The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Rejser

Namaste fra Nepal

af Ditte Ingemann 1. marts 2017

Lige nu befinder jeg mig i Nepal – jeg er draget ud på eventyr med CARE Danmark og H.K.H Prins Joachim, for at se nærmere på Nepal og de projekter som CARE arbejder på. Det er mit første besøg i landet og jeg er blæst fuldstændig bagover. Jeg har aldrig oplevet natur som her i Nepal – det er svært at beskrive, men jeg håber I kan få et glimt af det igennem mine billeder. Befolkningen er utrolig imødekommende og tager varmt imod os alle steder vi kommer. 

Den nepalesiske mad…. hmmm, ja – vi spiser mest Dal Bhat, som er national retten og består af ris og linser – jeg håber at grave lidt dybere og finder ud af lidt mere om madkulturen. Jeg vender tilbage med flere updates her fra Nepal, men indtil da vil jeg lade billederne tale for sig selv.

Namaste fra Nepal was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
15 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Vinterkage med jordskokker og varme krydderier
næste
Guide til surdej

Mere af det samme

Guide til Mallorca

14. juni 2015

Guide til København ♡

13. marts 2014

Guide til Marrakech

14. oktober 2017

Guide til Barcelona

10. maj 2012

Miniguide til Athen

31. marts 2018

Guide til Rom

12. marts 2013

Stegte madbananer

11. marts 2016

Mini-guide til Edinburgh

31. maj 2014

Magiske Marrakech

12. februar 2017

Guide til Kreta

22. september 2014

15 kommentarer

Inger 1. marts 2017 at 17:53

Flotte, flotte billeder Ditte!
Det må være meget spændende og fantastisk, alt det du oplever.
Fortsat rigtig god tur! Jeg nyder at følge dig :-))

Svar
Ditte Ingemann 5. marts 2017 at 04:12

Mange tal – dejligt du følger med. Vi er på lidt af et eventyr og Nepal er super spændende.

Svar
Anne Kaas 1. marts 2017 at 18:48

Tak for de skønne billeder ;-)

Svar
Ditte Ingemann 5. marts 2017 at 04:12

:-)

Svar
Karin H 1. marts 2017 at 22:28

Også tak herfra – formidable fotos. Var der selv for 26 år siden med rygsæk og ungt sind – flinke folk og fantastisk natur.

Svar
Ditte Ingemann 5. marts 2017 at 04:13

Ja, her i Nepal er naturen noget helt særligt – jeg må helt sikkert tilbage en anden gang og udforske mere af landet. Kh Ditte

Svar
Birgit Mathisen 7. marts 2017 at 18:14

Velkommen hjem Ditte.
Fantastiske billeder med både smukke og skønne farver..
men også med en storslået barsk natur og fattige omgivelser..
og wohuu.. lidt kongelig har du jo også haft lov til at være i Nepal ;-)
Håber din mave er okay..

Svar
Ditte Ingemann 8. marts 2017 at 17:17

Tusind tak – min mave klarede det så fint :-)

Svar
Jannie 3. august 2017 at 23:53

Hej Ditte
Hvordan melder man sig til din of Annes tur til Marrekez ??
Mvh Jannie Atløkke

Svar
Nepal - The Food Club 23. august 2017 at 12:26

[…] er efterhånden et stykke tid siden jeg var i Nepal og mens jeg var afsted skrev jeg dette indlæg, men nu er det vist blevet tid til et opdateret indlæg omkring turen. I februar drog jeg ud på […]

Svar
Heidi Berge 30. september 2017 at 19:42

Utrolig vakre bilder! Kan jeg spørre hvilke steder du besøkte?

Svar
Birgitte 16. september 2018 at 21:13

Sikke nogle smukke billeder! Og god artikel :-) Hilsen Birgitte

Svar
Ditte Ingemann 18. september 2018 at 09:30

Tusind tak

Svar
Chris 3. december 2018 at 16:25

Virkeligt fede billeder! :) Bliver simpelthen nødt til at rejse til/besøge Nepal en dag!

Svar
Ditte Ingemann 7. december 2018 at 08:18

JA! Gør det! :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen