The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Rejser

Guide til Mexico / 3.0 (TULUM)

af Ditte Ingemann 1. januar 2017

mexi-3

Så er jeg nået til vejs ende i mit Mexico-eventyr og dette bliver den sidste guide. Tidligere på året rejste min mand og jeg 3 uger til Yucatan halvøen i Mexico og jeg har allerede skrevet to guides til Mexico – den ene handler om Playa Del Carmen, Cozumel og Chichen Itza, og den anden om Isla Holbox og Akumal. Vores rejse var en smule speciel i den forstand, at vi fik hjælp af Nyhavn Rejser til at planlægge de første 14 dage af vores tur. De hjalp os med hoteller og gav os gode råd til hvad vi skulle se og opleve. Jeg er helt sikker på, at vi kommer til at bruge Nyhavn Rejser igen næste gang vi skal på en længere rejse. I dette blogindlæg vil jeg fortælle om vores dage i skønne Tulum, hvor vi tilbragte ca. 10 dage – først 4 dage ved stranden og dernæst 6 dage i selve byen.

p5271867_

mexi-10

p5271858_

mexi-7

mexi-1

img_1212_

mexi-6

mexi-2

mexi-12

p5221710_

mexi

mexi-4

p5211558_

p5271888_

mexi-11

mexi-8

mexi-9

p5261762_

mexi-5

HARTWOOD: Jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde med dette sted, for det er nok ét af de bedste steder jeg har spist…..Det er ikke kun pga. af maden, men også pga. stemningen, lokationen, personalet og deres drinks. Hartwood kan jeg virkelig anbefale – deres mad er fantastisk; frisk, lækker og velsmagende. Vi nåede at spise på Hartwood to gange på en uge, og jeg ville ønske at jeg kunne tage dertil mindst en gang om måneden.

KIBOK: Rigtig hyggelig kaffebar – den bedste kaffe vi stødte på i løbet af vores tur.

RAW LOVE: Dette lille hyggelig sted ligger ret skjult blandt træer og palmer, og maden nydes i hængekøjer – som navnet antyder serverer de raw food og der er både morgenmad, salater, kaffe og lækre raw kager.

THE REAL COCONUT: Der findes rigtig mange restauranter i Tulum, som har fokus på sund mad, hvilket er fantastisk, men der går også lidt meget yoga, grøn juice, detox og healthy living i den. Når det er sagt, så er maden på The Real Coconut virkelig dejlig og der er lidt for enhver smag… og jeg endte naturligvis med at bestille en stor grøn smoothie :-)

LA ZEBRA: Her spiste vi morgenmad med fantastisk udsigt lige på stranden – god kaffe og gode pandekager.

BURRITO AMOR: Vi boede i nærheden af denne café, som laver rigtig god (og sund) mexikansk fastfood til forholdsvis få penge – vi spiste her en del gange og servicen var i top.

LA BARRACUDA: Dejlig fiskerestaurant med en seriøs god (og stor) ceviche.

ANTOJITOS LA CHIAPANECA: Det bedste og billigste taoc-sted. Her er fyldt med lokaler og der er ofte kø ud på gaden, så kom tidligt, hvis du vil have et bord. Maden er meget simpel, men virkelig velsmagende og du kan få en lækker taco til omkring 3-4 kr.

FLOR DE MICHOACAN: Hvis du er ved at smelte væk i varmen, så tag her forbi og køl dig ned med en af de mange farvestrålende og lækre ispinde.

XSCAPE TULUM: Dette hotel, som består af lejligheder ligger i selve byen Tulum, hvilket vil sige, at der er omkring 5-6 km til stranden. Det er heldigvis nemt at leje cykler, og det tager ikke lang tid at smutte til vandet. Vi havde selv booket XSCAPE og det var dejligt at have en lille lejlighed med eget køkken, så vi selv kunne lave en smule mad af alle de dejlige mexikanske råvarer.

HIP HOTEL: Dette hotel har den smukkeste placering på den flotte strand i Tulum og består af små bungalows med egen altan med udsigt til det turkis-blå hav. Meget idyllisk sted, som bestemt kan anbefales. Det eneste minus er, at der ikke er air-condition, hvilket kan være nødvendigt for os danskere i 35 graders varme.

ANBEFALINGER TIL TULUM:
– Hvis du vil spare lidt penge, så spis i byen fremfor ved stranden – der er MANGE penge at spare
– Lej cykler
– Besøg de specielle og flotte cenoter, som er omkring Tulum – nogle i cykelafstand
– Hvis det er muligt, så prøv gerne at bo både ved vandet og i byen – jeg synes det var fedt at opleve begge steder
– Hvis du er på udkig efter en offentlig strand, så kan jeg anbefale Playa Paraiso, som faktisk ligner paradis

Guide til Mexico / 3.0 (TULUM) was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
12 kommentarer
3
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Tacos med BBQ-blomkål
næste
Blend Selv-Kassen / Aarstiderne

Mere af det samme

Guide til New York

7. december 2016

Food in the USA

16. oktober 2011

Guide til Mexico / 2.0 (Isla Holbox...

30. oktober 2016

Guide til Mallorca

14. juni 2015

Postkort fra Grækenland

7. september 2014

Magiske Marrakech

12. februar 2017

Min Berliner-guide

4. januar 2014

Guide til Stockholm

24. august 2014

Mit Malmø

22. december 2011

Nepal

23. august 2017

12 kommentarer

Julie Mænnchen 1. januar 2017 at 22:43

Lækkert! :)

Svar
Ditte Ingemann 2. januar 2017 at 20:01

:-)

Svar
Inger 2. januar 2017 at 16:17

Sikke et Mexico-eventyr :-) Nogle vildt flotte billeder! WOUW

Svar
Ditte Ingemann 2. januar 2017 at 18:11

Ja, det var altså en helt fantastisk ferie!

Svar
Tina KH 2. januar 2017 at 16:31

Rigtig godt og fortryllende nytår:-)
Waou så flotte og farverige billeder, virkeligt tillokkende at købe en billet og…………………
Nyd det:-)

Svar
Ditte Ingemann 2. januar 2017 at 18:11

Tusind tak og godt nytår :-)

Svar
Stine 2. januar 2017 at 19:49

Juhuuu…. Jeg skal afsted den 25. Kan ikke vente!

Stine

Svar
Ditte Ingemann 2. januar 2017 at 20:00

Heldige dig – god tur!

Svar
Vicki 3. januar 2017 at 07:33

Hejsa. Det lyder som en SKØN REJSE:-)
Jeg har sparet op til en rejse og vil vildt gerne rejse længere væk og min 14 dage. Jeg tænker Mexico lyder som et alternativ :)
Hvad koster sådan en rejse ? Jeg tænker også at Mexico ikke helt er så sikker som at rejse til Mallorca :) hvad skal man passe på ?
Hvor lang tid flyver man, flyver man direkte ?
Jeg dagdrømmmer allerede :)
Kh Vicki

Svar
Ditte Ingemann 3. januar 2017 at 09:29

Det var fantastisk – kan bestemt anbefale MEXICO. Og det er muligt både at lave en dyr og billig rejse til Mexico, alt efter hvor man vil bo og spise. Vi følte os meget sikre – faktisk har jeg aldrig rejst et sted, hvor folk var så venlige, hjælpsomme og imødekommende :-)

Svar
Vinnie 7. september 2018 at 10:24

Hej Ditte
Jeg bar suget alle dine ord til mig, det har været en fornøjelse at se om din rejse rundt på Yucatan halvøen. Jeg er klar til fredag fyldt op og glad af at se på dine flotte fotos i lækre farver. Du er god til at sætte dem sammen

Jeg var selv i Mexico i Marts, og er slet ikke færdig med landet.

Ang. hartwood / Jicama salaten ( første foto, nederste tallerken ) har du et dansk forslag til hvilke frugt/ grønsag vi har som kan erstatte den ? Jeg syntes at den salat var rigtig lækker, husker Jicamanen sprød som æble, men mere neutral i smagen, har kigget efter Jicamaen i alle etniske grønsags forretninger men har ikke set den. Har du et forslag?

Svar
Ditte Ingemann 7. september 2018 at 14:39

Dejligt at høre – tak. Jeg har selv brugt glaskål som erstatning for jicama… Ikke det samme, men en ok erstatning. Jeg har i min bog, VEGETAR, prøvet at genskabe nogle af de salater, som jeg spiste mens jeg var i Mexico, så hvis du har den kan du jo tjekke opskrifterne ud :-) God weekend.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971