The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

MorgenmadSundhed

Blend Selv-Kassen / Aarstiderne

af Ditte Ingemann 3. januar 2017

blend

Kære allesammen,
Rigtig godt nytår – jeg håber I alle er kommet godt og sjovt ind i det nye år. Jeg fejrede nytår i Olso, da jeg var på roadtrip gennem Norge sammen med min mand… og hold da op, hvor er Norge ualmindelig smuk – jeg må helt sikkert tilbage og udforske mere af det land.
Nu er jeg tilbage i virkeligheden, men heldigvis byder 2017 på nogle rigtig spændende ting for mit vedkommende og én af dem er, at jeg er blevet ansat hos Aarstiderne i deres afdeling for produktudvikling, hvilket er helt fantastisk. Som I nok ved, så udkom bogen BLENDER sidste år, som er skrevet i samarbejde med Søren Ejlersen fra Aarstiderne, og eftersom jeg er lidt af en blender-nørd, så har jeg fået mulighed for at være med til at udvikle Aarstiderne’s flydende univers, som består af forskellige kasser, bl.a juice selv-kassen, blend selv-kassen og den grønne juicekasse m.fl. 

blend-1

Hvis du gerne vil skyde året i gang med flydende lækkerier, så kan du jo passende tage et kig på de forskellige kasser, og mon ikke af dem passer til dig.

Jeg er selv ret begejstret for Blend Selv-Kassen, for langt de fleste morgener starter jeg ud med at tænde for blenderen og lave en greenie fyldt med grøntsager og andre gode sager. Blend Selv-kassen vil hver uge være sammensat af spændende og smagfulde blandinger af alt fra planteriget, der dækker over frugter, grøntsager, smagsgivere og nødder. Der følger tre forskellige opskrifter med, og hver opskrift giver to glas.

Alle opskrifterne er lavet, fordi netop den sammensætning af ingredienser smager super godt, og giver dig en ny smagsoplevelse hver gang. Vi er som regel rigtig gode til at spise frugt, men det kan for nogle knibe lidt med grøntsagerne – og her kan de blendede drikke hjælpe lidt på regnskabet. Når du blender, bevarer du hver eneste fiber – også de mættende kostfibre, og din krop kan bedre optage de frigivne vitaminer og antioxidanter. Der er alverdens gode grunde til at blende, men vi vil gerne hjælpe med til, at du blender, fordi det er sjovt og velsmagende. Brug dine blendede drikke som et hurtigt morgenmåltid eller som et mellemmåltid på farten.

img_7907_vi-smoothies-69a

blend-2

Blend Selv-Kassen / Aarstiderne was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
3 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Guide til Mexico / 3.0 (TULUM)
næste
Fermenteret grøntsagsjuice

Mere af det samme

Sund Sommer-morgenmad

28. maj 2014

2018 – Grøntsagernes År? eller!

3. januar 2018

Morgenmadscrumble med bær

20. april 2017

Nøddesmør

18. februar 2014

Der står 2 (3) smoothies på et...

1. august 2017

Hjemmelavet yoghurt

29. maj 2014

Morgenmad med masser af smag

25. juni 2013

Sprød granola med kardemomme & rosenblade

30. marts 2017

Køleskabs-havregrød

2. august 2012

Mere morgenmad, tak!

14. oktober 2012

3 kommentarer

mormormedstiletter 3. januar 2017 at 17:26

Tor jeg nupper en af hver af de nye kasser, altså på skift, så jeg kan prøve den alle:-) Så håber jeg at lære, at drikke det, også når det er grønt…

Svar
Ditte Ingemann 3. januar 2017 at 19:43

Det lyder som en perfekt plan – det er lidt for enhver smag :-)

Svar
Bindia | Indisk Takeaway 7. januar 2017 at 07:55

Ser så sundt I wanna prøve disse én efter én. Tak fordi du delte.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen