The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Pink grød

af Ditte Ingemann 16. april 2012

Jeg har fået grød på hjernen, hvilket resulterer i, at jeg lige for tiden eksperimenterer med grød i alverdens afskygninger. Det er der blandt andet kommet denne lyserøde morgensag ud af, som udover at være yndig og feminin, også smager dejligt af hindbær og macadamianødder. 

Jeg lavede grøden med en blanding af både hirseflager og havregryn, men man kan sagtens lave den med kun den ene slags.
Opskriften er beregnet til 2 personer:

1 dl. hirseflager
1 dl. havregryn
4,5 dl. vand
Salt
2 spsk. hindbær (jeg brugte frosne)
Ca. 5-6 macadamianødder, grofthakkede
Ca. 2 tsk. frysetørrede hindbær

Havre, hirse og hindbær kommes i en gryde sammen med vand og simrer under omrøring i ca. 5-7 minutter, hvorefter grøden smages til med salt. Jeg laver min grød forholdsvis tyk, så tilsæt mere vand, hvis den skal være tyndere.

Grøden anrettes i skåle og pyntes med frysetørrede hindbær og hakkede nødder. Kom evt. en smule sukker eller sirup på toppen, for ellers kan grøden godt være en anelse syrlig.

Jeg har været så heldig at skrive et indlæg til Blogpaper om morgenmad og grød, så tjek det ud, hvis I har lyst til at få lidt mere inspiration til morgengrøden – jeg synes selv, at Blogpaper har tryllet et lækkert indlæg frem ved hjælp af mine billeder og ord.

[issuu width=630 height=446 printButtonEnabled=false backgroundColor=%23222222 documentId=120409160359-f66eb23ce3c441469e2a6f78e92ee339 name=the_food_club username=blogpaper unit=px v=2]

Pink grød was last modified: juli 11th, 2013 by Ditte Ingemann
9 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Perlespelt – halloumi – ramsløg
næste
Cheesecake med lakridssirup & rabarber

Mere af det samme

Rå cupcakes med saltet choko-top

15. maj 2014

Morgenmad med masser af smag

25. juni 2013

Quinoa a la mande

6. februar 2012

Den bedste morgengrød

27. december 2013

Salat til morgenmad!

3. juli 2013

Julegaver der kan spises!

20. december 2014

Morgenmad på farten

6. juli 2016

Grønne Go’morgen Muffins

2. september 2015

Små pandekager med boghvede

14. marts 2012

Mættende grød med vanilje, hasselnødder & æblekompot

29. september 2016

9 kommentarer

Benedikte Capion 16. april 2012 at 20:19

Jeg elsker selv grød til morgenmad…. Jeg har faktisk en gang før puttet bær I grøden, hvor jeg brugte blåbær.. Det var faktisk utrolig godt, så dejligt du lige kunne minde mig om det igen! En meget fin er lækker morgengrød.. Jeg vil lave den i morgen tidlig, har jeg lige besluttet mig for, og så lægger jeg den nok ud på min blog og linker til dig, hvis det er okay? :)
Min grød er ellers ofte mere over i den brunlige genre…… Mest fordi jeg næsten altid tilføjer kakao :D og lidt cacao nibs, det giver altså et lækkert crunch…..

Svar
Ditte 17. april 2012 at 05:00

Ja, grød er lækkert og jeg er også blevet vild med blåbær i min grød. Du må selvfølgelig gerne linke til mig ;-) god dag til dig.

Svar
Elin 16. april 2012 at 21:14

Grøten så meget god ut. Du tar så mange vakre bilder- du er en stor inspirasjonskilde. God mandagskveld til deg. :-)

Svar
Ditte 17. april 2012 at 05:01

Tusind tak Elin! Rigtig god dag til dig.

Svar
christine 16. april 2012 at 23:27

Lækkert! Hvor køber man frysetørrede bær?

Svar
Ditte 17. april 2012 at 05:03

Jeg har købt mine hos Specialkøbmanden i Kbh, som også har en webshop. Jeg så dem for nyligt i Metro og i Torvehallerne :-)

Svar
Natalie 17. april 2012 at 19:47

Mmmmm, jeg elsker også grød, og dette ligner en rigtig lækker version!!

Tjek meget gerne min blog, jeg har startet en lækker konkurrence om et gavekort på 200 kr!!
http://agoodiebag.blogspot.com/

Svar
Roja 18. april 2012 at 14:32

Kære Ditte
Jeg faldt tilfældigt over din blog den anden dag. Sikke fin og smuk den er… glæder mig til at følge dit mad univers…

Svar
Ditte 18. april 2012 at 17:14

Tusind tak Roja – dejligt du vil følge med her på min blog :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen