The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

KogebogMorgenmad

Grønne Go’morgen Muffins

af Ditte Ingemann 2. september 2015

muffins-breakfast

I går udkom min grøntsagsbog “Mit Grønne Køkken” og jeg fejrede bogudgivelsen hjemme med min mand og lavede en grøntsagsmiddag bestående af en spicy curry med butternut squash og grønne bønner – desserten var brownie med sød kartoffel. Dagen i dag bruges (udover at spise rester af brownie) på at læse alle de søde kommentarer og hilsner jeg har fået de sidste dage – jeg er helt overvældet. 

Som jeg skrev i går, så er MIT GRØNNE KØKKEN en bog med masser af grønne retter og der er alt lige fra morgenmad til tilbehør og lune salater – fokus er grøntsager, velsmag og sundhed, og der er noget for enhver smag i bogen, og deruover er opskrifterne nemme at gå til. Bogen er også fyldt med gode tips til, hvordan du på en overskuelig måde kan få spist mere grønt i hverdagen – der er en guide til hvilke type kød og fisk retterne passer godt til og en sæsonguide, så du nemt kan se, hvornår hvilke grøntsager er i sæson.

I morgenmadskapitlet er der opskrifter på både muffins, grød, greenies og salater – jeg vil dele en opskrift med jer, som ikke kom med i bogen, da to muffinsopskrifter lige var i overkanten :-) Men I skal ikke snydes for den…. for den er mega god :-)

muffins

{ Go’morgen muffins med sød kartoffel & kanel } 
12 stk.

Det kan godt betale sig at lave en stor portion af disse muffins, for de smager rigtig godt. Der er sød kartoffel i dejen, en rodfrugt, der efterhånden kan købes i de fleste supermarkeder. Du kan også bruge søde kartofler til mos, som pomfritter eller bage dem i ovnen med olie og salt.

Ingredienser:
200 g alm. mandelmel
50 g revet kokosmel
2 tsk bagepulver
2 tsk stødt kanel
4 æg
revet skal fra 1 økologisk appelsin
75 g kokosolie, smeltet
4 spsk kokossukker
150 g sød kartoffel, revet

Bland mandelmel, kokosmel, bagepulver og kanel sammen i en skål. Rør æg sammen med appelsinskal, kokosolie og kokossukker. Rør de våde ingredienser sammen med de tørre, og vend tilsidst revet sød kartoffel i dejen. Rør det hele godt sammen, fordele dejen i muffinformene, og top evt. med et drys havregryn eller hakkede mandler. Bag ved 200 grader i ca. 20 minutter.

cover

Grønne Go’morgen Muffins was last modified: september 2nd, 2015 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Mit Grønne Køkken
næste
Udgivelse af Mit Grønne Køkken

Mere af det samme

Hip hirsegrød

26. januar 2012

Sprød morgen-granola

1. november 2014

Pandekager au citron

13. maj 2012

Morgengrød i GO’morgen Danmark

10. marts 2015

Morgenmad med æg!

11. marts 2013

Sukkerfri Granola

23. januar 2016

Fermentering hos Aarstiderne

24. juni 2015

VEGETAR

1. september 2016

Mere morgenmad, tak!

14. oktober 2012

Et æble om dagen….

31. januar 2013

4 kommentarer

Stine Jordt 5. september 2015 at 06:19

Hej Ditte
Nu er det sådan at jeg snart har fødselsdag, og derfor ville lave disse lækre brød muffins!
Men hvorlangtid kan de holde sig efter de er lavet?

Svar
Ditte Ingemann 5. september 2015 at 18:25

De er bedst samme dag, men du kan sagtens bage dem dagen før… og ellers kan du fryse dem :-)

Svar
Anja Svendsen 6. september 2015 at 09:54

Har lige bagt dem, uuhm de er gode.

Svar
Ditte Ingemann 6. september 2015 at 10:10

Dejligt at høre – god søndag.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012
  • TACO-FEST

    25. februar 2014

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

  • This is my dream breakfast setup  unfortunately my kitchen
  • Best organic citrus fruits from aarstiderne
  • Back in 2017 I worked on a very big book
  • Marrakech memories Hope to visit again this year!
  • 2018 turned out to be the worst year of my
  • Lunch isnt my favorite meal and even though I work
  • I drink quite a few cups of coffee every day
  • One of my go to meals and its also perfect
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen