The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

KogebogSundhed

Mit Grønne Køkken

af Ditte Ingemann 1. september 2015

omslag

I synes nok, at jeg smider om mig med kogebøger….. og det gør jeg også i disse dage, for i sidste måned udkom “Sukkerfri Børnefest” og i dag udkommer MIT GRØNNE KØKKEN. Jeg har de sidste par år rigtig gerne ville skrive en grøntsagsbog og endelig er den her – bogen er blevet så utrolig flot og lige efter mit hjerte. Af en eller anden grund betyder denne bog, som er den 5. i rækken, rigtig meget for mig, og jeg er meget stolt over resultatet, så jeg håber I vil tage godt imod den.

I MIT GRØNNE KØKKEN finder du 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt. Glæd dig til klassiske salater, lune salater, skønne supper, varme retter og lækkert tilbehør, men også til et kapitel om grøn morgenmad og inspiration til hvilke råvarer, du skal bruge hvornår. Opskrifterne er nemme at gå til og kan laves på 30-40 minutter. Grøn fastfood kalder jeg det. Er du vegetar, kan du have stor glæde af bogen, men det er ikke en klassisk vegetarbog. Du kan sagtens servere kød, fisk og fjerkræ til opskrifterne, og bagerst i bogen finder du en liste over, hvad retterne passer allerbedst til. Kort sagt en bog til alle, der har lyst til at gå på opdagelse i det grønne univers – både kødspisere, vegetarer og dig, der bare er på udkig efter ny inspiration til grønne retter.

Her kommer et lille smugkig fra bogen, og ellers håber jeg bare du har lyst til at købe den og læse meget mere om MIT GRØNNE KØKKEN.

veggies

gulle

grønt

suppe

dinner

madder

kale

Mit Grønne Køkken was last modified: september 1st, 2015 by Ditte Ingemann
9 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Konfekt med tahin
næste
Grønne Go’morgen Muffins

Mere af det samme

VEGETAR

1. september 2016

Salater fra The Food Club

14. februar 2013

Gratis bog – fra mig til dig

1. december 2017

Grønne Go’morgen Muffins

2. september 2015

Vind Salatsnedker

24. august 2017

VIND MIN VEGETARBOG

4. april 2017

Nem hverdagsmad

21. januar 2015

Bogudgivelse

3. april 2013

Juice it up

7. juli 2016

En tidlig julegave?

20. december 2015

9 kommentarer

Birgit Mathiesen 1. september 2015 at 18:09

Tillykke Ditte med din nye super flotte kogebog – sååå cool (-:
Mit grønne køkken er bestilt..
Glæder mig mega meget til at modtage din nye bog med posten..
Glæder mig total til at bladre og lade mig inspirere i dit smukke grønne univers :)
Skål og tillykke med din nye fantastiske bog.
Kh. Birgit

Svar
Ditte Ingemann 1. september 2015 at 20:43

Mange, tusind tak – hvor er jeg glad for at høre, at du har bestilt bogen – jeg håber den vil falde i din smag og du vil gå på opdagelse i bogen. TAK og god aften!

Svar
Inger 1. september 2015 at 21:23

Hej Ditte.
TILLYKKE med din nye kogebog :-)
Jeg modtog den med posten tidligt i morges, og jeg er allerede super glad for den. Jeg kan slet ikke få nok af at kigge og bladre i den, og nu skal jeg bare igang med at teste en masse af dine lækre og indbydende opskrifter.
Meget flot bog, Ditte :-)
PS. Jeg er også utrolig glad for “Sukkerfri Børnefest” !
Kh Inger

Svar
Ditte Ingemann 2. september 2015 at 09:10

Kære Inger, Dejligt at høre at du allerede har modtaget den – jeg er også rigtig stolt af bogen, og håber den bliver taget godt imod :-)

Svar
Sabrina 1. september 2015 at 21:55

Stort tillykke med din nye fine bog, den ser simeplthen så indbydende ud – ligesom alle de andre i øvrigt!

KH

Svar
Ditte Ingemann 2. september 2015 at 09:10

Tusind tak

Svar
Eva Staby 2. september 2015 at 10:09

Stort tillykke med den nye bog, glæder mig til at kigge nærmere på denne :-).
Kh Eva

Svar
Jenn | Foodess 6. september 2015 at 19:49

I’m such a huge fan of your beautiful styling and photography. Have been following your blog for a couple of years, and thought I’d say hej! xo

Svar
Ditte Ingemann 10. september 2015 at 10:42

Thank you so much, Jenn :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen