The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kogebog

Udgivelse af Mit Grønne Køkken

af Ditte Ingemann 8. september 2015

salad

I går var en helt særlig dag, for jeg blev nemlig fejret af 18 søde piger til et blog-event hos Gyldendal i anledning af min nye bog MIT GRØNNE KØKKEN. Jeg havde en skøn dag, og jeg føler mig meget privilegeret over, at min bog har fået sådan en flot modtagelse. 

gyldendal

Her kommer lidt stemningsbilleder fra mit event – der var smagsprøver fra bogen, en lille leg “style din egen salat” og så sluttede vi af med lidt sødt; Tutti frutti tærte fra Sukkerfri Børnefest. Dagen var lige præcis som jeg havde ønsket og Gyldendals smukke rammer passede perfekt ind i mit grønne univers. Jeg havde været så heldig at låne keramik, bestik og glas fra A Table Story og det var virkelig prikken over i’et. Min søde mand Søren var dagens helt og fik fanget små minder gennem sin linse – tak for det.

Hvis du har brug for inspiration til hvordan du kan spise flere grøntsager, så kan du finde masser af gode, nemme og sunde opskrifter i min nye kogebog, som kan købes hos Saxo (med en lille rabat). Bogens fokus er grøntsager, velsmag og sundhed, og der er noget for enhver smag. Udover opskrifterne er bogen også fyldt med gode tips til, hvordan du på en overskuelig måde kan få spist mere grønt i hverdagen.

cake

gyldendal-2

gyldendal-1

salat

reception-1

salater

reception-gyldendal

reception

bogreception

cakes-1

salads

Udgivelse af Mit Grønne Køkken was last modified: september 8th, 2015 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Grønne Go’morgen Muffins
næste
De nemmeste pandekager

Mere af det samme

Min kogebogsdrøm

3. september 2012

Morgenmadsmissionen på udsalg

9. marts 2014

De søde sager

11. september 2014

Min Low Carb Kogebog

24. maj 2015

Grøn mandag / Spis vegetarisk

24. oktober 2016

Grønne Go’morgen Muffins

2. september 2015

Gratis bog – fra mig til dig

1. december 2017

Vind en Salatsnedker

5. januar 2018

Fermentering hos Aarstiderne

24. juni 2015

Sunde søde sager på Tysk

18. februar 2015

4 kommentarer

Inger 8. september 2015 at 20:13

Dejligt at høre, du havde en hyggelig dag i går og blev fejret – det har du fortjent!
Jeg kan ikke mindes, hvornår jeg sidst har set så smukke billeder :-)))

Svar
Ditte Ingemann 10. september 2015 at 10:41

Tusind tak – det var sådan en dejlig dag :-)

Svar
Pernille 10. september 2015 at 18:54

Stort tillykke og tak for endnu en smuk og inspirerende bog! Jeg modtog mit eksemplar med posten i går og glæder mig til at prøve opskrifterne. Især tak for at give inspiration til at få lidt grønt ind i morgenmaden. Og nu jeg er igang med at takke, så tak også for en vidunderlig blog, som jeg SÅ tit bruger til inspiration til hverdag og fest!

Svar
Ditte Ingemann 10. september 2015 at 22:39

Tusind tak – hvor er jeg glad for at høre du læser med… og har købt min nye bog :-) Juhuuuuuu!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen