The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kogebog

Ny kogebog / KRYDRET

af Ditte Ingemann 23. august 2018

I dag er en ganske særlig dag – min nye kogebog, KRYDRET – fra rosenblade til ras el hanout i 80 opskrifter,  rammer nemlig hylderne rundt om i landets boghandlere idag. Bogen er skrevet i samarbejde med Anne Hjernøe, og det har været et fantastisk projekt at arbejde på, og jeg er ultra stolt af resultatet. Med en fælles passion for mad med varme krydderier har Anne og jeg i denne smukke bog slået os sammen og lavet lækker, velsmagende hverdags- og gæstemad, der er krydret uden at være stærk og mild uden at være kedelig. Retterne er nænsomt krydret med sikker hånd. Og alle grundsmagene er på spil, hvilket gør smagsløgene og får maden til at mætte. Opskrifterne er inspireret af det nordafrikanske, arabiske og mellemøst- lige køkken, hvor vi både har rejst og arbejdet meget, og hvor man bruger masser af varme krydderier på en meget afstemt måde. Men vi har selvfølgelig lavet bogens retter på vores egen facon med et miks af råvarer fra både nord og syd – og med masser af sprøde og grønne indslag.

Hvis du drømmer om krydrede simreretter, fladbrød med fyld, skønne salater, aromatiske fiskeopskrifter og vidunderlige desserter, så kan du altså med fordel starte her. Bogen indeholder desuden et væld af bløde, krydrede dip, sprøde brød, hjemmelavede krydderiblandinger og fermenterede lækkerier. Alt sammen lavet med råvarer, som kan købes alle vegne.
De skønne opskrifter og mange fotos af den internationalt anerkendte madfotograf David Loftus gør i kombination bogen til et sansebombarde- ment af farver og giver et kig ind i et eksotisk og spændende køkken. En rigtig gavekogebog med mad, der smager af noget. Til en selv – eller en, man holder af.

KØB BOGEN LIGE HER eller find den i en boghandler nær dig ❤️

Ny kogebog / KRYDRET was last modified: august 23rd, 2018 by Ditte Ingemann
8 kommentarer
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Vafler på tre måder
næste
Nem hummus på tre måder / Salatsnedker

Mere af det samme

Min Low Carb Kogebog

24. maj 2015

Saltede chokolade cookies ♡

28. januar 2014

Bogudsalg!

11. november 2016

I dag udkommer Moderne Mormormad

17. marts 2016

Krydret Kogekunst

6. oktober 2016

En tidlig julegave?

20. december 2015

Mine sunde søde sager

24. maj 2014

LOW CARB fra The Food Club

7. november 2014

Mit Bistrokøkken

3. november 2014

Low Carb & sund januar

3. januar 2015

8 kommentarer

Pia Wilsø 23. august 2018 at 11:00

Kære Ditte
Stort Til lykke med den nye bog.
Du og Anne Hjernøe er mine absolut favorit “kogekoner”. Vild med Jeres tilgang, syn, formidling og opskrifter på mad. Så den bog bliver jeg bare nødt til at eje.
Håber iøvrigt ALT DET BEDSTE for dig og dine.
Bedste hilsner og tak
Pia Wilsø

Svar
Ditte Ingemann 23. august 2018 at 11:04

Kære Pia, Dejligt at høre – mange tak for de flotte ord…. Vores nye bog er bare blevet så flot og brugbar, og jeg håber den vil falde i din smag. KH Ditte

Svar
Christel 23. august 2018 at 12:20

Jeg er på røven over de billeder! WOW!!
Glæder mig til at have bogen i hånden, og beundrer billeder og opskrifter. I er et godt makkerpar, kæmpe tillykke:-)!!
KH Christel

Svar
Ditte Ingemann 23. august 2018 at 12:38

Ja, er den ikke bare blevet flot? Nu håber vi den bliver taget godt imod – vi er i hvertfald rigtig stolte over resultatet :-) KH Ditte

Svar
Gitte Sørensen 23. august 2018 at 13:08

Fantastisk smukke billeder – ligner rigtig meget noget mad for mine smagsløg! Den må på ønskelisten.
Stort TILLYKKE :-)

Svar
Ditte Ingemann 24. august 2018 at 12:18

Tusind tak, Gitte – håber du får bogen i gave :-)

Svar
Ilse 3. november 2018 at 14:59

Hvor stor del af bogen kan man få glæde af, når man ikke kan tåle mælkeprodukter og æg?

Svar
Ditte Ingemann 9. november 2018 at 09:09

Der er en del af opskrifterne, hvor der indgår æg, men ift. mælkeprodukter kan disse erstattes med plantedrik/yoghurt osv. :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen