The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

FermenteringKogebogSundhed

Ny bog om Fermentering

af Ditte Ingemann 6. november 2015

Fermentering

I dag udkommer bogen, Fermentering, og som jeg tidligere har skrevet her på bloggen, så har jeg været fotograf og medforfatter på bogen. Bogen kan lige nu købes med en virkelig god rabat, så jeg synes bare du skal springe til :-) Jeg håber, at vi kan få en masse i gang med at fermentere, for det er nemlig både sjovt, sundt og nemt. Jeg har lavet to små video’er, som viser hvor nemt det faktisk er at lave kraut med kål og andre gode sager. Opskriften på min favorit kan du finde lige her. 

Lidt om bogens indhold:

I FERMENTERING finder du 35 nemme opskrifter på fermenterede grøntsager og frugter. Vi guider dig i gang med den klassiske SAUERKRAUT, den spicy koreanske KIMCHI og den læskende tedrik KOMBUCHA.

Vi videreudvikler på klassikerne og opdaterer dem til velsmagende vidundere, der giver helt nye smagsdimensioner i dit køkken.

Bliv klog på KRAUT, KIMCHI og KOMBUCHA, lad dig inspirere af de urgamle konserve- ringsmetoder og find ind til din indre fermentør, mens du masserer en kraut, fylder hylderne i dit fadebur og lader tiden arbejde for dig og de fermenterede sager. Resultatet er både livgivende, styrkende og smagseksplosivt

God weekend!

veggies

kraut-2

curtido

fermentation

hotdogs

cauliflower-curry-kraut-IMG_0179

white-kimchi-IMG_0541

 

Ny bog om Fermentering was last modified: februar 18th, 2016 by Ditte Ingemann
14 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Guide til Malmø
næste
Electrolux Grand Cuisine

Mere af det samme

Min Morgenmadsmission

27. oktober 2013

Tilbud på mine bøger

31. august 2018

Juice it up

7. juli 2016

Vind Salater fra The Food Club på...

20. april 2013

En tidlig julegave?

20. december 2015

Vind Salater fra The Food Club

27. marts 2013

Morgenmadsmissionen på udsalg

9. marts 2014

Kogebog nr. 3

30. september 2014

I dag udkommer Moderne Mormormad

17. marts 2016

Bogudsalg!

11. november 2016

14 kommentarer

Pia Andreassen 6. november 2015 at 18:48

Hej Ditte
Er i fuld gang med at fermenteret og elsker det. Så bogen er sat på jule ønskeseddelen.
Men lige en tanke. Der bliver jo tilsat ret meget salt til processen og det skal man jo ikke have for meget af. Jeg er godt med på at væden sies fra krauten inden den spises, men generelt indtager man formentlig mere salt sammenlignet med indtagelse af en almindelig salat. Hvad tænker du om det? De bedste hilsner Pia

Svar
Ditte Ingemann 7. november 2015 at 13:03

Hej Pia, Du har ret i, at man ikke skal spise for meget salt. Men til en stor portion kraut tilsættes 20 g salt, hvilket ikke er specielt meget, da man jo ikke spiser de store mængder af kraut’en. Jeg prøver så vidt muligt at undgå forarbejdede fødevarer, og da jeg derfor laver alt mad fra bunden har jeg rimelig god kontrol over meget salt jeg tilsætter til min mad… så jeg er ikke specielt bekymret over saltmængden i fx. kraut :-) God weekend til dig.

Svar
Inger 6. november 2015 at 18:50

Hej Ditte.
TILLYKKE ! En rigtig flot og inspirerende bog – jeg har lige købt den i dag hos Bog & Ide i Viborg. Virkelig flotte billeder :-) Jeg skal helt sikker igang med fermentering! Så spændende, synes jeg.
Rigtig god weekend.

Svar
Ditte Ingemann 7. november 2015 at 12:59

Kære Inger, Fedt at høre, at bogen er i Bog & Idé i Viborg. Jeg håber du vil prøve nogle af opskrifterne – kan virkelig anbefale at starte med kraut. God weekend.

Svar
Louise 6. november 2015 at 19:36

Hej Ditte,
Tillykke med bogen!!! Jeg glæder mig til at læse den/kigge billeder og opskrifter og blive inspireret til at begynde at fermentere. Og du tager altid så flotte billeder og styler alt så smukt, så det glæder jeg mig også til at se.

Jeg havde forudbestilt bogen på saxo, da du første gang nævnte bogen. Da kostede den 199kr inkl fragt. Det er lidt ærgerligt, at den så idag, hvor den udkommer, allered er sat ned til 170kr inkl fragt! Når jeg nu havde fordubestilt den for at være sikker på at få fingrene i den så hurtigt som muligt :-)

Svar
Ditte Ingemann 7. november 2015 at 12:58

Hej Louise,
Tusind tak for de søde ord – dejligt du har købt bogen, og rigtig ærgerligt med prisen, men den slags er aldrig til at forudse :-) God weekend til dig.

Svar
Birgit Mathiesen 7. november 2015 at 16:37

Hej Ditte
Tillykke med Fermentering – mega flotte billeder :)
Jeg hørte i dag på P4 – Søren Ejlersen omtale jeres nye skønne bog, godt teamwork (-:
Glæde mig til at afprøve, kan jo lige nå det inden jul..
Kraut vil sikkert passe perfekt til en go andesteg :o)
Kh. Birgit

Svar
Ditte Ingemann 7. november 2015 at 18:23

Tusind tak, Birgit. Jeg kan virkelig anbefale kraut – især med rødkål, æble og fennikel, som passer perfekt til andestegen eller flæskestegen til jul :-)

Svar
Uffe 13. januar 2016 at 10:39

Hej Ditte,
Jeg er i gang med min første kraut efter din nye bog. Meget spændende…
Efter hvad jeg kan læse mig til, kan fermenteringstiden variere noget pga. temperatur, saltkoncentration og også opskrift. Hvordan ved man, at fermenteringen er færdig? Hvad skal man kigge efter? Hvordan skal det færdige produkt smage (hvis det da er muligt at svare på)?
Mange hilsner, Uffe

Svar
Ditte Ingemann 13. januar 2016 at 11:06

Hej Uffe, Dejligt du er i gang med at lave kraut. Din kraut skal dufte godt af kål og smage syrligt/salt, hvis det giver mening. Jeg synes du skal begynde at smage på den efter ca. 22-25 dage, og når du synes den smager godt, stiller du den på køl. God fornøjelse.

Svar
Christian Seeberg Christiansen 16. januar 2016 at 17:33

Hey Ditte

fantastisk bog!! er i gang med både den ene og den anden Kraut! :D Har også lige ville prøve kræfter med en ingefærøl…. MEN! den er blevet blevet til en form for gele på flaskerne?? hmmm

Har du oplevet dette før? og er det en naturlig process som med Ribs gele eller tror du mere det kan skyldes bakterier?

mvh
Christian Seeberg

Svar
Anne Farsinsen Madsen 27. januar 2016 at 13:21

Hej Ditte

Jeg må tilslutte mig Christian, mit ingefærøl er også blevet til gele. Er det mon bare uheldigt eller er det noget jeg har gjort?

Rigtig fin bog I har lavet, det er rart med lidt baggrundviden, når man skal kaste sig ud i en ny kunstart :)

Mvh.
Anne Madsen

Svar
Ditte Ingemann 27. januar 2016 at 13:26

Hej Anne,
Jeg kan ikke fortælle dig, hvad der mon er sket med din ingefærøl. Men når man fermenterer sker der nogle gange underlig ting, som er forårsaget af bakterierne. Jeg har søgt lidt rundt på nettet og kan se det faktisk sker ind imellem at ingefærøl bliver til sirup/gele, og jeg tror desværre ikke der er andet at gøre end at starte igen… og måske kan du bruge din gele til noget andet sjovt :-)

Svar
Liv 4. april 2016 at 22:40

Hej Ditte,
Tusinde tak for en dejlig blog og dejlige bøger. Jeg har tidligere lavet din kraut med rødkål og æble, hvilket var en succes. Derfor vil jeg lave den igen, og efter flere indsatser er det lykkes mig at opstøve de nok sidste Belle de Boskop-æbler i København (yay!). På tærsklen til at opgive kraut-projektet i denne omgang, har jeg tænkt over, hvilke æbler kan alternativt bruges, og er det muligt at bruge æblecideredikke? (jeg kan godt lide det surt)
På forhånd tak,
Venligst Liv

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen