The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kogebog

LOW CARB fra The Food Club

af Ditte Ingemann 7. november 2014

Low Carb

Så er forsiden til min nye kogebog endelig på plads, og jeg vil egentlig bare skynde mig at vise den frem, for jeg synes nemlig den er blevet sååååååå flot. Bogen udkommer d. 27. december, men kan nu forudbestilles med rabat lige her.

Hvad forlaget skriver om bogen: Bogen rummer mere end 80 fantastiske opskrifter på sund, velsmagende low carb-mad. Det betyder få kulhydrater, intet tilsat sukker og ingen forarbejdede fødevarer. Til gengæld masser af proteiner, sprøde grøntsager og sunde fedtstoffer. Og selvfølgelig også sunde, lækre desserter.

LOW CARB fra The Food Club er proppet med livsglæde og skøn mad, der ikke kun giver dig slank krop, stabilt blodsukker, bedre fordøjelse og mindre trang til søde sager – det smager også fantastisk. Sund behøver nemlig ikke være kedeligt, siger forfatter Ditte Ingenmann; “Jeg vil gerne inspirere til sund mad, der smager godt – og som alle kan være med på. Det lyder måske kedeligt at undvære brød og søde sager i det daglige, men sådan behøver det ikke være, og netop derfor har jeg skrevet denne bog”. I BOGEN FÅR DU: 80 skønne low carb-opskrifter på alt fra morgenmad, frokost og aftensmad til sunde snacks og lækre desserter. Masser af tips og tricks til low carb-kost og menuplaner, der gør det let for dig at sammensætte dit nye low carb-liv og følge det.

Bog-forside

LOW CARB fra The Food Club was last modified: november 7th, 2014 by Ditte Ingemann
20 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Mit Bistrokøkken
næste
Chokoladekage – uden tilsat sukker & mel // healthy chocolate cake

Mere af det samme

Mit Bistrokøkken

3. november 2014

Vind Salatsnedker

24. august 2017

Udgivelse af Mit Grønne Køkken

8. september 2015

Lagkage med hindbær & saltet dadelkaramel

17. marts 2015

Fermentering hos Aarstiderne

24. juni 2015

Vind Salater fra The Food Club

27. marts 2013

Gratis kogebog – Morgenmadsmissionen

4. januar 2015

Vind Sunde Søde Sager

20. april 2014

Bogudgivelse

3. april 2013

Et nyt år

3. januar 2016

20 kommentarer

Linda 7. november 2014 at 10:05

Den må jeg selvfølgelig eje til samlingen og er nu bestilt. STORT til lykke med bogen Ditte.

Svar
Ditte Ingemann 7. november 2014 at 10:34

Tusind tak, Linda!

Svar
Anna 7. november 2014 at 10:38

Den ser godt nok lækker ud, stort tillykke! Hvis jeg ikke var vegatar, var den i hvertfald blevet tilføjet til samlingen af dine andre bøger.

Svar
Ditte Ingemann 7. november 2014 at 11:13

Mange tak, Anna – der er en faktisk en del vegetariske retter i bogen, så måske det er noget for dig alligevel ;-)

Svar
Line H 7. november 2014 at 11:11

Skøn forside! Især fordi det er yndlingssuppen og yndlingsbrødet der er på forsiden, hvis jeg ikke tager fejl! Og smukt ser det ud!

Svar
Ditte Ingemann 7. november 2014 at 11:13

TAK! Det er nemlig den gode græskarsuppe og nøddebrød, som pryder forsiden ;-)

Svar
Marian 7. november 2014 at 14:41

TILLYKKE med den megafine bog. Jeg glæder mig allerede så meget til at udvide min kogebogssamling!

Svar
Ditte Ingemann 7. november 2014 at 15:20

1000 tak, Marian – jeg håber bogen vil falde i din smag :-)

Svar
Louise 7. november 2014 at 17:40

Jubii! Den glæder jeg mig til at få fingrene i! :) Tillykke!

Svar
Ditte Ingemann 8. november 2014 at 11:30

Tusind, tusind tak, Louise!

Svar
Inger 7. november 2014 at 19:39

Kære Ditte.
Rigtig STORT TILLYKKE! Ja, den forside er såååååå flot :-)))
Jeg glæder mig til d. 27. dec.
Rigtig god weekend.

Svar
Ditte Ingemann 8. november 2014 at 11:30

Tusind tak, Inger – jeg glæder mig SÅ meget til at se den når den kommer fra tryk :-) God weekend.

Svar
Birgit Mathiesen 8. november 2014 at 15:21

Hej Ditte
Wow og tillykke med din nye skønne forside :)
Jeg glæder mig vildt meget til at åbne din nye kogebog..
Mega Cool Ditte :)
Ka næsten ikke vente :)
Knus og kærlige regnvejrs hilsner, Birgit

Svar
Ditte Ingemann 9. november 2014 at 10:03

Tusind TAK, Birgit – du kan tro, at jeg også glæder mig…. Nu må det gerne bare snart blive december, så bogen kan komme fra tryk :-) God søndag til dig.

Svar
Mai 9. november 2014 at 09:59

Kære Ditte
Hvor ser den skøn ud! Det ser ud til, at du har lavet samme gode arbejde som de sidste tre bøger.
Bliver den i øvrigt til at købe som e-bog?

Svar
Ditte Ingemann 9. november 2014 at 10:02

Kære Mai, mange tak for de søde ord. Ja, bogen kommer også som e-bog, og jeg tror den bliver udgivet en smule tidligere end den “rigtige” bog :-) Men jeg skal nok sørge for at opdatere bloggen med info når tiden nærmer sig.

Svar
Marianne 10. november 2014 at 14:54

Nu får jeg endnu en grund til at gå shop-amok på min ynglings lowcarbside: http://lowcarbstore.dk/
Håber jeg kan finde nogle retter, som vil passe godt til en nytårsmenu :D
Glæder mig til at åbne den første gang og se de spænende rette, som helt sikkert er i den :D

Svar
Ditte Ingemann 10. november 2014 at 17:20

Juhuuuu – dejligt at høre. Håber min bog vil falde i din smag :-)

Svar
Cecilia / Copenhagen Cakes 11. november 2014 at 13:28

Den bog der, den er SÅ flot! Stort tillykke med den kommende udgivelse!!

Svar
Ditte Ingemann 11. november 2014 at 13:30

Tusind tak, søde Cecilia – jeg glæder mig så meget til den udkommer :-) Det skal fejres!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen