The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

KogebogSalat

Ny kogebog på vej / Salatsnedker

af Ditte Ingemann 18. juli 2017

Som I måske har luret, hvis I følger med på Instagram eller Facebook, så har jeg netop lagt sidste hånd på min næste kogebog, og den er nu sendt afsted til tryk. Kogebogen udkommer om en måned, d. 17. august, og selvom jeg efterhånden har skrevet en del bøger, så er denne ventetid næsten uudholdelig.

Bogen omhandler salater og har fået den fine titel; SALATSNEDKER, og indeholder mere end 100 opskrifter, som alle er vegetariske. Faktisk skrev jeg for en del år siden denne titel ned på et stykke papir, og havde glemt alt om den indtil jeg gik igang med denne bog, hvor titlen passede perfekt til. Min far var møbelsnedker og havde sit eget værksted – som barn brugte jeg utallige timer i værkstedet med ham og kiggede på, mens han savede, hamrede, pudsede og lakerede. Jeg vælger at tro, at han har inspireret mig til at få mit eget værksted, fordi vi arbejder lidt på samme måde – selvom det for mit vedkommende selvfølgelig ikke er med træ, men med mad, og i særdeleshed salater.

Bogen starter med en intro omkring salatgrej, salatens opbygning og mine 10 superhelte aka. yndlingsgrøntsager. Derefter kommer der 8 kapitler; De fyldige, De lette, De lune, De festlige, De feminine, De maskuline, De supersunde og tilbehør til salater. Derudover har jeg lavet en sæsonguide, menuforslag og en oversigt over hvilke råvarer der kan erstatte hinanden. Der er virkelig noget for enhver smag og til enhver lejlighed – salat har en særlig plads i mit madhjerte, og jeg vil med denne bog gerne slå et slag for at redefinere begrebet ”salat”, og for at vi bevæger os væk fra den slatne salattankegang med salat-agurk-tomat. I min optik kan en salat nemlig så meget mere – faktisk er jeg tilbøjelig til at sige, at en salat kan ALT. Bogen udgiver jeg i samarbejde med Politikens Forlag og derudover har dygtige Søren kreeret bogens smukke layout og grafik.

Jeg håber selvfølgelig I vil forudbestille bogen allerede nu – det kan I gøre på fx. Saxo.com og indtil da får I her en lille smagsprøve fra bogen:

 

Ny kogebog på vej / Salatsnedker was last modified: juli 18th, 2017 by Ditte Ingemann
7 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Grøn gryderet / Chili sin Carne
næste
PODCASTS

Mere af det samme

Sunde søde sager på Tysk

18. februar 2015

Sunde Søde Sager

3. april 2014

Grøn sommermad

31. juli 2014

Ny kogebog / KRYDRET

23. august 2018

Moderne Mormormad

25. februar 2016

Eventyrlig couscous

3. februar 2014

Bagte gulerødder med rød dukkah

7. maj 2017

Sukkerfri Børnefest

17. juli 2015

Min nye kogebog

6. april 2014

Lagkage med hindbær & saltet dadelkaramel

17. marts 2015

7 kommentarer

Inger 18. juli 2017 at 10:55

Kæmpe TILLYKKE til både dig og Søren :-)
Jeg har lige bestilt bogen – den glæder jeg mig rigtig meget til at modtage.
Smukke, smukke billeder – og en sød og rørende omtale!

Svar
Ditte Ingemann 18. juli 2017 at 11:22

Tusind TAK. Så dejligt at du allerede har bestilt bogen – det er jeg glad for at høre… tak :-)

Svar
Bente Lomholt 18. juli 2017 at 12:21

Kære Ditte Glæder mig, elsker dine opskrifter Bogen er bestilt Kh Nynnes mor

Svar
Ditte Ingemann 18. juli 2017 at 12:30

Kære Bente, Tak for din søde besked – hvor er det dejligt du kan lide mine opskrifter, og endnu mere dejligt at du har bestilt bogen. KH Ditte

Svar
Janne søby 18. juli 2017 at 12:27

Jeg kan næsten heller ikke vente og da slet ikke til jul med at få salatinspiration i hånden, så ja jeg har også bestilt
GLÆDER mig !
Hilsen Janne

Svar
Ditte Ingemann 18. juli 2017 at 12:30

Kære Janne, Juhuuuuu – dejligt at høre. Tusind tak. KH Ditte

Svar
Louise Petersen 10. august 2017 at 20:47

Kan den bestilles signerer ?

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen