The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Salat

Kogebogs-update + blomkålslækkerier

af Ditte Ingemann 15. september 2013

Min bog

Forleden fik jeg en rigtig god nyhed fra min redaktør på Gyldendal – min bog “Salater fra The Food Club” bliver genoptrykt! Det er bare en rigtig dejlig fornemmelse, og tusind tak til alle jer, der allerede har købt den. Hvis du ikke har fået fingrene i et eksemplar endnu, vil jeg opfordre til at skynde dig ud og købe et eksemplar. Lige nu kan du nemlig få den på tilbud lige her endda med gratis fragt. Bogen er fyldt med de lækreste og nemmeste salater, og kan bruges året rundt til alle lejligheder.

Når vi nu er ved salater vil jeg dele to opskrifter, som begge indeholder blomkål. Lige nu er de danske blomkål i sæson, og udover at blomkål er super sunde og fyldt med kostfibre, så smager de dejligt, især rå i salater.

Blomkålssalat

Blomkålssalat med ærter, 4 pers.:

1/2 blomkål
2 dl friske, bælgede ærter
2 håndfulde bredbladet persille

1-2 spsk eddike (brug en god frugteddike)
2 spsk olivenolie
salt og peber

Riv små buketter af blomkålet på et rivejern, brug gerne den grove side. Bland blomkål og bælgede ærter sammen. Hak persillen groft og vend det i salaten. Rør eddike, olie, salt og peber sammen og vend dressingen i salaten. Smag salaten til inden servering og pynt evt. med spiselige blomster.

Salat med blomkål

quinoasalat

Hvid quinoa med blomkål, 4 pers.:

2 dl hvid quinoa
1/2 blomkål
150 g sukkerærter
3 spsk pinjekerner
75 g gedefeta

2 spsk eddike (jeg brugte en ingefær/honning-eddike)
3 spsk olivenolie
salt og peber

Skyl quinoaen grundigt og kom den i kogende, saltet vand. Kog quinoaen i ca. 15 min. ved svag varme og under låg. Hæld quinoaen i en sigte og lad frøene køle en smule af. Skær blomkål i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Skær sukkerærterne i mindre stykker og bland ærter, blomkål og quinoa sammen. Rist pinjekernerne på en varm, tør pande til de bliver gyldne. Smuldr feta over salaten og drys med pinjekerner. Rør eddike, olie, salt og peber sammen, og vend dressingen i salaten. Smag salaten til inden servering

quinoa

Kogebogs-update + blomkålslækkerier was last modified: september 15th, 2013 by Ditte Ingemann
9 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
★ RAW Cheesecake ★
næste
Laksefarvet mad

Mere af det samme

Blomkål & Asparges

4. august 2013

Mine salater

14. januar 2014

Pink passion – luksussalat med bagte tomater...

3. april 2017

Grøn Mandag / Auberginesalat

22. august 2016

Super Salat

23. januar 2013

Salater fra The Food Club

14. februar 2013

Low Carb Grønt

8. april 2015

Salat med grillet broccoli & ingefærdressing

19. august 2017

Grønne måltider

15. maj 2015

Solgul salat med majs

19. august 2013

9 kommentarer

Gitte kuhne Plambek 15. september 2013 at 22:16

Hej Ditte,
Ih, det lyder godt at din bog bliver genoptrykt! jeg glæder mig til at læse den, og tilberede herlige retter efter den.
Tak for gode dage på Foodfestival, sikke et brag af et salatværksted vi havde!

Svar
Ditte 15. september 2013 at 22:20

Hej Gitte, Selv tak – sikke nogle skønne dage og hvor var det dejligt at møde dig :-) Håber du får fingrene i min bog snart!

Svar
Birgit Mathiesen 16. september 2013 at 17:09

Hej Ditte
Tillykke med genoptrykningen af din pragtfulde bog
SALATER fra The FOOD CLUB :O)
Jeg kan slet ikke undværre den..
og anbefaler den straks til alle som nyder gode og lækre salater i hverdagen.
Fortsat rigtig god lyst i køkkenet :)
Birgit

Svar
Ditte 17. september 2013 at 12:10

Tusind tak – hvor er det dejligt at du bruger min bog :-)

Svar
Maura @ YLTBLOG 17. september 2013 at 08:18

Oh wow. Love the photos! I really want your book, but it is not in English right?

Svar
Sofie's Kitchen 19. september 2013 at 07:17

Er der også gratis fragt til autralien?? ;) hihi

Tillykke med det!! Du er en kæmpe inspiration!! :)

Svar
Ditte 19. september 2013 at 10:47

He he – sikkert ikke, desværre :-) Men TAK fordi du følger med her..

Svar
Ulla 24. september 2013 at 20:58

Jeg skyndte mig at bestille bogen hos YouRead.dk for en uge siden – – men ak, jeg har netop fået besked om, at bogen er i restordre, så jeg må væbne mig med tålmodighed lidt endnu – øv, jeg kan ikke vente på, at få bogen hjem i mit hus :-)

Svar
Ditte 24. september 2013 at 21:09

Hvor dejligt du har bestilt min bog, men knap så dejligt at du skal vente på den.. Håber du bliver glad for den når du engang får den hjem :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen