The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

SalatVegetar

Kål-cæsarsalat

af Ditte Ingemann 13. december 2016

kaal-1

Jeg er vild med kål i alle afskygninger – udover at det er en billig spise, så er kål både smukt, velsmagende og super sundt. Jeg spiser en hel del kål i vintermånederne og derfor altid på udkig efter nye opskrifter og tilberedningsmetoder. Jeg har taget en klassisker på salatkortet nemlig cæsarsalat og lavet den om til en vinterlig kåludgave.

img_0265_
{ Kål-cæsarsalat }

tilbehør til 4 personer

Ønsker du en fyldigere, mere mættende salat, så tilsæt kylling.

4-5 stilke grønkål
4-5 stilke palmekål
2 avocadoer
25 g parmesan

Brødcroutoner:
2-3 skiver surdejsbrød
olivenolie til stegning

Dressing:
2 æggeblommer
1 tsk grov sennep
4-5 spsk olivenolie
saft fra ½ citron
skal fra 1 økologisk citron
1 fed hvidløg, revet
2 spsk parmesan, revet
salt og peber

Rengør kålbladene, fjern stokkene, og hak/snit kålen i små stykker. Skær avocadoerne ud i skiver eller små tern, og bland det med kål, og parmesan i flager.

Skær brødet ud i små tern og steg dem på en varm pande i olie indtil de bliver sprøde og gyldne. Tag brødcroutonerne af panden og drys med salt.

Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen, og smag den til. Vend dressingen i salaten, og top med de sprøde brødcroutoner til sidst.

kaalsalat

kaal

Kål-cæsarsalat was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
1 kommentar
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Guide til New York
næste
Risalamande med 3 slags saucer

Mere af det samme

Min mageløse Mulligatawny

26. oktober 2011

Mine 10 bedste vintersalater

10. januar 2016

Blomkål & Asparges

4. august 2013

Radisen & ferskenen

7. juli 2012

Grøntsagstærte med gedeost

16. marts 2017

Hyldest til hvidkålen

21. januar 2012

Fantastiske Falafel

2. januar 2012

Jeg elsker ost!

14. juli 2016

Blomkål & Cabbage Karma

17. oktober 2018

Nemme hverdagsretter

2. december 2014

1 kommentar

Napa, California auto ins comparison quotes 7. juni 2017 at 13:05

I am proud of you just for doing it DIY. I am so not a DIY person. I’m too scared it’ll turn out like crappy doo doo. Yours, however, turned out very nice..-= Margaret (Nanny Goats)´s last blog .. =-.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen