The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadSalat

Sommersalat med grillede æbler & syltede rødløg

af Ditte Ingemann 18. juni 2017


Kære allesammen,

Jeg håber I nyder søndagen og det skønne vejr. Jeg har haft en dejlig og produktiv weekend, og dagen i dag har stået på bagning, spinning, arbejde og nu snart aftensmad…. Egentlig aktiviter som nok egner sig bedre til en kold og grå dag, men heldigvis skal jeg spise udenfor og nyde den sidste sol. 

Som I sikkert ved, så har jeg indgået et samarbejde med Kosan Gas, og har udviklet en række nemme opskrifter til grillen, som jeg deler her på bloggen. Så hvis du ikke ved hvad aftensmaden står på, så kan du jo passende tænde op i grillen og lave denne salat. Kosan Gas har samlet alle de lækre grillopskrifter, som du kan tjekke ud lige her på deres website.

{ Grøn salat med grillede æbler og squash, kylling & syltede rødløg }
4 personer

200 g blandet salat
2 æbler
½ squash
4 kyllingebryster
125 g blød gedeost
50 g ristede pinjekerner
4 spsk syltede rødløg (find min opskrift her)

Dressing:
4 spsk olivenolie
1 spsk honning
1 spsk mørk balsamico
Salt og peber

Skyl salaten og bred det ud på et stort fad. Skyl æblerne, og skær dem i både og skær squash ud i skiver. Pensl æblerne og squash med olie, og steg dem på en varm grill i 2 minutter på hver side. Vend kyllingebrysterne med en smule olie og krydr med salt og peber. Grill kyllingen ca. 7-8 minutter på hver side til de er gennemstegte.
Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er gyldne.

Fordel æbler, squash, gedeost, pinjekerner og syltede rødløg på salaten. Skær kyllingebrysterne ud i mindre stykker og fordel dem over salaten. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til. Fordel dressingen over salaten inden servering.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Kosan Gas og er et sponsoreret indlæg.

Sommersalat med grillede æbler & syltede rødløg was last modified: juni 18th, 2017 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Sød sommertærte
næste
Sommerkraut med hyldeblomst

Mere af det samme

Sommersalater fra Go’morgen DK

22. juli 2016

Pulled pork burgere med coleslaw

7. august 2013

Laksesliders med ramsløgsmayo

5. maj 2013

Spis mere kål – spicy kålsalat!

14. januar 2013

Sliding into a new year

1. januar 2013

Royale romanesco

10. juli 2011

Fyldig quinoasalat med grillet fennikel

15. januar 2017

Vaffelburgere

28. april 2015

Ny kogebog på vej / Salatsnedker

18. juli 2017

Snacks & tapanade

1. december 2010

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen