The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Grillede rejer med ananassalsa

af Ditte Ingemann 10. september 2017

Hvis vi nu lige lader som om det stadig er sommer, så ville denne lille, hyggelige ret passe perfekt ind, gerne sammen med et  glas køligt vin. Så har du brug for det sidste strejf af sommer,  kan du passende kaste dig over denne ret. Hvis du ikke er vild med rejer, så kan du skifte dem ud med fx. små stykker af hvid fisk eller kylling. 

Dette bliver det sidste indlæg i rækken af mine indlæg i samarbejde med Kosan Gas, men jeg vil anbefale at tjekke deres univers ud, hvor du finder en lang række nemme og lækre grillopskrifter, som kan laves hele året rundt. Jeg har i hvertfald tænkt at blive ved med at grille selvom vejret i øjeblikket er noget trist og koldt.

{ Grillede pesto-rejer med ananassalsa }
Forret til 4 personer

500 g rå rejer med skal
4 – 5 spsk basilikumspesto
8 grillspyd

Salsa:
½ ananas
1 rødløg
1 rød peberfrugt
1 bdt koriander
½ – 1 rød chili
saft fra 1 lime
1 spsk mørk sesamolie
Salt

Vend rejerne sammen med pesto og kom rejer på grillspyd. Grill rejerne i ca. 2 minutter på hver side. Skær ananas ud i små tern og kom dem i en skål. Hak rødløg, peberfrugt, koriander og chili fint og vend det sammen med ananas. Pres saften fra 1 lime udover, tilsæt sesamolie og smag til med salt. Server rejerne sammen med ananassalsa’en.

Ønsker du en mere intens salsa, så kan du grille ananas’en en smule.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Kosan Gas og er et sponsoreret indlæg.

Grillede rejer med ananassalsa was last modified: september 11th, 2017 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Vafler & cookies med chufa
næste
Spicy gulerodssuppe med sprøde kikærter

Mere af det samme

Cheeseburger med kikærter & kål

10. juli 2012

Frokostpizza med køleskabsrester

11. december 2012

Spis dig sund – afslutning

27. juni 2014

Suveræne selleribøffer!

27. december 2012

Aftensmad med asparges

1. juli 2011

Spis skønne salater!

6. januar 2013

Salat med grillet broccoli & ingefærdressing

19. august 2017

Pizza med rødbede ★

27. november 2013

Min ven, Hr. Græskar

18. oktober 2012

Risotto & rejsetanker…

18. maj 2013

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen