Hvis vi nu lige lader som om det stadig er sommer, så ville denne lille, hyggelige ret passe perfekt ind, gerne sammen med et glas køligt vin. Så har du brug for det sidste strejf af sommer, kan du passende kaste dig over denne ret. Hvis du ikke er vild med rejer, så kan du skifte dem ud med fx. små stykker af hvid fisk eller kylling.
Dette bliver det sidste indlæg i rækken af mine indlæg i samarbejde med Kosan Gas, men jeg vil anbefale at tjekke deres univers ud, hvor du finder en lang række nemme og lækre grillopskrifter, som kan laves hele året rundt. Jeg har i hvertfald tænkt at blive ved med at grille selvom vejret i øjeblikket er noget trist og koldt.
{ Grillede pesto-rejer med ananassalsa }
Forret til 4 personer
500 g rå rejer med skal
4 – 5 spsk basilikumspesto
8 grillspyd
Salsa:
½ ananas
1 rødløg
1 rød peberfrugt
1 bdt koriander
½ – 1 rød chili
saft fra 1 lime
1 spsk mørk sesamolie
Salt
Vend rejerne sammen med pesto og kom rejer på grillspyd. Grill rejerne i ca. 2 minutter på hver side. Skær ananas ud i små tern og kom dem i en skål. Hak rødløg, peberfrugt, koriander og chili fint og vend det sammen med ananas. Pres saften fra 1 lime udover, tilsæt sesamolie og smag til med salt. Server rejerne sammen med ananassalsa’en.
Ønsker du en mere intens salsa, så kan du grille ananas’en en smule.
Dette indlæg er lavet i samarbejde med Kosan Gas og er et sponsoreret indlæg.