I fredags deltog jeg i et event på Avenue Hotel; ‘MOVEMBER // Protect the balls’ fredagsbar – jeg serverede disse lækre kødboller med kålsalat, og nu vil jeg selvfølgelig dele opskriften med jer.
Kødboller asian style med kålsalat, 4 pers.:
Salat:
¼ rødkål
½ spidskål
1 bdt koriander
1 rød chili
5 stængler forårsløg
Dressing:
saft fra 1 lime
1-2 spsk soja
1-2 spsk neutral olie
Kålen skæres i tynde strimler og blandes med hakket koriander, chili og forårsløg – dressingen vendes godt rundt i salaten.
Kødboller, ca. 16 stk:
500 g Hakket kalv/flæsk
2 fed hvidløg, finthakket
2 tsk fiskesauce
1-2 tsk chilisauce
1 bdt koriander, hakket
2 spsk soja
15 g frisk ingefær, revet
Pynt: sesamfrø
Ingredienserne til farsen røres godt sammen, og farsen formes til små kødboller, som steges gyldne i en smule olie. Inden servering drysses de med sesamfrø og evt. en smule mere soja.
Retten kan suppleres med en karrysauce og fx. blomkålsris.
7 kommentarer
Hvorfor skal det være så svært at framelde e-mails?
Altså tænker du på nyheds-mail fra bloggen vedr. nye indlæg? Jeg har selv lige prøvet det, og det virker ret simpelt, så du må endelig uddybe, hvis du støder på problemer i forbindelse med din frameldelse.
Kære Ditte
Endnu en opskrift, der får tænderne til at løbe i vand! Glæder mig til at afprøve den:)
Tusind tak, Maja :-)
Det ser lækkert ud!
Hvilken type kamera bruger du? Dine billeder er super gode!
Mange tak – jeg bruger et Canon 6D :-)
Hej Ditte,
Dette blev gårsdagens aftensmad, serveret med udon nudler og hoisin sauce. Vi blandede salaten i nudlerne. Virkelig lækkert!
– Hanne