The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Meatballs Asian Style

af Ditte Ingemann 16. november 2014

Asian meatballs

I fredags deltog jeg i et event på Avenue Hotel; ‘MOVEMBER // Protect the balls’ fredagsbar – jeg serverede disse lækre kødboller med kålsalat, og nu vil jeg selvfølgelig dele opskriften med jer.

Kødboller asian style med kålsalat, 4 pers.:

Salat:
¼ rødkål
½ spidskål
1 bdt koriander
1 rød chili
5 stængler forårsløg

Dressing:
saft fra 1 lime
1-2 spsk soja
1-2 spsk neutral olie

Kålen skæres i tynde strimler og blandes med hakket koriander, chili og forårsløg – dressingen vendes godt rundt i salaten.

Kødboller, ca. 16 stk:
500 g Hakket kalv/flæsk
2 fed hvidløg, finthakket
2 tsk fiskesauce
1-2 tsk chilisauce
1 bdt koriander, hakket
2 spsk soja
15 g frisk ingefær, revet

Pynt: sesamfrø

Ingredienserne til farsen røres godt sammen, og farsen formes til små kødboller, som steges gyldne i en smule olie. Inden servering drysses de med sesamfrø og evt. en smule mere soja.

Retten kan suppleres med en karrysauce og fx. blomkålsris.

Meatballs

Meatballs Asian Style was last modified: november 16th, 2014 by Ditte Ingemann
7 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Chokoladekage – uden tilsat sukker & mel // healthy chocolate cake
næste
Konkurrence – Big Burger Book

Mere af det samme

Fuldkorns-frokostpizza

2. september 2012

Tacos med BBQ-blomkål

26. december 2016

Majs-maniac

21. juni 2013

Grillet surdejsbrød med ricotta & grillet agurk

28. maj 2017

Grøntsagstærte med gedeost

16. marts 2017

Risotto & rejsetanker…

18. maj 2013

Indisk suppe med kardemomme & æble

13. april 2017

Hurtig og nem hverdagsmad

9. september 2014

Ny Nordisk Hverdagsmad

25. november 2012

Cheeseburger med kikærter & kål

10. juli 2012

7 kommentarer

Jane Elm 16. november 2014 at 19:45

Hvorfor skal det være så svært at framelde e-mails?

Svar
Ditte Ingemann 16. november 2014 at 20:20

Altså tænker du på nyheds-mail fra bloggen vedr. nye indlæg? Jeg har selv lige prøvet det, og det virker ret simpelt, så du må endelig uddybe, hvis du støder på problemer i forbindelse med din frameldelse.

Svar
Maja 18. november 2014 at 12:39

Kære Ditte
Endnu en opskrift, der får tænderne til at løbe i vand! Glæder mig til at afprøve den:)

Svar
Ditte Ingemann 19. november 2014 at 09:05

Tusind tak, Maja :-)

Svar
Sebastian Christensen 19. november 2014 at 14:04

Det ser lækkert ud!

Hvilken type kamera bruger du? Dine billeder er super gode!

Svar
Ditte Ingemann 19. november 2014 at 14:17

Mange tak – jeg bruger et Canon 6D :-)

Svar
Hanne 22. november 2014 at 08:16

Hej Ditte,

Dette blev gårsdagens aftensmad, serveret med udon nudler og hoisin sauce. Vi blandede salaten i nudlerne. Virkelig lækkert!

– Hanne

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen