The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Hurtig og nem hverdagsmad

af Ditte Ingemann 9. september 2014

gladimat-pasta

Selvom mit liv hovedsagligt består af at lave og tænke på mad, så kender jeg alt til de travle dage, hvor jeg ikke aner hvad jeg skal lave til aftensmad, og det ender næsten altid med et stykke fisk og en salat. Jeg har flere gange bidraget med opskrifter og billeder til det norske magasin “Glad i mat”, og til de to sidste udgaver har jeg udviklet 10 nemme hverdagsretter, som kan laves på ca. 20 minutter. 

Opskrifterne findes i magasinet, som kun kan fåes i Norge, men heldigvis kan de også ses online lige her. Hvis du har brug for inspiration til hverdagsmaden, så kan du bl.a finde blomkålsbøffer, fiskeburger, indisk curry, nem vegetar-pizza og andre hurtige retter – opskrifterne er dog på norsk, men det er heldigvis ikke så svært at forstå :-)

gladimat - mexi

gladimat-salat

gladimat-curry

Hurtig og nem hverdagsmad was last modified: september 9th, 2014 by Ditte Ingemann
6 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Raw brownies
næste
De søde sager

Mere af det samme

Risotto med græskar & salvie

27. november 2012

Nem hverdagsmad

21. januar 2015

Sprøde tundeller og smuk figensalat

29. oktober 2012

Ærtesuppe med broccoli

30. oktober 2014

Pulled pork burgere med coleslaw

7. august 2013

Mexi-burger med sorte bønner og chili mayo

30. oktober 2017

Sommerpizza med pesto

14. august 2012

Min (næsten) perfekte pizza

4. januar 2012

Anders Ands nordiske pølseret

21. februar 2013

Roadtrippin’ // Salat & Kage

1. november 2017

6 kommentarer

Naomi 9. september 2014 at 20:52

Min yngste søn er vegetar og vil ikke spise animalsk osteløbe og derfor heller ikke pesto, da han ikke ved om oarmesanosten er med animalsk eller mikrobiel osteløbe. Ved du noget om det?

Svar
Ditte Ingemann 10. september 2014 at 21:05

Det kan være du kan finde svar her: http://vegetarkontakt.dk/?-nyhed-om-osteloebe=147627

Svar
Rikkeprikke 10. september 2014 at 09:23

Nå, men så vil jeg da prøve de blomkålsbiffar, de ser helt ok ud :)

Svar
Ditte Ingemann 10. september 2014 at 21:01

De er så gode :-)

Svar
Leela Grethe Hansen 10. september 2014 at 09:59

hvad er dette:

300 g Matmestern

Svar
Ditte Ingemann 10. september 2014 at 21:00

Tænker du på opskriften med pasta og rejer? Matmestern er et mærke, som kan købes i ICA (supermarked) og i dette tilfælde er det rejer… det står under :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen