The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Sliding into a new year

af Ditte Ingemann 1. januar 2013

Det nye år er netop startet, og jeg er kravlet ud af sengen for en kort stund, for at dele mine tanker om det forgangne år, det nye år og hvordan man kombinerer nytårsmad med tømmermændsmad.

Når jeg ser tilbage på 2012 blev det ét af de mest spændende år – det bød på; rejser, flytning, blogging, masser af mad, men vigtigst af alt, en bogkontrakt – det er til tider stadig uvirkeligt og jeg kan umuligt beskrive, hvor meget jeg ser frem til at se min kogebog færdigtrykt og få den ud på hylderne i boghandlerne.

2012 blev også året, hvor min lille blog fik fin omtale i bl.a. P3, Femina, ALT for damerne, Kig Ind og på masser af blogs, som jeg alle skylder et stort TAK! Tak til alle som kigger og læser med, kommenterer, liker og anbefaler mit madunivers.

{ Minder fra mit forår & sommer }

{ Minder fra mit efterår & vinter }

Hvis jeg skal kigge i krystalkuglen for 2013, så håber jeg på at rejse endnu mere, spise masser af dejligt mad, tage mange flere billeder med mit nye kamera, få nyt layout på bloggen, blive forfatter, og ja, så kan jeg snart ikke ønske mig mere…

Min nytårsaften var forholdsvis rolig og præcis som jeg havde ønsket – gode mennesker, god mad, masser af gin-tonic, musik, krudt og søde indslag. Jeg stod for maden og valgte den utraditionelle vej, nemlig mini-burgere, også kaldt sliders – dog med den bagtanke, at der ville være rester til i dag d. 1. januar.

Mine sliders var med tre slags fyld og blev serveret på et stort fad, så man selv kunne forsyne sig. Alt var stort set forberedt inden, så det var nemt at samle de små hapsere, da sulten meldte sig.

Slider #1: speltbolle, oksebøf, rucola, chilimayo, syltede rødløg
Slider #2: speltbolle, tunbøf, koriander, citronmayo
Slider #3: speltbolle, selleribøf, hjemmesyltede agurker, krølsalat, krydderurtemayo

Desserten blev pavlova med anis-syltede pærer, pistacie og hvid chokolade, men det er vist et helt andet indlæg, som kommer senere!

Jeg vil ønske Jer alle et fantastisk nyt år – håber I bliver hængende her på bloggen… Jeg løber i hvert fald ingen steder. Der har været stor efterspørgsel på min lille kalender, så den kan nu downloades og printes, så I kan holde styr på dagene i 2013!

Nu hopper jeg tilbage i min seng med et fad sliders, kold cola og min yndlingsperson ♥

Glædeligt nytår!

Sliding into a new year was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
10 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Magisk mousse
næste
Spis skønne salater!

Mere af det samme

Sprøde squashfritter med avocaodcreme

18. september 2018

Verdens bedste falafler

5. september 2018

Mit moderne madbrød

1. november 2011

En hyldest til kvinderne // Den bedste...

23. oktober 2017

Grøn gryderet / Chili sin Carne

16. juli 2017

Tomatsuppe med røde linser

13. marts 2017

Meatballs Asian Style

16. november 2014

Grillede aubergineruller med quinoafyld

5. juli 2015

Suveræne selleribøffer!

27. december 2012

Blomkålspizza

12. december 2015

10 kommentarer

Olga Bruun 1. januar 2013 at 21:19

hvor køber man de der fine sugrør henne?

knus Olga

Svar
Ditte 1. januar 2013 at 21:22

Hej Olga, jeg har købt mine i New York, men har for nylig set dem i Bahne :-)

Svar
Lisbeth Lundgaard 3. januar 2013 at 17:30

Faldt over din side ved et tilfælde, men det bliver ikke tilfældigt næste gang :-) Super flotte appetitlige billeder og inspiration. Elsker den (håndskrevne) font, ved du hvad den hedder?

Svar
Ditte 3. januar 2013 at 20:48

Dejligt du kan lide min blog, Lisbeth – fonten hedder Dawning of a new day :-)

Svar
Sofie 4. januar 2013 at 16:01

Jeg elsker dine inspirerende billeder, de er skønne! Hvilket kamera bruger du?:-)6

Svar
Ditte 4. januar 2013 at 19:42

Tusind tak Sofie – jeg har netop købt mig et Canon 6D ;-)

Svar
Julie 4. januar 2013 at 19:20

Hold nu op en lækker blog du har her! Og øv for at jeg ikke har opdaget den noget tidligere, men på den anden side er jeg så heldig at kan sidde og savle side op og side ned i lang lang tid endnu, for at kigge alle dine gamle indlæg igennem.

Uhm!

Jeg er ny fast følger!

xx

PS Dine billeder er SÅ LÆKRE!

Svar
Ditte 4. januar 2013 at 19:43

Mange tak, Julie. Dejligt du har fundet frem til min lille blog – håber du får testet nogle af opskrifterne. God weekend…

Svar
TARTESANDCARO 9. januar 2013 at 21:01

totally fan about

Svar
Nana 16. marts 2016 at 13:27

Hej hej.

Faldt lige over din fine blog og disse sliders som jeg overvejer at lave til en fest. Kan man godt bare servere dem kolde eller hvordan fungerer det?

Kh
Nana

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen