The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Fodbold-fritter & gris

af Ditte Ingemann 9. maj 2012

Jeg elsker burgere! Der er noget trygt og rart ved både at lave og spise burgere og jeg vil påstå, at det er en spise jeg aldrig bliver træt af. Jeg må indrømme, at på min ferie til Barcelona røg der også mere end én burger ned. Måske nogle vil mene, at det er blasfemisk, at jeg ikke er så vild med oksekød og dermed stort set aldrig spiser burger med ko. Derimod har jeg en stor svaghed for vegetarburgere, gerne med kikærtebøf og her må jeg kåre Halifax til at lave en super god en af slagsen, måske faktisk den bedste. Jeg har strenge krav hvad angår burgere, så jeg ender ofte med selv at lave dem, for at få dem præcis som jeg kan lide dem. Dog er den bedste burger jeg har spist, faktisk med oksekød og blev indtaget på Burger Joint i New York sidste sommer. Både burger og fritter var lavet til perfektion.

Forleden havde jeg en rest pulled pork til overs, som jeg ofrede til burgere med ovnbagte krydderurte-fritter og indtog i sofaen til en utrolig vigtig fodboldkamp (synes ham jeg bor sammen med i hvert fald).

Jeg har tidligere lavet et indlæg om pulled pork, som jeg har lavet i en forsimplet udgave – dog vil jeg hævde, at min version af pulled pork er særdeles god, meget mør og lækker på trods af at den “kun” skal have 5 timer i ovnen. Salaten jeg brugte til burgerne kan ses her og kan f.eks. erstattes af en coleslaw.

Fritterne blev lavet af bagekartofler, skåret ud i stave og lagt i vand i 30 minutter. Derefter røg de på en bageplade med olie og salt, bagt i ovnen i ca. 30 minutter  og efterfølgende vendt med friske krydderurter – jeg brugte koriander, basilikum og oregano.

Fodbold-fritter & gris was last modified: maj 15th, 2012 by Ditte Ingemann
19 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Cookie jagten
næste
Guide til Barcelona

Mere af det samme

Rød “risotto”

16. oktober 2012

Spis mere kål – spicy kålsalat!

14. januar 2013

Pakora med yoghurtdip

10. april 2017

Kyllingedimser med chili & kokos

16. marts 2012

Laksesliders med ramsløgsmayo

5. maj 2013

Mættende salat med laks & rejer

12. januar 2017

Tacos med BBQ-blomkål

26. december 2016

Grønne måltider

15. maj 2015

Grillede aubergineruller

2. juli 2017

Fisk & Fritter – Low Carb

10. februar 2015

19 kommentarer

Silje 9. maj 2012 at 15:30

Yum!

Svar
Ditte 9. maj 2012 at 17:57

Meget yum :-)

Svar
Alice 9. maj 2012 at 15:46

Er der mon nogen, der har en opskrift paa disse dejlige kikaerteboeffer? Det lyder bare laekkert.

Svar
Ditte 9. maj 2012 at 17:58

Jeg har endnu ikke en opskrift på kikærtebøffer, men vil meget snart få lagt en op på bloggen… Så du må holde øje :-)

Svar
Cille 9. maj 2012 at 17:40

Ser så lækkert ud! Jeg må også tilstå, at den bedste burger jeg har smagt var på Burger Joint i NYC. Fantastisk! Min kæreste og jeg med vores datter på 16 mdr skal til Barcelona på tirsdag. Kan du anbefale spisesteder/spiseoplevelser?

Svar
Ditte 9. maj 2012 at 18:00

Sejt du også har prøvet The Burger Joint – jeg tænker tit tilbage på den burger :-) Lige nu sidder jeg og udvælger billeder til et indlæg om Barcelona, så kig forbi bloggen en af de næste dage, så anbefaler jeg et par spisesteder i Barcelona! Rigtig god tur til Jer.

Svar
Anders Damm 9. maj 2012 at 19:00

Ser jo alt for lækkert ud! Ham du bor sammen med var forhåbentligt meget tilfreds og taknemlig:)

Svar
Ditte 9. maj 2012 at 20:09

Meget tilfreds ;-)

Svar
Margherita 10. maj 2012 at 05:11

There’s really nothing quite lije a juicy pulled pork sandwich!

Svar
Ditte 10. maj 2012 at 10:43

That is so true ;-)

Svar
Marie 10. maj 2012 at 07:44

Hvorfor ligger du pomfritterne i vand først? Håber ikke det er et dumt spørgsmål

Svar
Ditte 10. maj 2012 at 08:05

For at trække en smule stivelse ud af kartoflerne i håb om at få en sprødere pomfrit ;-)

Svar
Natalie - nataliechristina 10. maj 2012 at 11:56

Mmmmm hvor ser det virkeligt lækkert ud! Din blog er seriøst den jeg kommenterer mest på, men jeg kan altså ikke lade være. Din blog er så lækker, og så lækker mad! :-)

Svar
Ditte 10. maj 2012 at 17:24

Mange tak! Du må kommentere alt det du vil ;-)

Svar
Hersom - Limited Edition 11. maj 2012 at 09:29

*savle*
Det der er lige præcis sådan en burger som vil få kæresten til at gå ned på knæ og sikre sig at jeg aldrig stikker af igen! Den skal helt sikkert testes derhjemme ;)

Svar
Ditte 11. maj 2012 at 18:24

Ja, det kan man kun håbe på ;-)

Svar
Søren Larsen Pedersen 11. maj 2012 at 23:07

Orv! – Den ser edderme lækker ud :D Flot arbejde!

– S

Svar
Ditte 12. maj 2012 at 12:41

Mange tak Søren

Svar
Christina 3. marts 2013 at 11:15

Den ser meget meget lækkert ud. Men lige et simpelt spørgsmål: hvordan genopvarmer du den bedst og stadig bevarer det saftige kød på andendagen?

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen