The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Sher Ping pancakes

af Ditte Ingemann 25. marts 2011

Min nyeste kogebog “Jamies Amerika” havde efterhånden ligget og stirret på mig længe nok, så da jeg igår var helt idéforladt, tænkte jeg, at det var på tide at afprøve nogle af opskrifterne.

Kort efter jeg fik bogen havde jeg sat en lille lap ind på side 49, som er en opskrift på Sher Ping-pandekager. Sher ping betyder fyldte pandekager og ifølge Jamie “noget af det lækreste, han har smagt i årevis”. Så det blev dem jeg kastede mig over.

Pandekagerne blev rigtig gode og jeg har stadig tre kager som ligger og venter på mig i køleskabet. Jeg biksede en salat sammen, som jeg servede til, bestående af gulerod, agurk, mango, avokado, grillede rejer – marineret i chilipasta og en dressing med ingefær og mynte. For at fuldende måltidet røg der lige to øl ind på bordet af mærket Brew Dog, som var meget frugtige og læskende og passede perfekt til det krydrede måltid.

Min nye yndlingsøl – PUNK IPA!

Sher Ping pancakes was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Chocolate Chick in Action
næste
Lakrids cupcakes

Mere af det samme

Nem hverdagsmad

21. januar 2015

Hurtig og nem hverdagsmad

9. september 2014

Hurtige hverdagsretter

22. marts 2015

Spis dig sund #2

24. juni 2014

Min mageløse Mulligatawny

26. oktober 2011

Pizza med rødbede ★

27. november 2013

Taco-fest #2

21. august 2014

Livret = Pulled Pork

11. september 2012

Mættende salat med laks & rejer

12. januar 2017

Grillet surdejsbrød med ricotta & grillet agurk

28. maj 2017

2 kommentarer

PandekagePiraten 20. februar 2012 at 10:27

Damn! Det ser godt ud!!!!

Svar
Ditte 20. februar 2012 at 16:12

De smagte også virkelig godt :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen