Som så mange andre er jeg stor fan af pulled pork, og når jeg laver det, så er der næsten altid rester til dagen efter. Det er lækkert i f.eks. burgere eller på små frokostpizza’er.
Sidst jeg lavede pulled pork blev det serveret med en god omgang coleslaw, og dagen efter forvandlede jeg resterne til burgere. Til burgerbollerne brugte jeg denne opskrift – dog bagte jeg bollerne ved 200 grader i ca. 10-15 min, og trykkede dem flade inden de røg i ovnen. Min favorit coleslaw er med en smule æble, og opskriften er naturligvis fra min salatbog “Salater fra The Food Club”.
Coleslaw fra “Salater fra The Food Club”, 4 pers.:
3 gulerødder
¼ knoldselleri
1/4 spidskål
2 grønne æbler
Dressing:
2-3 spsk god mayonnaise
2-3 spsk yoghurt naturel
1 tsk æblecidereddike
salt og peber
Skræl gulerødder og knoldselleri. Riv dem groft på et rivejern. Skær spidskål i tynde strimler, og skær æblerne i små tern. Bland det hele sammen i en skål.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og vend det godt rundt i kålsalaten. Lad gerne salaten trække 1 times tid på køl, inden den serveres.
6 kommentarer
Hold nu op, hvor ser det dog lækkert ud……
Jeg ved godt hvad vi skal have igen om et par dage! Tak for de fantastiske billeder.
Åh pulled pork er en af mine absolut livretter :D Hvor ser det bare lækkert ud!
Hilsen fattig-bloggeren
Mmmh. Pulled pork ér bare godt.
– Anne
WOW! I love pulled pork and I love burgers. This must be the perfect combination. Gonna make these!
Hej,
Hvor har du købt de der røde plast kurve på det nederste billede?
Mvh
Johannes
Den er købt i Søstrene Grene for nogle år siden :-)