The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Grillet dorade med knuste kartofler

af Ditte Ingemann 14. august 2015

fisk-1

Det tegner til at være grill-vejr et godt stykke tid endnu og hurra for det! Jeg elsker at grille og spise udenfor, og én af mine favoritter på grillen er fisk. Til min mands fødselsdag i juni grillede jeg dorader, og hele fisk på grillen smager absolut skønt, og er nemme at tilberede.

Til fiskene serverede jeg knuste kartofler med sommergrønt – jeg har ikke målene på opskriften, men her er hvad jeg gjorde (jeg fik serveret knuste kartofler hos Restaurant Stedsans og har nu prøvet at genskabe retten):

Kog små kartofler møre, dræn dem og mos dem med et piskeris. Tilsæt rigeligt med god olivenolie og smag til med salt, peber og citronskal. Inden servering toppes kartoflerne med revet pecorino, friske ærter, radiser og urter. Disse kartofler smager virkelig godt og kan bruges som tilbehør til både fisk og kød.

fisk

Grillede dorader:

Beregn 1 fisk pr. person (husk at rense dem grundigt). Rids fiskeskindet med en skarp kniv og gnid fiskene med salt, peber, olivenolie og evt. citronskal. Læg fiskene på en varm grill (brug evt. sådan et smart grillnet) og grill fiskene ca. 6 minutter på hver side (alt efter størrelse) … og så er det ellers bare at servere den grillede fisk med masser af knuste kartofler og måske et glas koldt hvidvin til.

God weekend.

*****************
HUSK: Du kan købe min nye bog “Sukkerfri børnefest” allerede nu – bogen er en glad kogebog, der er propfyldt med sjove opskrifter til fest, fødselsdage, sofaaftener og generel hygge – også i skolen eller i børnehaven. Nogle af opskrifterne er så enkle, at børnene kan prøve at lave dem selv, og andre skal I lave sammen. Alle opskrifterne har dog det tilfælles, at det hvide sukker er skiftet ud med sundere, naturlige alternativer. 

Grillet dorade med knuste kartofler was last modified: august 18th, 2015 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Søde sommerdesserter
næste
Konfekt med tahin

Mere af det samme

Salater på en søndag…

4. november 2012

Laksefarvet mad

21. september 2013

Den bedste Chili Con Carne

1. februar 2015

Mine 10 bedste salater

27. april 2014

Vaffelburgere

28. april 2015

Rødbedesuppe med dukkah

19. september 2012

Risotto med græskar & salvie

27. november 2012

Suveræne selleribøffer!

27. december 2012

“Spaghetti” Carbonara

21. oktober 2014

Lækre linsebøffer

14. august 2013

2 kommentarer

samantha 26. august 2015 at 08:22

wow, ser fantastisk ud :) altid dejlige og stemnings fyldte billeder.

De bedste hilsner og smil
Samantha fra http://www.samanthafotheringham.dk

Svar
Ditte Ingemann 27. august 2015 at 07:54

Tusind TAK :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen