The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Sommersvin

af Ditte Ingemann 23. april 2014

sommersvin

Ahhhhh, sikke en dejlig påske – udover arbejde nåede jeg også at lege, at det var sommer. Jeg tilbragte alle påskedagene i København, og brugte lidt af min tid på at gå ud at spise og lege turist i min egen by. Jeg er enormt glad for spicy food, og derfor blev det også til et besøg hos mit favorit mexi-sted, Barburrito, hvor tacos og tequila er i top. Jeg var også en tur forbi det nye sted, Llama, hvor jeg tilfældigvis også fik tacos og tequila… så måske er det en ny form for snaps og sild hos mig – nå, men begge steder kan klart anbefales. Det gode ved at have fri, er at der er god tid til at lave mad, og jeg er især glad for at langtidsstege kød, så det blev til en stor omgang pulled pork med grillede majs og kålsalat – så bliver det ikke meget bedre.

Majs

sommersvin og majs

Jeg brugte en nakkefilet på ca. 1 kg, som rækker til 2 personer + rester til næste dag! Hvis man ikke vil have rester, rækker kødet til ca. 4 personer. Kødet smøres ind i krydderiblanding og lægges i et ildfast fad, gerne med låg. Kom en smule vand i bunden og sørg for at kødet hele tiden er fugtigt. Kødet skal hygge sig i ovnen ca. 7 timer ved 130 grader (varmluft). Herefter skulle fedtet gerne være smeltet væk og kødet falde fra hinanden, hvilket gør det nemt at “pulle” kødet med to gafler.

Krydderiblanding til pulled pork:

2 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt chipotle chili
1 tsk røget paprika
2 tsk raw lakridspulver
1 tsk tørret rosmarin
1 tsk tørret oregano
salt og sort peber

Det hele blandes sammen og gnides godt ind i kødet, som enten lægges på køl natten over, eller kommes i ovnen med det samme.

Burgers

Hvis du har rester tilbage af pulled pork, så vil jeg anbefale at lave burgere dagen efter.

Udover at arbejde på et nyt projekt (mere om det snart), så blev påskedagene brugt på at skyde nogle beauty-billeder for den søde Anette fra Beautyspace. Så hvis I følger med hos hende, kan I støde på nogle af mine billeder i ny og næ…. her er altså tale om beauty-billeder og ikke mad-billeder :-)

Jeg er dog helt vild med Anettes univers, og I kan følge hende både her og her, hvor hun deler ud af sine gode tips.

beauty-sommer

Sommersvin was last modified: april 23rd, 2014 by Ditte Ingemann
13 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Vind Sunde Søde Sager
næste
Mine 10 bedste salater

Mere af det samme

// lynhurtig aftensmad

25. juli 2013

Wok amok

4. december 2011

“Spaghetti” Carbonara

21. oktober 2014

Spicy gulerodssuppe med sprøde kikærter

13. september 2017

Grønne måltider

15. maj 2015

Salater på en søndag…

4. november 2012

Risotto & rejsetanker…

18. maj 2013

Fodbold-fritter & gris

9. maj 2012

Lækre linsebøffer

14. august 2013

Tilbage til fortiden!

27. januar 2014

13 kommentarer

Fru Kofoeds Køkken 24. april 2014 at 07:40

Ih altså, jeg er simpelthen så vild med, at du har lakrids i din rub – er sikker på, at det giver en rigtig lækker dybde i smagen! Det må prøves :-) Også den hyggelige måde at binde majsbladene op på! Og tacostederne :-)

Svar
Ditte 25. april 2014 at 11:10

Jeg elsker virkelig pulled pork, og krydderiblandingen kan laves på mange måder, men lakrids er rigtig skønt i den :-) God weekend.

Svar
Emma Jo 24. april 2014 at 14:49

Ajjj hvor ser det lækkert ud! Jeg elsker pulled pork, men jeg får det sjældent – det skyldes nok tiden ;) Men når jeg er ude og spise, så bestiller JEG meget gerne noget i den dur!
Forresten: jeg er netop vendt hjem fra Berlin, og jeg vil bare lige takke for din fine Berlin-guide som vi brugte meget. Tak for tippet omkring Distrikt Mot – det var en oplevelse vi ikke havde fået med uden din hjælp :) Jeg har nu samlet min egen liste over dejlige spisesteder på min blog… Så tjek den endelig ud.

Emma
http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

Svar
Ditte 25. april 2014 at 11:11

Jeg er så glad for at høre, at du har brugt min Berlin-guide – jeg vil helt sikkert tjekke din ud, så jeg kan prøve nogle nye steder næste gang jeg besøger byen :-)

Svar
Superfood By Sofie 25. april 2014 at 03:55

åååh super lækkert! Især fordi du har puttet lakrids i! Det må jeg prøve! :)

xx Sofie

Svar
Ditte 25. april 2014 at 11:09

Det smager rigtig dejligt :-)

Svar
A+K/VenterPaaVin 25. april 2014 at 11:30

Yum, et lækkert svin ellers!

– Anne

Svar
Ditte 26. april 2014 at 16:41

Oh yeah :-)

Svar
Fannie 25. april 2014 at 21:30

Jeg har ofte prøvet at lave burgere med pulled pork i, men jeg har aldrig prøvet med lakrids i! Det skal prøves i weekenden med familien, alle er helt skøre for lakrids og kød :p

Svar
Ditte 26. april 2014 at 16:40

Det er rigtig lækkert – man kan ikke smagen lakrids så tydeligt, men du kan altid komme lidt mere i, hvis du er meget til lakrids.

Svar
Anja Svendsen 5. maj 2014 at 06:02

Vi er også vilde med pulled pork, skal helt klart prøve din rub næste gang.
Et fif, som gør det til hverdagsmad: Jeg kommer den i ovnen på 110 grader omrking kl. 21 aftenen før, så er den færdig til aftensmad dagen efter. Ca 17.00 ud af ovnen og ind med en portion boller. Lettere kan næsten ikke blive i en travl hverdag

Svar
Laura Nielsen 23. februar 2015 at 20:44

Hvor lang tid ville du give den, hvis stegen var på 2 kg? :-)

Svar
Ditte Ingemann 23. februar 2015 at 22:13

Hvis du giver den mellem 9-12 timer, så tror jeg den bliver rigtig god – men tjek den evt. efter ca. 6 timer :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen