The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadVegetar

Risotto med græskar & salvie

af Ditte Ingemann 27. november 2012

Lige for tiden har jeg næsen begravet i første print af min kogebog, og jeg kan slet ikke vente med at vise lidt smagsprøver fra bogen. Der kommer desværre nok lige til at gå lidt tid endnu, så i stedet må I nøjes med denne dejlige opskrift på risotto. 

Opskriften kræver, at du enten har en rest græskarmos eller har tid til først at lave det, hvilket gør retten en smule mere omfattende. Jeg synes, at græskar klæ’r risotto rigtig godt – det giver en skøn, rund smag og den smukkeste farve.

Opskriften er beregnet til 2 personer.

Risotto med græskar & salvie was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Ny Nordisk Hverdagsmad
næste
De dejligste dadelkugler

Mere af det samme

Suppe med bagte tomater & peberfrugt

17. september 2014

Jeg elsker ost!

14. juli 2016

Grøn Mandag / VEGETAR

8. august 2016

// lynhurtig aftensmad

25. juli 2013

Ny Nordisk Hverdagsmad

25. november 2012

Perlerisotto med rosenkål

22. november 2011

F for falafel

29. august 2013

Kikærte-curry med kærlighed

5. januar 2012

Laksesliders med ramsløgsmayo

5. maj 2013

Salater med et strejf af sommer

23. oktober 2012

4 kommentarer

Nanna 27. november 2012 at 09:42

Hej! Super spændende og lækker blog du har – virkelig med god opskrifter. Denne ret ser også super lækker ud og er noget jeg rigtig godt kunne tænke mig at prøve. Bare lige et spørgsmål omkring græskarmos (det er nemlig ikke noget jeg har liggende): Hvordan laver du den? Er det ‘bare’ et græskar i blenderen? Og hvilket græskar brugte du til denne ret? :o)

Svar
Ditte 27. november 2012 at 09:45

Hej Nanna, Jeg brugte et hokkaido til denne risotto, og det er egentlig bare at skære det ud, og koge det indtil det bliver til mos :-)

Svar
Rita Breum 27. november 2012 at 10:56

Jeg plejer at bage græskarstykker i ovnen, det giver en meget intens smag.
Tak, i øvrigt for megt inspirerende opskrifter!

Svar
Ditte 27. november 2012 at 10:58

Tak for tippet, Rita – det lyder rigtig lækkert!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen