Lige for tiden har jeg næsen begravet i første print af min kogebog, og jeg kan slet ikke vente med at vise lidt smagsprøver fra bogen. Der kommer desværre nok lige til at gå lidt tid endnu, så i stedet må I nøjes med denne dejlige opskrift på risotto.
Opskriften kræver, at du enten har en rest græskarmos eller har tid til først at lave det, hvilket gør retten en smule mere omfattende. Jeg synes, at græskar klæ’r risotto rigtig godt – det giver en skøn, rund smag og den smukkeste farve.
Opskriften er beregnet til 2 personer.
4 kommentarer
Hej! Super spændende og lækker blog du har – virkelig med god opskrifter. Denne ret ser også super lækker ud og er noget jeg rigtig godt kunne tænke mig at prøve. Bare lige et spørgsmål omkring græskarmos (det er nemlig ikke noget jeg har liggende): Hvordan laver du den? Er det ‘bare’ et græskar i blenderen? Og hvilket græskar brugte du til denne ret? :o)
Hej Nanna, Jeg brugte et hokkaido til denne risotto, og det er egentlig bare at skære det ud, og koge det indtil det bliver til mos :-)
Jeg plejer at bage græskarstykker i ovnen, det giver en meget intens smag.
Tak, i øvrigt for megt inspirerende opskrifter!
Tak for tippet, Rita – det lyder rigtig lækkert!