The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Dukkah

af Ditte Ingemann 6. marts 2011

Dukkah, Dukka eller Duqqa… I love my Dukkah. 

Dukkah er en egyptisk krydderiblanding, som kan bruges sammen med brød, suppe, salat, kød og meget meget andet. Min skal spises i aften sammen med ovnstegt kylling, bønnemos og nybagt foccaciabrød!

Her er mit byd på en dejlig duftende dukkah:

Hasselnødder
Sesamfrø
Solsikkekerner
Hel koriander
Spidskommen
Salt
Sukker

Alle ingredienserne ristes på en tør pande. Det hele blendes helt fint og smages til med salt og sukker.

Dukkah was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
1 kommentar
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Chocolate-chick!
næste
Chocolate Chick in Action

Mere af det samme

Suppe med bagte tomater & peberfrugt

17. september 2014

Spicy gryderet med marokkansk touch

28. april 2017

Fantastiske Falafel

2. januar 2012

Sommersalat med grillede æbler & syltede rødløg

18. juni 2017

Påskepizza

3. april 2012

Anders Ands nordiske pølseret

21. februar 2013

Tømmermændspizza

23. april 2013

Grønne hotdogs

13. september 2015

Electrolux Grand Cuisine

8. november 2015

Low Carb Grønt

8. april 2015

1 kommentar

Foccaciabrød med forårsløg - The Food Club 15. juli 2011 at 06:31

[…] Brødet er bedst samme dag. Hvis det gemmes bliver det bedst ved opvarmning og det samme, hvis det har været frosset. Mit foccaciabrød bliver altid spist sammen med en ordentlig omgang Dukkah! […]

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen