The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadVegetar

gul curry og sød musik med Price…

af Ditte Ingemann 2. februar 2013

Jeg er stor tilhænger af nem og hurtig mad, men det må samtidig gerne være smukt og smagfuldt – jeg prøver at dele nogle af min hverdagsretter med Jer, som kan laves forholdsvis hurtigt og uden alt for mange mærkelige ingredienser. I mit køkken er aftensmaden lige så ofte vegetarisk som dyrisk, så denne curry er kødfri, men det gør den bestemt ikke dårligere.

Gul curry med broccoli & ærter, 2 pers.:

1 spsk jordnøddeolie
2 fed hvidløg
ca. 15 g ingefær
2 tsk karrypasta ( jeg brugte massaman, men brug din favorit)
1 ds kokosmælk
250 g broccoli
2 dl ærter
1 tsk farin
3 limeblade
soja
limesaft

frisk koriander og saltede cashewnødder til topping

Hak hvidløg og ingefær rigtig fint, og varm olie godt op i en wok – svits hvidløg og ingefær sammen med karrypasta i ca. 2 minutter. Tilsæt kokosmælk, små buketter broccoli og limeblade – lad det simre i ca. 1o minutter. Tilsæt ærter (frosne) og farin, lad det hele koge op, og smag til med soja og limesaft.

Inden servering tages limebladene op og retten serveres med kogte ris, masser af frisk koriander og grofthakkede cashewnødder.

Sidste weekend tog jeg min mand i hånden og smuttede forbi Brdr. Prices restaurant, for at høre jazz og spise en bid brød – jeg har tidligere besøgt restauranten, men siden da har de udvidet og fået den mest fantastiske spisestue, som jeg blev ret begejstret for (har en hemmelig drøm om, at holde bogreception der :-))

Udover at høre jazz, fik vi nogle dejlige snacks og en helt eventyrlig chokoladekage, som jeg stadig drømmer om – en dejlig, afslappet søndag i storslåede omgivelser.

Hvis du tilfældigvis er i København i morgen, så slå et smut forbi Brdr. Price og oplev en omgang jazz, evt. kombineret med lidt lækkerier fra køkkenet.

gul curry og sød musik med Price… was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
8 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Et æble om dagen….
næste
Så blev det endelig fastelavn

Mere af det samme

Grillmad på gas

19. maj 2016

Sommersalat med grillede æbler & syltede rødløg

18. juni 2017

Blomkål & Asparges

4. august 2013

Den bedste Chili Con Carne

1. februar 2015

Roadtrippin’ // Salat & Kage

1. november 2017

Køkkenterapi

10. februar 2016

Laksesliders med ramsløgsmayo

5. maj 2013

Lun blomkålssalat med chilidressing + Konkurrence

11. juni 2017

Grøn sommermad

31. juli 2014

Grøn gryderet / Chili sin Carne

16. juli 2017

8 kommentarer

PSbyDila.com 2. februar 2013 at 17:24

Yum, this looks delicious!

Svar
Ditte 2. februar 2013 at 21:11

Thanks :-)

Svar
La Cucina Nada 3. februar 2013 at 09:26

Du tager så ualmindelig lækre og appetitlige billeder …
Må da vist snart lave en curry!

Svar
Ditte 3. februar 2013 at 11:37

Mange tak :-)

Svar
Birgit Mathiesen 3. februar 2013 at 10:25

Gul curry.. bare billederne får både mine ører og mund til at smile og høre sød musik :O)
Vild flot ser det ud.. Sikke vidunderlige farver jeg kan jo næsten dufte det.. elsker koriander, ingefær og curry, så det bliver vist mandagens menu her, med naanbrød til.
Hvad er det du har pyntet med, de tynde stimler ovenpå.. er det friske tynde strimler ingefær??
Ja, Price kan i deres smukke omgivelser.. men Ditte, du kan heldigvis i dit eget hyggelige køkken
Knuss

Svar
Ditte 3. februar 2013 at 11:39

Mmm, god idé med naanbrød til… Det er ikke ingefær, men forårsløg på toppen :-) Rigtig god søndag til dig!

Svar
Søs 16. maj 2013 at 18:45

Mums – tak for endnu en god opskrift. Denne ret er blevet fast del i vores “aftensmads-repertoire”. Dog har jeg en mand, som hver gang det kommer på tale at lave en vegetar-ret, fortvivlet siger “jamen… hvad skal vi have til!?”. Derfor tilsætter vi sejfilet (eller lignende fisk) i tern de sidste 4-5 minutter. Man behøver ikke engang at tø fisken helt op, hvis den er frossen. Man skal bare lige kunne skære i den. Det bliver altså ikke meget nemmere. :-)

Svar
Maria 11. september 2013 at 08:00

Mums!!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen