The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

SalatVegetar

Sommersalat med stegte gulerødder

af Ditte Ingemann 6. juni 2013

Jeg er så utrolig glad for at solen bare bager løs i disse dage – jeg krydser fingre for, at de næste måneder bliver præcis som idag! Med sol kommer grillen nemlig frem og med grillen følger masser af gode salater. Hvis du mangler inspiration til salater med smag og spræl, så husk at du kan købe min kogebog lige her og den indeholder masser af opskrifter, som passer perfekt til sommerens mange grillaftener. 

For et par uger siden brugte jeg disse nuttede gulerødder som tilbehør til en omgang kød på grillen – udover at de små gulerødder ser vidunderlige ud, så smager de også skønt, både som rå eller tilberedte.

Helt kort, så stegte jeg de rensede gulerødder i olivenolie på en pande ved svag varme i ca. 5-6 minutter, hvorefter jeg lagde dem på et fad, dryssede med grofthakkede rå cashewnødder, mynte, en smule æbleeddike og krydrede det hele med salt og peber.

Sommersalat med stegte gulerødder was last modified: august 16th, 2016 by Ditte Ingemann
14 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Guide til Texas
næste
Ice Ice Baby #2

Mere af det samme

Radisen & ferskenen

7. juli 2012

Dal Bhat fra Nepal

17. april 2017

Grønne måltider

15. maj 2015

Dobbelt op på salater

14. november 2012

Eventyrlig couscous

3. februar 2014

Kikærte-curry med kærlighed

5. januar 2012

Kålsalat med kokosbacon

2. september 2017

Vintersalater!

14. november 2013

Sommersalat og et forsinket skål fra Roskilde

13. juli 2013

Lun blomkålssalat med chilidressing + Konkurrence

11. juni 2017

14 kommentarer

Eva staby 6. juni 2013 at 19:01

Ser super lækre ud , det må prøves

Svar
Ditte 9. juni 2013 at 08:48

Tak, Eva

Svar
Sofie 6. juni 2013 at 19:54

Mmmmmhm, det ser virkelig lækkert ud! Det tror jeg snarest vi skal prøve :)

Svar
Ditte 9. juni 2013 at 08:48

Mange tak :-)

Svar
Christina 7. juni 2013 at 11:42

Jeg er også bare helt vild med de små, nye gulerødder. De smager helt fantastisk. Vi får dem oftest smørdampede. Åh, det er godt!

Svar
Ditte 9. juni 2013 at 08:49

Mmm, smørdampede – lækkert!

Svar
byMelchiors 7. juni 2013 at 20:26

Desværre. Vejret kan ikke blive så godt som i går. Da var det nemlig min fødselsdag og så ved vi jo godt at det var derfor det var så forrygende -:D

Svar
Ditte 9. juni 2013 at 08:50

Hurra for dig – sikke en skøn solskinsdag at have fødselsdag på :-)

Svar
Madling 8. juni 2013 at 13:42

Det ser SÅ lækkert ud! Jeg plejer at vende gulerødderne i honning, men må da helt sikkert prøve din version. Kom sommer, kom sol, kom gulerødder :-)

Svar
Ditte 9. juni 2013 at 08:51

God idé med honning – det lyder rigtig godt :-)

Svar
nadia 9. juni 2013 at 12:00

Hej,

Jeg var på dyrskue i fredags, hvor jeg så en madlavningsopvisning af en kok der fortalte at olivenolie ikke var beregnet til de høje temp. = stegning, da de så omdannede sig til transfedtsyrer. istedet skulle man stege i raspolie, som netop var kemisk sammensat, så de kunne holde til høje temp.

Steger du altid i olivenolie?

Svar
Ditte 9. juni 2013 at 12:28

Det har han helt ret i, men det kommer nu helt an på type af olie og temperatur – jeg steger i mange forskellige slags fedtstoffer og tager mine forholdsregler, så jeg er helt sikker på, at det ikke har det store sundhedsmæssige betydning.

Svar
Christina 14. juni 2013 at 11:41

Meget simpelt, let og ikke mindst en fryd for øjet! Elsker dine flotte billeder og dine inspirerende opskrifter!
Vh. Christina

Svar
Ditte 18. juni 2013 at 17:11

Mange tak, Christina – dejligt du følger med.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen