Jeg er så utrolig glad for at solen bare bager løs i disse dage – jeg krydser fingre for, at de næste måneder bliver præcis som idag! Med sol kommer grillen nemlig frem og med grillen følger masser af gode salater. Hvis du mangler inspiration til salater med smag og spræl, så husk at du kan købe min kogebog lige her og den indeholder masser af opskrifter, som passer perfekt til sommerens mange grillaftener.
For et par uger siden brugte jeg disse nuttede gulerødder som tilbehør til en omgang kød på grillen – udover at de små gulerødder ser vidunderlige ud, så smager de også skønt, både som rå eller tilberedte.
Helt kort, så stegte jeg de rensede gulerødder i olivenolie på en pande ved svag varme i ca. 5-6 minutter, hvorefter jeg lagde dem på et fad, dryssede med grofthakkede rå cashewnødder, mynte, en smule æbleeddike og krydrede det hele med salt og peber.
14 kommentarer
Ser super lækre ud , det må prøves
Tak, Eva
Mmmmmhm, det ser virkelig lækkert ud! Det tror jeg snarest vi skal prøve :)
Mange tak :-)
Jeg er også bare helt vild med de små, nye gulerødder. De smager helt fantastisk. Vi får dem oftest smørdampede. Åh, det er godt!
Mmm, smørdampede – lækkert!
Desværre. Vejret kan ikke blive så godt som i går. Da var det nemlig min fødselsdag og så ved vi jo godt at det var derfor det var så forrygende -:D
Hurra for dig – sikke en skøn solskinsdag at have fødselsdag på :-)
Det ser SÅ lækkert ud! Jeg plejer at vende gulerødderne i honning, men må da helt sikkert prøve din version. Kom sommer, kom sol, kom gulerødder :-)
God idé med honning – det lyder rigtig godt :-)
Hej,
Jeg var på dyrskue i fredags, hvor jeg så en madlavningsopvisning af en kok der fortalte at olivenolie ikke var beregnet til de høje temp. = stegning, da de så omdannede sig til transfedtsyrer. istedet skulle man stege i raspolie, som netop var kemisk sammensat, så de kunne holde til høje temp.
Steger du altid i olivenolie?
Det har han helt ret i, men det kommer nu helt an på type af olie og temperatur – jeg steger i mange forskellige slags fedtstoffer og tager mine forholdsregler, så jeg er helt sikker på, at det ikke har det store sundhedsmæssige betydning.
Meget simpelt, let og ikke mindst en fryd for øjet! Elsker dine flotte billeder og dine inspirerende opskrifter!
Vh. Christina
Mange tak, Christina – dejligt du følger med.