The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Salat

Solgul salat med majs

af Ditte Ingemann 19. august 2013

Corn salad

Lige for tiden bliver der spist utrolig mange majs hjemme hos mig. Jeg er ret vild med stegte eller grillede majskolber med revet parmesan, paprika og salt, men majs er også super skønne i salater. I min bog “Salater fra The Food Club” har jeg lavet en salat med friske majs og gule tomater, som naturligvis hører hjemme i det gule kapitel. Hvis du endnu ikke har købt bogen, så kommer opskriften lige her. 

salat med majs

Jeg vil klart anbefale at købe friske majs til denne salat, men du kan selvfølgelig også anvende majs fra dåse eller frost.

Salat med friske majs og gule tomater, 4 personer

2 majskolber
250 g gule cherrytomater
1 moden avocado
2 hjertesalat

Dressing:
2-3 tsk mørk sesamolie
2 tsk honning
saft fra 1 lime
salt og peber

Fjern blade og tråde fra majskolberne, og kog dem i letsaltet vand, ca 10-12 minutter, lad dem køle af. Skær kernerne fra stokken, og kom dem i en skål.
Halver cherrytomaterne, skær avocadoen ud i små tern, og riv eller skær hjertesalaten i strimler. Vend det hele godt sammen med majsen.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og vend den rundt i salaten. Smag til med salt og peber.

MAJS

Majskolber

Solgul salat med majs was last modified: august 19th, 2013 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Madblog hos Alt for damerne
næste
Food festival – konkurrence

Mere af det samme

Hyldest til hvidkålen

21. januar 2012

Salat til morgenmad!

3. juli 2013

Super Salat

23. januar 2013

Spicy blomkål

15. februar 2016

Rød, gul, grøn…

16. februar 2012

Mine salater

14. januar 2014

Grønt juletilbehør

14. december 2017

Low Carb Grønt

8. april 2015

Rødkålssalat til julebordet

19. december 2015

Grøn Mandag / Auberginesalat med figner

12. september 2016

4 kommentarer

Sanne 19. august 2013 at 16:54

smukke, smukke billeder!

Svar
Ditte 19. august 2013 at 17:04

Mange, mange tak :-)

Svar
Birgit Mathiesen 21. august 2013 at 07:46

Ja solgule sprøde danske majs, det er bare super lækkert.
Og i aften skal jeg tænke på dig og din smukke billeder, for vi skal “gnaske gnaske” solgule majs :)
Og tandtråd er købt :))
Hav en dejlig onsdag.
Birgit

Svar
Ditte 21. august 2013 at 20:24

Perfekt og god detalje med tandtråd :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen