The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Konkurrence

Food festival – konkurrence

af Ditte Ingemann 25. august 2013

Food festival

KONKURRENCEN ER SLUT. Vinderen blev Katrine Gunnersen – stort tillykke!

Jeg håber I er friske på en konkurrence mere og jeg lover det er en god en :-) D. 6-8. september afholdes Food Festival på Tangkrogen i Århus, så husk at sætte kryds i kalenderen.

“Madinteresserede forbrugere, børn med en sød tand, prominente kokke fra ind- og udland, producenter, skribenter, forskere, formidlere, debattører – Food Festival er et folkeligt og professionelt samlingspunkt for alle madentusiaster”.

Jeg deltager i årets festival og I kan finde mig i Planteriget, hvor jeg lørdag og søndag vil lave salater sammen med en masse andre glade og kreative mennesker. Så kig endelig forbi “Salat i hvidløgshjørnet” og vær med til at lave salater i stride strømme.

me

Hvis du endnu ikke har købt en billet, kan du være med i konkurrencen om 2 billetter til årets Food Festival – du skal blot fortælle, hvad du glæder dig mest til at opleve på festivalen, hvis du bliver den heldige vinder. Der er masser af super spændende aktiviteter i løbet af de tre dage og programmet kan ses lige her.

Jeg trækker en vilkårlig vinder onsdag d. 28. august kl. 20, og giver vinderen direkte besked.

Håber vi ses på Tangkrogen!

Food festival – konkurrence was last modified: august 28th, 2013 by Ditte Ingemann
66 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Solgul salat med majs
næste
F for falafel

Mere af det samme

Vind min kagebog (e-bog)

16. maj 2014

Kalender-konkurrence

20. december 2012

Vind MIT GRØNNE KØKKEN

12. oktober 2015

Konkurrence // Blender

8. oktober 2016

En tidlig julegave?

20. december 2015

Vind Rejsen til sundhed

18. november 2013

5 års fødselsdag + konkurrence

28. juli 2015

Vind en Salatsnedker

5. januar 2018

Fra alle os til alle jer

29. november 2013

Konkurrencetid: Vind mad til 2 dage!

24. oktober 2013

66 kommentarer

Freya 25. august 2013 at 19:49

Jeg glæder mig selvfølgelig mest til at komme og være med til at lave salater!

Svar
Eva 25. august 2013 at 19:52

Hmm.. Hvis jeg nu skulle med, så ville jeg glæde mig allermest til at opleve selve stemingen på sådan en lækker festival :-). Folk er altid så glade når det handler om mad ;-).
Derudover ville jeg gerne se alle de kendte kokke i aktion!

Svar
Henriette 25. august 2013 at 19:55

Det ville være at opleve Dyrenes Beskyttelse og så at kigge på en masse lækkert mad og lade min mund løbe i vand! :-)

Svar
Matilde 25. august 2013 at 20:01

I år vil jeg simpelthen vare deltage – det er det hele jeg vil se:-)
Sidste år havde jeg en uge forinden født min dejlige søn Oskar. Oveni i hatten fyldte jeg 30 år d.7 september, så der var ikke så meget overskud til at komme afsted. Det skal ændres i år og nu er Oskar så stor, at han vil nyde at følge med og smage med mens han sidder i sin barnevogn:-)

Svar
Mie F 25. august 2013 at 20:04

Jeg var til det sidste år og har helt sikkert også planer om det i år! Glæder mig til at få inspiration til en masse lækker mad. Sidste år var stemningen i top og faktisk blev der netop denne dag stiftet en madklub med de tøser jeg var afsted med, så vi kunne eksperimentere med maden året rundt :)

Svar
Mia 25. august 2013 at 20:14

Hvis jeg nu vandt, ville jeg meget gerne ned og møde Niels og Gretes hønsefruer – jeg køber nemlig altid deres æg.
Derudover ville jeg være at finde omkring Nordiske Dråber, Nordisk Tang, Hobbyhaven, Square Roots og Søde Sager!

Svar
Elisabeth Mortensen 25. august 2013 at 20:23

Jeg glæder mig til at gå og kigge på alle de lækre råvarer og købe dem med hjem.
Og smage på maden der.

Svar
Maria 25. august 2013 at 20:35

Sidste var jeg med til stegeworkshop med Danishcrown. Det var rigtig lækkert at få gode tips til stegning af svinekød som jeg normalt ikke gider at lave. Nu køber min kæreste og jeg køber flittigt svinekød, nu hvor vi kan tilberede så det ikke bliver tørt! :-) Jeg tror vi skal en tur forbi workshoppen igen og få inspiration til nye opskrifter.

Svar
Stinna 25. august 2013 at 20:35

Jeg vil bare se det hele – allerhelst sammen med min madglade far. Vi ville have været forbi sidste år, men nåede det desværre ikke :-)

Svar
Julie 25. august 2013 at 20:46

Glæder mig allermest til bare at opleve hele stemningen! Så meget god mad og madglade mennesker kan kun blive godt :)

Svar
Malene 25. august 2013 at 20:51

Jeg elsker selv at lave mad og holder meget af at gøre maden til en oplevelse. Til festivalen vil jeg kunne få en hel masse inspiration til mad for både mave og øjne! ;) Håber det blir mig der skal med!!!

Svar
Daniel 25. august 2013 at 20:56

Jeg glæder mig mest til at smage på nogle af de mange lækre øl hos “Nordiske Dråber” ;-)

Svar
Ann-Kristin 25. august 2013 at 21:11

Skal jo egentlig sige, at jeg glæder mig mest til at se på smukke madvarer og opleve hele stemningen omkring de mange boder, men skal jeg være helt ærlig, glæder jeg mig mest til smagsprøverne……:)

Svar
laura R 25. august 2013 at 21:16

jeg glæder mig mest til stemningen og alle de lækre dufte

Svar
Christina C 25. august 2013 at 21:23

BALADEMAD lyder som et helt fantastisk indslag for de yngste. Synes det er så vigtigt at vi lære vores børn at spise godt og sundt. Så de bliver opmærksomme og får viden omkring hvad de putter i munden. Så kunne virkelig godt bruge to billetter til mig og min datter;)

Svar
Jenny 25. august 2013 at 21:27

Jeg er tilfældigvis i Aarhus den weekend, så for mig er alt en bonus

Svar
Mille 25. august 2013 at 21:41

Jeg vil gerne besøge Søde Sager :)

Svar
Amalie Nielsen 25. august 2013 at 21:43

Da jeg har salater som favoritspise, er det selvfølgelig det jeg glæder mig mest til! ;-)

Svar
Line Marcussen 25. august 2013 at 21:44

Programmet strutter af gode oplevelser, men jeg glæder mig især meget til at stikke hovedet forbi madeksperimentariet. Vi ses – jeg glæder mig!

Svar
Anna-Maria Godsk 25. august 2013 at 21:58

Jeg skal helt sikkert på Food Festival igen i år, da version 2012 var en stor succes i mine øjne.
Løgismose og Arla Unika (igen) er årets uundgåelige!

Svar
Stine Elkjær Laursen 25. august 2013 at 22:19

Åhh – jeg glæder mig til det hele!! Stemningen, alt det lækre mad, inspiration, oplevelser osv. :)

Svar
Nickie Bach 25. august 2013 at 22:23

Jeg vil vildt gerne deltage i festivallen, og jeg ville elske at tage min dejlige mor med på tur rundt i Århus, for at deltage i ALLE de arrangementer vi kan! Det ville være SÅ fantastisk! Jeg ville personligt elske at overvære DM i hotdog! Synes det er så fascinerende at se så kreative og spændende ideer, tilført til noget som oftest forbindes med en nem og halvkvalm løsning fra en pølsevogn!

Svar
Anita Holt 25. august 2013 at 22:27

Jeg glæder mig til at se, føle, smage, dufte mig igennem en masse lækre ting:) og lave en masse sjove ting. Bare hele pakken tror jeg.

Svar
Anita Holt 25. august 2013 at 22:30

Jeg glæder mig allermest til bare gå på opdagelse og prøvesmage en masse :-9

Svar
Camilla H 25. august 2013 at 22:32

Jeg vil glæde mig mest til de søde sager – og samtidig glæde mig over at være til stede. Min søster har været på rejse i Bali siden juli og vi har aftalt at skulle ses den 7. sep., så det ku være fedt at invitere hende ud :-)

Svar
Line 25. august 2013 at 22:32

Ummmm glæder mig bare til smage en masse og gå på opdagelse

Svar
andrea 25. august 2013 at 22:40

DM i øko-hotdog lyder sejt. En hotdog er jo kun noget ved når den er øko!

Svar
Helle 25. august 2013 at 22:45

Glæder mig allermest til ny inspiration samt at blive ovverrasket af nye ideer og smage…

Svar
Maria Camilla 25. august 2013 at 22:46

Jeg glæder mig allermest til området med søde sager! Jeg ELSKER søde sager. :)

Svar
Stinne 25. august 2013 at 22:49

Jeg glæder mig mest at alt til at tage en god ven under armen og nyde rare og smagfulde madoplevelser i sensommerens skær (og selvfølgelig besøge din stand) :-)

Svar
Annette 25. august 2013 at 23:12

Jeg bor 3 minutter på cykel fra Tangkrogen,har ikke haft mulighed for at deltage tidligere da jeg har været på ferie. Jeg vil nyde at inspireres ved de 2 gode fiskehandleres stand ,måske få nye ideer til tilberedning af muslinger ved Vildsund. Gedekødet glæder jeg mig også til,det er ikke så ofte jeg støder på det, Åh ja,bare at gå rundt og se hvad alle de dygtige fødevareproducenter har at byde på.
Hilsen Annette

Svar
Stinne 25. august 2013 at 23:19

Jeg glæder mig helt vildt til at se folkene fra River Cottage gå til den på kokkescenen. Har også overvejet et af kurserne i madlavning, men synes det er svært at vælge (og River Cottages kursus, hvor at man lærer at bruge en hel gris, er jo desværre udsolgt).

Svar
Caroline 26. august 2013 at 04:55

Jeg glæder mig allermest til de små workshops, hvor man kan få gode tips og tricks til sin madlavning. Fik så meget ud af “simreværkstedet” hos Danish Crown sidste år, og i år glæder jeg mig til deres wok-kursus og alle de skønne små workshops i planteriget :-)

Svar
Birgitte 26. august 2013 at 08:20

Jeg glæder mig til det hele. Var der også sidste år, og det hele var til stor fornøjelse og inspiration for både øjne og mave…

Svar
Rie L 26. august 2013 at 10:21

Jeg glæder mig helt vildt til at blive inspireret – til at se, dufte og smage samt at åbne øjnene for nye spændende måder at tilberede og sammensætte lækre madvarer! Rigtig god fornøjelse i ‘planteriget’ :)

Svar
Elisabeth Andersen 26. august 2013 at 12:01

Jeg var afsted sidste år, og hvor jeg dog elskede det! Jeg ved ikke hvad jeg glæder mig mest til, men tror det generelt er at få noget inspiration (som jeg følte jeg gjorde sidste år), og opleve nye varer, og måder at gøre ting på. Derfor elsker jeg at komme på madmesser, og deltager i alle jeg kan komme til.

Svar
Marlene J 26. august 2013 at 12:05

Som du selv skriver, er der en masse lækre aktiviteter, så jeg kan simpelthen ikke vælge én, jeg glæder mig mere til end de andre :-) Istedet vil jeg at sige, at jeg glæder mig mest til flere dages lækre madoplevelser med min mor. Vi ser hinanden meget sjældent, hun har lært mig alt jeg ved om mad (og er skyld i, at jeg elsker madlavning mindst ligeså højt som hende), så det er da den perfekte gave til den bedste mor!

Svar
Simone 26. august 2013 at 12:20

Jeg glæder mig at opleve en mad-festival for første gang, opleve en masse nye lækre råvarer, blive inspireret, og ikke mindst have en dejlig dag sammen med min mand :)

Svar
Line H 26. august 2013 at 13:05

Jeg glæder mig til masser af oplevelser for alle sanser, smagsprøver og god stemning!

Svar
louise a 26. august 2013 at 13:19

Det hele! Bliver godt med en masse ny inspiration og nye opskrifter, især fra “Skyr Baren” ved Løgismose majeri

Svar
Hanne 26. august 2013 at 16:47

glæder mig til at få nogen nye fif til madlavningen :-)

Svar
Birgit Mathiesen 26. august 2013 at 20:21

Hej Ditte
Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme i PlanteRiget sammen med dig :O))
Og dernæst i ChokoladeRiget.. med masser af hygge og masser af god stemning :O))))
Kh. Birgit

Svar
Birgit Mathiesen 26. august 2013 at 20:25

Hej Ditte

Jeg glæder mig vildt meget til at komme i PlanteRiget sammen med dig :O))
Dernæst glæder jeg mig vildt meget til ChokoladeRiget :O)))
Samt masser af god hygge og masser af god stemning :O))))
Kh. Birgit

Svar
Trine 26. august 2013 at 20:43

Mm.. jeg gleder meg jo sånnsett til hele festivalen – men det som var mest sjovt i fjor var helt klart stands hvor man kunne være med. VI hadde for eksempel en meget sjov time i køkkenet hvor vi lagde simreretter;)

Svar
Stine B 26. august 2013 at 20:43

Jeg ville glæde mig mest til at smage på lækre lokale grøntsager !

Og til at få mere inspiration til salater af dig ! Lavede din gule majssalat med sesamolie her til aften – den var skøn !

Tak for en fin blog og en skøn inspiration til grønt lækkert mad.

Krydser fingre for at få billetterne til foodfestivalen ville være en fest – og uden beregning, så kunne jeg nok lokke min kære kæreste med :P

Svar
Anette 26. august 2013 at 22:15

Jeg vil nok bare have oplevelsen i sig selv og prøve om jeg ikke kan nå hele vejen rundt og gerne flere gange man får jo ik det hele med første gang man kigger forbi..
Men skal helt sikkert forbi dig og få inspiration til lækre salater ;)

Svar
sandra varn grøne 26. august 2013 at 23:09

jeg glæder mig allermest til at have pigerne med og vise dem alle de lækre sager :) og til at få en masse inspiration

Svar
sandra varn grøne 26. august 2013 at 23:09

jeg glæder mig allermest til at have pigerne med og vise dem alle de lækre sager :) og til at få en masse inspiration

Svar
Anne Katrine P. 26. august 2013 at 23:18

Jeg vil rigtig gerne se “Food Challenge”, hvor de bedste nordiske råvarer inden for forskellige kategorier kåres :) faktisk vil jeg gerne opleve det hele, det bliver nok ikke muligt, men så meget som jeg kan nå, skal nås ;)

Svar
Carina 26. august 2013 at 23:30

Ej det lyder spændende! :-)
Hvis jeg skulle derned ville jeg glæde mig mest til at få en masse ny inspiration til madlavningen og brug af råvarer :-)

Svar
Katrine Gunnersen 27. august 2013 at 08:49

Vi var afsted sidste år, og det var simpelthen så inspirerende. Der var jo alt det nyeste indenfor “nem” madlavning, så vi spiste os mætte i smagsprøver og indtryk. Der kom en del forskelligt med hjem i poserne; oste, desserter, fisk og det mest mærkelige: soyabønner.. Som man skulle bruge i stedet for kød. Og vi snød min far, den store kødæder, i en ordentlig omgang chili con soya! Smagte super dejligt.

Svar
Camilla 27. august 2013 at 12:16

Hvis jeg vinder så glæder jeg mig aller mest til at se Danmarks vildeste is! Det tror jeg også min kæreste gør, ham ville jeg nemlig tage med, og han er et rigtigt is-øre :-)

Svar
ísbjörg 27. august 2013 at 16:29

Uha, jeg skal være frivillig i området “Planteriget” lørdag kl 9-20. Det kan være, vi ses? Jeg aner ikke, hvad jeg bliver sat til at lave.. :-) Mvh Ísbjörg, bag opholdsrum.wordpress.com

Svar
Seline 27. august 2013 at 16:54

Salater <3

Svar
Cæcilie & Ida 27. august 2013 at 17:36

Vi håber, på en masse ny inspiration til vores nystartet blog(-:

Svar
Christina Thisted 27. august 2013 at 20:05

Jeg vil glæde mig til at få inspiration til salater, ender altid med de samme par stykker :/

Svar
Amalie Maigaard Glud 28. august 2013 at 00:01

Mit motte er ‘glad for mad’, så jeg ville jo være lykkelig i sådan et miljø! :D

Svar
Anja 28. august 2013 at 00:10

Orv, jeg glæder mig til rigtig mange ting men mest til bare at møde alle de økologiske producenter og få en snak om deres produkter og dufte, se, føle og smage :)
Kram anja

Svar
Marie-Louise Holm 28. august 2013 at 11:22

Jeg glæder mig ufattelig meget til at snuse rundt i de forskellige elementer af råvarer, om det er fra himmel, hav eller jord..
– Og sidste år lokkede jeg min søster i teenage årene med ind i planteriget og overbeviste hende om at rødbeder (alle slags; bolsjer, almindelig eller orange) er fantastiske at se OG smage på. Så jeg glæder mig til at lave salater med hende til foodfestival igen i år.

Svar
Marie-Louise Holm 28. august 2013 at 11:22

Jeg glæder mig ufattelig meget til at snuse rundt i de forskellige elementer af råvarer, om det er fra himmel, hav eller jord..
Og sidste år lokkede jeg min søster i teenage årene med ind i planteriget og overbeviste hende om at rødbeder (alle slags; bolsjer, almindelig eller orange) er fantastiske at se OG smage på. Så jeg glæder mig til at lave salater med hende til foodfestival igen i år.

Svar
Marianne 28. august 2013 at 12:20

Jeg glæder mig til det hele!
Planteriget vil nok være der min kærlighed vil lægge, men hvis man nu er så heldig at få chancen for at komme med, så skal man da rundt og se det hele – andet vil være synd :)

Svar
Johanne 28. august 2013 at 14:15

Jeg glæder mig allermest til at “smage på Sønderjylland”, hvis jeg vinder, da jeg selv er fra Sønderjylland :-)

Svar
Marlene Fyrstenberg 28. august 2013 at 17:45

Jeg glæder mig til at mærke alt kærligheden!
Kærligheden til råvarerne, naturen, menneskerne, ja simpelthen kærlighed til livet!

Svar
Lise Grosen 28. august 2013 at 19:49

Jeg glæder mig mest til at snakke med producenterne om hemmelighederne bag deres lækre varer, nørde mad med alle de andre foodies og smage på alle herlighederne!

Sidste år var en fest, så med alle de nye tiltag kan i år kun blive genialt :)

Tak for en lækker blog!
Jeg glæder mig til at se, hvad du har fundet på i Planteriget!

Svar
MaleneT 29. august 2013 at 14:21

Stemning og lækre specialiteter!

Svar
LunaBærmonster 29. august 2013 at 16:37

Det er et svært spørgsmål med så flot et program, de har lavet i år.
Generelt vil jeg bare gerne gå rundt, snuse stemningen til mig og tale med de mennesker, der står bag alt det spændende og lækre mad. Især dem, hvis fokus er på bæredygtighed og økologi.
Der er dog også nogle andre ting. Jeg har tidligere – i arbejdsøjemed – besøgt Frederiksdal Kirsebærvin, og ildsjælen Harald Krabbe overraskede mig med den mest fabelagtige vin, jeg længe har smagt. Og så vil jeg gerne forbi Nordisk tang og høre, hvad de har af gode idéer til, hvordan man kan bruge dansk tang i madlavningen.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971