The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

SalatSundhed

Inspiration til et grønnere liv / Valsemøllen

af Ditte Ingemann 9. februar 2018

Jeg er ret vild med at kunne kombinere sundhed og nemhed – med det mener jeg, at jeg har fokus på at leve sundt, men i en travl hverdag kan det nogle gange være svært, og så må jeg ty til nemme løsninger (som heldigvis også kan være sunde). Jeg har udviklet en række opskrifter til Finax og Valsemøllen i forbindelse med lancering af deres nye site og produkter; Green Life. 

Valsemøllen Green Life er en 100% plantebaseret og økologisk serie af produkter, der er lige til at lave, både til hverdag og i weekenden. Kort sagt, det lette alternativ til dig, der sætter pris på økologiske råvarer og en grønnere livsstil…. som I nok kan høre, så passer det lige til mig :-) I kan læse meget mere om deres produkter og finde mine opskrifter lige her på Valsemøllengreenlife.dk.

Rigtig mange af mine måltider består af en eller anden form for salat, hvor jeg bruger hvad jeg har i køleskabet og i køkkenskabene og laver en stor bowle med forskellige gode sager…. Det er en god måde at få spist en masse grønt på og samtidig få brugt sine rester. Du kan bruge denne opskrift som inspiration og bruge hvad du har på lager.

{ Salatbowle med hummus & falafler }
4 personer

1 portion hummus, fx. hummus fra Valsemøllen
4 pastinakker
2 spsk olivenolie
1 tsk chiliflager
havsalt
1½ dl hvid quinoa
1 håndfuld frisk mynte
½ spidskål
4 gulerødder
10 cherrytomater
12 falafler, køb nogle gode eller brug hjemmelavede

Tahindressing:
2 spsk tahin
1 spsk olivenolie
saft fra ½ citron
2-3 spsk vand
salt og peber

Skræl pastinakker og skær dem ud i små tern. Vend ternene med olivenolie, chiliflager og havsalt. Bred blandingen ud på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 20-25 minutter. Skyl quinoaen og kog den efter anvisningen på pakken. Kom den kogte quinoa i en skål. Hak mynten groft, og snit spidskålen fint. Hvis du har en spiralizer, så kør gulerødderne derpå til tynde nudler eller skær dem ud i små tern. Halver tomaterne.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med citronsaft og salt.
Anret alle elementerne i fire skåle og server med det samme.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Valsemøllen og er et sponsoreret indlæg.

Inspiration til et grønnere liv / Valsemøllen was last modified: februar 9th, 2018 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Min uge i mad
næste
Yoghurt lavet af havregryn

Mere af det samme

Økologisk appelsinsalat – perfekt til julemaden

6. december 2018

Sommersalater fra Go’morgen DK

22. juli 2016

Salatsnedker

16. august 2017

Low Carb Grønt

8. april 2015

Rød, gul, grøn…

16. februar 2012

Gulerodssmoothie med varme krydderier

3. august 2016

Hyldest til hvidkålen

21. januar 2012

Inspiration til kødfri januar + lun broccolisalat

11. januar 2018

Bagte gulerødder med rød dukkah

7. maj 2017

Hjemmelavet nøddemælk – nærende mælk af nødder,...

20. marts 2017

4 kommentarer

Inge Rønnebæk 11. februar 2018 at 11:38

Kære Ditte
Hvor købes disse poser med hummus? Umiddelbart kan jeg kun se det via Nemlig.com!
Tusind tak for din meget inspirerende blog
Mange hilsner
Inge Rønnebæk

Svar
Ditte Ingemann 20. februar 2018 at 11:29

Hej Inge, Du kan også købe poserne i Føtex og Bilka :-) KH Ditte

Svar
Charlotte 23. marts 2018 at 12:18

Det er flot anrettet og ser yderst velsmagende ud.

Svar
Ditte Ingemann 3. april 2018 at 11:35

Tusind tak :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen