The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadSalat

Eventyrlig couscous

af Ditte Ingemann 3. februar 2014

couscous

Enkel, smuk salat fyldt med smag – kombinationen af mynte, granatæble og pistacie hensætter mig til 1001 nats eventyr. Opskriften er fra min kogebog Salater fra The Food Club, og er én af mine favorit-salater.

Granatæble

Couscous med granatæble, tilbehør til 4 pers.:

2 dl couscous
3 dl kogende vand
2 tsk paprika
2-3 spsk olivenolie
1 tsk salt
1 bdt frisk mynte
4 spsk pistacienødder, usaltede
1 granatæble
1 spsk limesaft

Kom couscous i en skål, hæld kogende vand over, film skålen, og lad det trække i ca. 10 minutter. Når couscousgrynene har trukket færdig, røres paprika, olie og salt i. Nip myntebladene fra stilken, hak bladene og pistacienødderne fint, og bland det i salaten.
Befri alle kernerne fra granatæblet – det gøres nemmest ved at banke hårdt på skallen, så de små kerner falder ud eller vride kernerne løs i en skål med vand. Vend granatæblekernerne rundt i salaten, og smag til med limesaft og salt.

Salaten kan serveres til et stykke svinekød eller grillet lammekød.

couscous-salat

Eventyrlig couscous was last modified: august 16th, 2016 by Ditte Ingemann
19 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Saltede chokolade cookies ♡
næste
Svenske speltsnurrer

Mere af det samme

Dagens salat

7. maj 2013

Sommersalat med melon

26. juni 2016

Spis mere kål – spicy kålsalat!

14. januar 2013

Grøn sommermad

31. juli 2014

3 retters menu (low carb)

1. april 2015

Salatsnedker

16. august 2017

Risotto i regnvejr

18. oktober 2011

Nemme hverdagsretter

2. december 2014

Køkkenterapi

10. februar 2016

Pulled pork burgere med coleslaw

7. august 2013

19 kommentarer

Nadja 3. februar 2014 at 17:39

Åh hvor lækkert! Man kommer helt i forårsstemning af alle de farver! :)

Svar
Ditte 3. februar 2014 at 18:13

Mange tak – havde lige brug for farver i dag :-)

Svar
Trine Bergholtz 3. februar 2014 at 17:41

Hej Ditte

Jeg har netop købt din bog om salater og er allerede blevet vældig glad for den. Særligt her om vinteren er jeg helt uden inspiration, når jeg står og kigger på grønsagshylderne i supermarkedet. Men nu har jeg jo din bog og kan alligevel spise sundt og lækkert på en lidt kedelig årstid. Så mange tak for en inspirerende kogebog.
Glæder mig til at følge dig her på din blog.
mvh
Trine

Svar
Ditte 3. februar 2014 at 18:15

Hej Trine, Hvor dejligt at høre – det gør mig virkelig glad :-) Skønt du følger med her på bloggen.

Svar
Anna :/ Petit Blog 3. februar 2014 at 17:54

Orw det ser lækkert ud! Jeg bliver helt sulten! ;-)

Svar
Ditte 3. februar 2014 at 18:15

TAK :-)

Svar
Birgit Mathiesen 3. februar 2014 at 18:56

Jeps, er bare enig.. en skøn og smuk salat :)
Og couscous er jo det nemmeste af alt at tilberede, bruger selv grov couscous – den kan jeg bedst lide..
Venter på.. venter på.. venter på og med glæde.. på din nye bog: Sunde Søde Sager :O)
Solskins hilsner, Birgit

Svar
Ditte 4. februar 2014 at 09:04

Ja, jeg venter også…. 2 måneder – det skal nok gå hurtigt :-)

Svar
Birgitte 3. februar 2014 at 21:35

Ja, hvor er det smukt! Lyder som en delikat sammensætning. Og virkelig dekorativt i den lyserøde skål. Perfekt match… ;)

Svar
Ditte 4. februar 2014 at 09:05

Tusind tak, Birgitte :-)

Svar
Emma Jo 7. februar 2014 at 17:10

Uhm det lyder lækkert og dejligt sundt! Det skal helt sikkert prøves.
Din blog er simpelthen bare så fin, hyggelig og enormt inspirerende. Tak.

Svar
Ditte 7. februar 2014 at 17:17

Mange tak – dejligt du læser med!

Svar
Birgit Mathiesen 7. februar 2014 at 18:48

Uhm..
Vi har lige lavet (og spist alt total) din lækre asparges salat fra din salat bog.
Åh den smagte bare super hammer godt som tilbehør til røget laks og kold hvidvin :)
Anbefales og mumme dressing med parmesan ost.
Skøn weekend med forår forude :)

Svar
Ditte 9. februar 2014 at 20:41

Hvor skønt – får helt lyst til selv at lave den igen snart :-)

Svar
Mary-Liz 8. februar 2014 at 17:09

Rigtig god weekend.

Tak for din dejlige nemme og friske salat. Lækre og enkle ingredienser:-)
Og sikkert meget lækkert til lam.

Mary-Liz
http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

Svar
Ditte 9. februar 2014 at 20:42

Mange tak og god weekend til dig.

Svar
Josefine {The Smoothie Lover} 9. februar 2014 at 19:22

Hej Ditte. Jeg har lige lavet denne skønne salat til aftensmad. Super skøn opskrift! Den var meget lækker.

Svar
Ditte 9. februar 2014 at 20:42

Dejligt at høre – god aften.

Svar
Helle 13. oktober 2015 at 10:56

Hej,
Den ser lækker ud.. :)

Kan den måske laves dagen før? Og evt tilsætte nødderne lige inden servering? :)

Vh Helle

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen