The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Fredagsfisk

af Ditte Ingemann 3. juli 2011

Som jeg skrev forleden dag, så er det lige nu, at der skal spises asparges, og det er jeg i fuld sving med. Fredag aften stod den på total sommer menu: Kartofler med persillepesto, sprødstegt torsk fra Amager fiskehandel og asparges/sukkerærte salat med citrondressing og spanske mandler!

De sidste mange år har der været en del snak om den gigantiske reduktion i vores torskebestanddele og at torsken er truet, men nu proklamerer havbiologer, at torsken er i fremgang i Østersøen og bestanddelen af torsk, nu er ligeså høj som i 80´erne.  Jeg elsker de fleste fisk og heldigvis er danskernes fiskeindtag steget en del de sidste fem år. Dog når mange ikke op på de anbefalede 200-300 g/uge. Måske kan det hænge sammen med det utrolig ringe og kedelig udbud af fisk supermarkederne har. Ikke alle har måske tid til at smutte til en fiskehandel og derfor bliver fisk ikke prioriteret højt i de danske hjem…. Bare en tanke, som i hvert tilfælde nok gælder mig selv!

Her kan høres mere om torskens fortid, nutid og fremtid: http://www.dr.dk/P1/P1Morgen/Udsendelser/2011/06/15/091814.htm

Fredagsfisk was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
1 kommentar
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Fredagsfranskbrød
næste
Cupcakes med karamel og salt

Mere af det samme

Mættende salat med laks & rejer

12. januar 2017

Grønne hotdogs

13. september 2015

Mexi food

9. april 2011

Vaffelburgere

28. april 2015

Sher Ping pancakes

25. marts 2011

Ærtesuppe med broccoli

30. oktober 2014

En hyldest til kvinderne // Den bedste...

23. oktober 2017

Perlerisotto med rosenkål

22. november 2011

Tilbage til fortiden!

27. januar 2014

Wok amok

4. december 2011

1 kommentar

Fredagsfisk | Madbevægelsen -- danske madblogs 5. juli 2011 at 08:08

[…] Read this article: Fredagsfisk […]

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen