The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Verdens bedste pizza

af Ditte Ingemann 22. november 2010


Pizza er nok den ret, som kan og bliver lavet på flest forskellige måder. Jeg har fundet frem til, hvad jeg synes, er den perfekte pizza og jeg laver den cirka en gang om ugen. Jeg elsker en meget tynd bund med lækkert og simpelt fyld. 

Jeg laver en tomatsauce af tomater, hvidløg, salt, peber, sukker, oregano og lidt chili. Saucen blendes helt glat og varmes ikke op.

Bunden laver jeg lige inden jeg går i krig med pizzaen, og lader ikke dejen hæve. Jeg ruller dejen ud med det samme, fyld på og ind øverst i ovnen, som er 250 grader varm.

Da jeg lavede pizza igår brugte jeg øko gær, durummel blandet med italiensk tipo 00 mel og mine gæster og jeg, syntes det var den bedste bund til dato. Så det kan klart anbefales. Udover tomatsauce kommer jeg rå kartoffel skåret i tynde tynde skiver, frisk mozzarella og serranoskinke. Thats it!

Verdens bedste pizza was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
pizza
8 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Kastaniesæson
næste
You´ve gotta love cake!

Mere af det samme

Grillede naan-pizzaer med figner & parmaskinke

21. maj 2017

Mexi-burger med sorte bønner og chili mayo

30. oktober 2017

Mine 10 bedste salater

27. april 2014

Livret = Pulled Pork

11. september 2012

Indisk suppe med kardemomme & æble

13. april 2017

Ærtesuppe & Hverdagsmad fra River Cottage

8. september 2012

Fantastiske Falafel

2. januar 2012

Tilbage til fortiden!

27. januar 2014

Majs-maniac

21. juni 2013

Rød, gul, grøn…

16. februar 2012

8 kommentarer

Gorm Wisweh - Pizza - The Food Club 9. august 2011 at 16:55

[…] pizzaopskrifter: Verdens bedste pizza og WHITE […]

Svar
Cecilie 16. august 2011 at 13:25

Hvad er opskriften på pizzasaucen? Altså, hvor meget skal der i af hver ting? :-)
Ser super lækkert ud!

Svar
Ditte 16. august 2011 at 14:07

Hej Cecilie, Det er så svært med mål, men til en stor pizza bruger jeg 1 dåse tomater, et fed hvidløg, 1 tsk. sukker, 1 tsk. salt. Peber, oregano og chili efter smag! Håber det kan hjælpe lidt :-)

Svar
Cecilie 16. august 2011 at 14:46

Okay, mange tak. Jeg glæder mig til at lave den i aften! :-)

Svar
Peter 18. december 2011 at 11:32

hej, Hvilken opskrift bruger du til bunden – den ser vildt lækker ud og tilpas tynd.

Svar
Ditte 22. december 2011 at 08:05

@Peter; Én bund indeholder cirka 8 g. gær, 3 dl vand, 2 tsk. salt og mel indtil dejen er smidig. Jeg bruger både durum og hvedemel; synes den bliver ekstra sprød af durum. Men du kan prøve dig lidt frem. Det handler bare om at begrænse fyldet og give pizzaen en på frakken på øverste hylde i en meget varm ovn. Tjek evt. dette indlæg ud om: hvid pizza.

Svar
Sara 15. januar 2012 at 18:44

Jeg er endnu en gang blevet fristet af dine fantastiske opskrifter, Ditte – og har kæmpet mig ud af sengen for at lave pizza (med tømmermænd!). TAK! :-)

Svar
Ditte 15. januar 2012 at 18:55

@Sara; Pizza er den bedste kur mod tømmermænd – sejt du valgte den hjemmelavede udgave ;-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen