The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadSalat

Spis kål!

af Ditte Ingemann 1. marts 2012

Jeg har i øjeblikket kastet min kærlighed på kålsalat med mayo/sesamdressing. Ja, det lyder simpelt, men det smager fantastisk og kålen ryger ned så nemt som ingenting.

Til salaten, som jeg biksede sammen forleden dag, brugte jeg alle mine salat-rester; spidskål, rødkål, porrer og en rest romainesalat. Det er egentlig ikke så vigtigt, hvilke slags grøntsager man bruger, bare de er rå, sprøde og friske. Det er dressingen, som har hovedrollen her og den spiller godt sammen med de fleste slags salater og rodfrugter.

Jeg har ingen mål på dressingen, så man må prøve sig lidt frem og smage til undervejs – jeg er nemlig tilhænger af meget dressing, mens andre måske foretrækker lidt mindre. Men altså, man blander rigtig god mayonnaise ( ikke den fra tube) med et par dråber sesamolie, tilsætter en smule revet hvidløg og ingefær, syre i form af citron eller limesaft, salt og peber og lidt hakket mynte. Det hele smages til og der kommes måske en anelse mere sesamolie eller syre i…. og vupti så har man min yndlingsdressing!

Spis kål! was last modified: juni 17th, 2012 by Ditte Ingemann
9 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Homemade peanut cookies
næste
Ingefær & Ananas-smoothie

Mere af det samme

BBQ-blomkål med coleslaw

3. november 2016

Vintersalater!

14. november 2013

Nemme hverdagsretter

2. december 2014

Grillet dorade med knuste kartofler

14. august 2015

Wok amok

4. december 2011

Solgul salat med majs

19. august 2013

Lækre linsebøffer

14. august 2013

Suppe med bagte tomater & peberfrugt

17. september 2014

Tilbage til fortiden!

27. januar 2014

Moderne rejemadder med æble & purløg

8. juni 2017

9 kommentarer

Luise / sesam, sesam 1. marts 2012 at 21:28

Mmm, det lyder lækkert! En simpel og lækker dressing, der går til det meste; så bliver det ikke meget bedre :)
Kh
Luise / Sesam, Sesam

Svar
Ditte 1. marts 2012 at 21:30

Det er meget nemt og meget lækkert – man bliver afhængig af den :-)

Svar
Marian 2. marts 2012 at 06:53

Jeg vil snarest muligt kaste mig ud i at lave “Dittes Yndlingsdressing” – for den lyder meget lækker. Jeg er også selv til helt simple salater uden for mange dikkedarer. Grøn salat med en olie/eddikedressing eller god balsamico glaze hitter altid hos mig!

Svar
Ditte 2. marts 2012 at 08:28

Du kan roligt kaste dig ud i denne dressing… Den kan vist pifte de fleste salater op :-)

Svar
Losarinas mor 2. marts 2012 at 07:58

God mayo forskønner det meste :-)

Svar
Ditte 2. marts 2012 at 08:28

Det er en god indstilling!

Svar
Ditte 2. marts 2012 at 18:58

Smukke, smukke billeder I har på bloggen – og et fedt layout!!

Svar
Ditte 2. marts 2012 at 23:47

Tusind tak Ditte. Dejligt du kan lide min blog ;-)

Svar
Sarah 8. september 2015 at 19:29

Hej Ditte. Jeg er blevet så afhængig af den her dressing :) Måske du ikke ved det… men hvis jeg nu laver en stor portion hvor lang tid kan det så holde sig? :)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen