The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Taco-fest #2

af Ditte Ingemann 21. august 2014

taco-fest-3

Hvis jeg skal vælge et måltid, som jeg kan spise hver eneste dag uden at blive træt af det, så falder valget på tacos. Jeg elsker de bløde majstortillas med spicy fyld og en kold øl til – det er så hyggeligt at lave et stort fad tacos, som spises med fingerne og i dejligt selskab.

taco-fest-1

Sidst jeg lavede tacos valgte jeg at gå den sikre vej med pulled pork og avocadodip, som er en af mine favorit kombinationer. Derudover toppede jeg mine tacos med rødløg, masser af koriander og fintsnittet hvidkål. Jeg grillede nogle majskolber, som blev smurt med en smule chilismør og voila; det perfekte måltid. Opskriften på pulled pork finder I lige her.

Majskolber

Jeg har kun prøvet at lave disse majstortillas ved hjælp af en tortilla-presser, men mon ikke de med lidt god vilje kan rulles ultra tyndt ud med en kagerulle.

Majstortillas, ca. 14-16 stk. (opskrift fra bogen “Taco mexican style”)

4 dl majsmel/masa harina
3,5 dl kogende vand

Rør mel og varmt vand sammen, og så snart du kan røre ved dejen, æltes den sammen til en kugle – dejen skal være en smule fugtig. Stil dejen til side og lad den hvile i ca. 30 minutter.

Form dejen til små boller, ca. 14-16 stk, alt efter hvor store/små du ønsker dine tacos. Læg et stykke plastic (evt. en plasticpose) invendigt på både under- og oversiden af presseren, læg en bolle ind og pres til. Kom hver taco på en meget varm pande og steg dem indtil de tager en smule farve.

Avocado-salsa:
1 moden avocado
1 æble
8 cherrytomater
saft fra 1 lime
salt og peber

Mos kødet fra avocado’en i en skål. Skær æble og tomater i små tern og rør det i. Smag til med limesaft, salt og peber, og pynt med koriander.

taco-fest-4

taco-fest-2

Taco-fest #2 was last modified: august 21st, 2014 by Ditte Ingemann
8 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Kogebog: Sunde Søde Sager
næste
Kom og smag mine kager!

Mere af det samme

5 nemme opskrifter med æbler

24. september 2018

Moderne rejemadder med æble & purløg

8. juni 2017

Fredagsfisk

3. juli 2011

Tilbage til fortiden!

27. januar 2014

Smuk ærtesuppe

25. januar 2011

Tomatsuppe med røde linser

13. marts 2017

Sommersvin

23. april 2014

Quinoa-deller

15. juni 2014

Grillede auberginer med tahindressing

2. december 2016

Grøntsagstærte med gedeost

16. marts 2017

8 kommentarer

Maria 21. august 2014 at 19:25

Pulled pork og avokadosalsa – et lille bid af himlen! Intet mindre!

Svar
Ditte Ingemann 22. august 2014 at 08:35

Præcis – og perfekt til både morgen, middag og aften :-)

Svar
Line 21. august 2014 at 22:50

Nøøøj hvor ser det bare skønt ud!

Svar
Ditte Ingemann 22. august 2014 at 08:34

TAK :-)

Svar
Birgit Mathiesen 22. august 2014 at 19:54

Uhm.. Også min favorit fredags menu, altid så lækkert og så hyggeligt :)
Avokada salsa skal bare lige have et “drys” frisk hakket chili, uha det er kanon :))
Go weekend, velbekomme og skål :)

Svar
Signe 27. august 2014 at 08:46

Det er fantastisk lækkert ud. Kan man købe Masa Harina andre steder end på nettet?

Svar
Ditte Ingemann 27. august 2014 at 09:38

Jeg køber det altid på nettet :-)

Svar
Josephine 19. november 2014 at 15:11

Hej Ditte,

Jeg har netop været i NYC og har der for første gang smagt rigtige tacos! Helt fantastisk! Indtil nu har jeg troet, at tacos kun var den skrækkelige Santa Maria Chipsudgave:-), så nu er jeg klar på at købe en tortillapresser og lave mine egne tortillas! Jeg har bare to spørgsmål: Har du erfaring med at fryse dem? Og hvordan holder du dem varme i forbindelse med tilberedningen, kommer du de færdigelavede i oven, mens du laver nye eller?

Tak for en virkelig god blog, du er meget inspirerede.
Mange hilsener Josephine

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen