The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Svineri

af Ditte Ingemann 30. august 2011

Gris er en fantastisk spise, hvis det behandles ordentligt. Forleden dag lavede jeg svin tilsat 5 timers kærlighed og det blev intet mindre end fantastisk. Jeg har længe tænkt på at lave pulled pork, men har ikke kunne finde tiden, så jeg lavede min egen snyde-udgave; skinke mignon i ovn og 5 timer senere havde jeg et skrumpet, men velsmagende, mørt og saftigt stykke svin.

Som tilbehør lavede jeg en form for slaw med spidskål, gulerødder, æbler og en dressing af mayo, yoghurt og hyldeblomsteddike. Derudover lavede jeg knuste kartofler, som steges på panden i en hulens masse olie.

Skinken smurte jeg ind i en krydderblanding af spidskommen, salt, paprika, chili, olie og frisk rosmarin. Jeg lagde den lille gris i min gode ven, stegesoen (meget tragikomisk, dog er min stegeso ikke griseformet som i gamle dage, og det hjælper lidt på situationen), kom lidt vand ved og lod den stå i ovnen i næsten 5 timer ved 100 grader. Sørgede hele tiden for at der var væske i bunden og kom det ud over stegen med jævne mellemrum.

Meget meget lækker menu og så på en almindelig torsdag, men pga. festmenuen blev det helt lovligt at starte middagen med en vandmelon-daiquiri: Frossen vandmelon og mørk rom blendes med en smule flormelis… Blend, Drik og Nyd er mit nye motto! So go home Spis, Bed og Elsk.

Svineri was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Karamelknas?
næste
Dadelkuglekonfekt

Mere af det samme

Deller i curry

23. november 2010

Spis dig sund

22. juni 2014

Traditionsrige tarteletter

27. maj 2012

Grillede auberginer med tahindressing

2. december 2016

Electrolux Grand Cuisine

8. november 2015

Royale romanesco

10. juli 2011

Vegetariske boller i karry

1. november 2018

Den bedste pizza

14. juli 2014

Spicy gryderet med marokkansk touch

28. april 2017

Jeg elsker ost!

14. juli 2016

2 kommentarer

Anders Damm 30. august 2011 at 19:48

Det er sgu my kind of food!

Tak for tippet med snydeporken – næste gang må du ud i den ægte vare: http://gastromand.dk/opskrift-pulled-pork-temperatur-grill/

Svar
Ditte 30. august 2011 at 20:47

@Anders: Jeg må da vist hellere plukke et par dage ud af kalenderen og igang med en to dags grisefest. Tak for inspirationen.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen