The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadVegetar

Quinoa-deller

af Ditte Ingemann 15. juni 2014

quinoadeller

Så er jeg hjemme efter syv fantastiske dage i Istanbul, og det kommer der meget mere om på bloggen senere. Jeg sidder netop nu og rydder op i mine billedearkiver, og faldt over disse små quinoa/romanesco-deller, som jeg vil skynde mig at dele. Hvis du ikke kan skaffe romanesco, så kan du sagtens bruge broccoli i stedet. Jeg spiser dellerne sammen med en salat, eller som en slags falafel i et fladbrød med salat og dressing. 

quinoadeller med tahin

Quinoa-deller med romanesco, ca. 18 stk.:

70 g hvid quinoa
150 g romanesco
3 spsk quinoamel – andre typer af mel kan bruges
1 spsk tahin
1 æg
1 tsk stødt spidskommen
salt og peber
vand

olie til stegning

Skyl og kog quinoa efter anvisning på pakken. Skær romanesco ud i små buketter og kom det i en foodprocessor sammen med mel, tahin, æg, spidskommen, salt og peber og en smule vand. Blend indtil massen har en ensartet konsistens – rør quinoa i og lad farsen hvile i ca. 10 minutter. Hvis du ønsker en mere spicy delle, så tilsæt en smule stødt chili eller chilisauce.

Form (med fugtige hænder) små kugler, og steg dem på en varm pande med olie i ca. 5-6 minutter. Servér dellerne varme og gerne med en tahin-dressing.

quinoadeller med romansco

Quinoa-deller was last modified: juni 15th, 2014 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
3
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Min morgen-greenie
næste
Sommerdesserter med bær

Mere af det samme

Mine salater

14. januar 2014

Eventyrlig couscous

3. februar 2014

5 efterårsopskrifter med græskar

15. oktober 2018

Søndagsburger!

12. januar 2014

Laksefarvet mad

21. september 2013

En hyldest til kvinderne // Den bedste...

23. oktober 2017

F for falafel

29. august 2013

Super Salat

23. januar 2013

3 retters menu (low carb)

1. april 2015

TACO-FEST

25. februar 2014

4 kommentarer

Rikkeprikke 17. juni 2014 at 09:05

Mmm, de ser gode ud :) Jeg tror, jeg må være den eneste vegetar i verden, der ikke har smagt quinoa ;)

Svar
Ditte 17. juni 2014 at 12:53

Jeg elsker quinoa – både i salater, men også i bøffer/deller :-) Det må du prøve!

Svar
Anette Kristine Poulsen 18. juni 2014 at 13:22

Haps, skal prøves nu. 1000 tak, Ditte.

Svar
Ditte 18. juni 2014 at 13:24

De er så gode – selv min mand spiser dem med stor fornøjelse ;-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen