The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

White Pizza!

af Ditte Ingemann 16. april 2011

Pizza uden tomatsauce…. hmmm det lyder måske lidt mærkeligt, men det smager fantastico. Jeg har tidligere postet opskriften på verdens bedste pizza, og det er sådan set den samme, bare med en anden slags fyld.
Her er min “opskrift” på en god pizza bianco, som smager godt med en ordentlig omgang salat on the side. 

Jeg har ingen detaljeret opskrift på pizza og jeg bryder mig ikke om at følge mål og størrelser slavisk – det passer ikke til mit køkken, min mad eller mig. Så derfor er der ingen mål til denne pizza – bare kast jer ud i det.

Bunden laver jeg lige inden jeg går i krig med pizzaen, og lader ikke dejen hæve. Jeg ruller dejen ud med det samme, fyld på, ind øverst i ovnen og fuld skrald på varmen.

Til bunden bruger jeg en smule øko gær, durummel blandet med italiensk tipo 00 mel, hvilket giver en utrolig sprød og god smag. Jeg bruger cirka 2,5 dl. vand pr. pizza og kommer mel i indtil dejen er udrulningsklar.
Når dejen er rullet ud kommes masser af frisk mozzarella på, tynde tynde kartofler skiver, rosmarin og bacon/parmaskinke, som er stegt en smule først. Pizzaen smides ind i ovnen ved 250 grader i ca. 10 minutter.

White Pizza! was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
hvid pizzapizza
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Mexi food
næste
tarte au citron ♥

Mere af det samme

Vegetariske boller i karry

1. november 2018

Kikærte-curry med kærlighed

5. januar 2012

Radisen & ferskenen

7. juli 2012

Fisk & Fritter – Low Carb

10. februar 2015

Mexi-burger med sorte bønner og chili mayo

30. oktober 2017

Livret = Pulled Pork

11. september 2012

Farverigt festmåltid

10. juni 2015

gedegalettes med rødbede & ramsløg

12. august 2012

Hyldest til hvidkålen

21. januar 2012

Pakora med yoghurtdip

10. april 2017

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen