The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Påskepizza

af Ditte Ingemann 3. april 2012

Påskepizza er måske en misvisende titel, men det klinger da meget godt og så ér der faktisk kylling på pizzaen, så måske er navnet ikke helt galt alligevel – det er påske og jeg bager pizza = påskepizza!

Jeg spiser meget ofte pizza og det er som regel på menuen hver søndag og meget gerne med den samme slags fyld hver gang. Kedeligt, men også trygt på en søndag, hvor der helst ikke må ske de store forandringer. Dog blev sidste søndag anderledes, for parma-pizzaen blev skiftet ud til fordel for pesto-pizzaen, hvilket ikke var nogen dårlig udskiftning.

Mine pizzaregler er: tynd bund, enkelt fyld, meget meget varm ovn og gode råvarer. Opskriften på pizzadejen er denne gang en grov variant og den rækker til to pizzaer. Fyldet bestod af hjemmelavet tomatsauce, frisk mozzarella, stegt og krydret kylling og grov basilikum-valnødde-pesto, som kom på pizzaen efter tilberedning. Opskriften på tomatsauce kan ses her!

Rigtig god påske.

Påskepizza was last modified: juli 11th, 2013 by Ditte Ingemann
31 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Luksuriøs Lakridskaramel
næste
Manitoba

Mere af det samme

Spis mere kål – spicy kålsalat!

14. januar 2013

Frokostpizza med køleskabsrester

11. december 2012

Spis kål!

1. marts 2012

Lækre linsebøffer

14. august 2013

Rød “risotto”

16. oktober 2012

Mexi-burger med sorte bønner og chili mayo

30. oktober 2017

Tomatsuppe med røde linser

13. marts 2017

Anders Ands nordiske pølseret

21. februar 2013

Cheeseburger med kikærter & kål

10. juli 2012

Verdens bedste falafler

5. september 2018

31 kommentarer

Rikke 3. april 2012 at 20:58

Lææækert. Bruger du pizzasten når du bager bunden?

Svar
Ditte 3. april 2012 at 21:11

Nope, jeg har desværre ikke en pizzasten!

Svar
Natalie 3. april 2012 at 21:06

den der pizzabund der ser killergod ud!
http://agoodiebag.blogspot.com/

Svar
Ditte 3. april 2012 at 21:12

Udover at se god ud, smager den også rigtig godt :-)

Svar
Christine & Laura 4. april 2012 at 06:08

Hvor ser den lækker ud! Sjovt med pizza om søndagen – det sker også ofte hos os :-)
God påske!

Svar
Ditte 4. april 2012 at 06:14

Ja, pizza er bare det perfekte søndagsmad.. God påske til Jer :-)

Svar
Rasmus 4. april 2012 at 12:52

Lader du dejen hæve og hvor længe? Har prøvet Meyers opskrift nogle gange nu, og den kan også anbefales. Du skal helt sikkert have fat i en bagesten, den gør underværker for al bagværk. :)

Svar
Ditte 4. april 2012 at 13:29

Tak for din kommentar Rasmus. Jeg lader ikke dejen hæve, men ruller den ud med det samme. Må vist snart anskaffe en bagesten – synes efterhånden de fleste anbefaler det :-)

Svar
Benedikte Capion 5. april 2012 at 06:50

Smukke billeder! :)

Svar
Ditte 5. april 2012 at 08:17

Tusind tak!

Svar
FreestyleFood 7. april 2012 at 08:48

Hvor ser din pizza dejlig tynd og sprød ud!
Jeg skal bage pizza i aften, hvis jeg har grovmel prøver jeg din opskrift af.

God påske :)

Svar
Ditte 7. april 2012 at 16:36

Rigtig god fornøjelse med pizza-bagningen! Håber den bliver god :-)

Svar
Heidi Lind Andersen 8. april 2012 at 17:17

Med fare for overfyldte køkkenskuffer eller skabe etc. kan jeg af egen erfaring oplyse at 2 ovnplader oven på hinanden, har samme effekt som en bagesten. God påske

Svar
Ditte 8. april 2012 at 17:20

Sikke et sejt tip Heidi – tak for det :-) Rigtig god påske!

Svar
Emma Tatiana 9. april 2012 at 07:26

Godmorgen :-)

Hvor ser det bare lækkert ud, super flotte billeder!

Svar
Ditte 9. april 2012 at 07:35

Godmorgen – tusind tak for din kommentar Emma :-)

Svar
Line 9. april 2012 at 12:22

mmmh, vil bruge den til aftensmad i aften, vi skal nemlig have pizza:-)
Hvor meget stiller du ovnen på og hvor længe giver du den ca. ?

Svar
Ditte 9. april 2012 at 13:18

Min ovn bliver varmet rigtig godt op, dvs. 250 grader og pizzaen skal bage i ca. 10-12 minutter :-)

Svar
Grethe Thuesen 10. april 2012 at 10:49

Hej Ditte…
Fint nu kan jeg lige kende bordpladen du tager billeder på …..og jeg synes du er rigtig god til at få maden og tilbehøret præsenteret fint.

Svar
Ditte 10. april 2012 at 11:00

Hej Grethe, hyggeligt med en kommentar fra dig. Jeg er rigtig glad for mit “nye” bord og det er nemlig super til mine mad-billeder :-)

Svar
Chris Tonnesen 13. april 2012 at 14:59

Det var da nogle rigtig dejlige bileder du tager dig – og lækker med også! Du har ramt Katie’s stil ret rent!

Svar
Ditte 13. april 2012 at 20:47

Tak for din kommentar Chris.

Svar
Pernille 28. april 2012 at 17:37

Altså, hvor er det lækker blog. Den der pesto dér, kan man finde opskriften på den? Synes de kan være så forskellige, og den der ser altså god ud!:)

Svar
Ditte 29. april 2012 at 17:07

Tusind tak Pernille. Der er ingen opskrift på pesto, men den er meget simpel. Jeg hakkede frisk basilikum sammen med valnødder, parmesan og salt og tilsætte olivenolie tilsidst. Jeg kan godt lide en grov, tyk pesto, men man kan jo lave den så tyk man har lyst. Du har ret i, at der kan være stor forskel på pesto og jeg kan godt lide at variere med forskellige krydderurter, ost og nødder :-)

Svar
Pernille 30. april 2012 at 07:28

Super – hvad er forholdet imellem nødder, ost og basilikum og olie? Nogen gange synes jeg min er lidt hvid i det, som om der er for meget ost og nødder i?:)

Svar
Ditte 30. april 2012 at 07:36

Jeg lavede et lille glas pesto, hvor jeg brugte en hel plante basilikum, 6 valnødder, 1 spsk. revet parmesan, ca. 0,5 dl. olivenolie og en anelse hvidløg. Jeg hakkede det hele i hånden, så det blev en grov pesto. Jeg kan godt lide af min pesto smager meget af ost, så det er en god ide at smage den til undervejs :-)

Svar
Danny 12. juli 2012 at 11:06

Kan se at mange nabefalder en bagesten.
Jeg har set en test på tv, hvor de testede bagesten.
Det var sjovt nok ikke rigtig nogen forskel om de brugte en bageblade eller en bagesten.
Jeg har selv en lille pizzaovn fra obh, de kan godt anbefale.

Svar
Ditte 12. juli 2012 at 14:54

Jeg har også hørt, at en bageplade kan erstatte en bagesten. Jeg må dog tilstå, at mit brød bliver væsentligt bedre med en bagesten – jeg har en i støbejern og den er super :-)

Svar
Danny 12. juli 2012 at 11:13

Ups det skulle stå bageplade :)

Svar
Mia 4. marts 2014 at 11:46

Hej Ditte! – Hvor mange pizzaer giver denne opskrift? :)

Svar
Ditte 4. marts 2014 at 11:53

1 stor pizza eller 2 små – ca. til 3-4 pers

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen