The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Frokostpizza med køleskabsrester

af Ditte Ingemann 11. december 2012

Der er vist ingen tvivl om, at jeg elsker pizza og elsker at bruge mine rester. Så når de to ting kan kombineres, er det ren lykke! På trods af, at disse pizzabrød blev lavet af rester, så blev det efter min mening frokost de luxe…

For at lave disse frokostpizza-brød kræver det selvfølgelig, at du har nogle rester – det behøver ikke nødvendigvis at være pulled pork, men en anden rest kød kan sagtens bruges, en smule ost, pesto og et spejlæg til toppen!

★ Små pizzabrød ★
{ 4 stk. }

Pesto:
6 blade savoykål
6 spsk olivenolie
2 spsk revet manchego
1/2 fed hvidløg
1 spsk mandler
salt & peber

Dej:
3-4 g gær
2 spsk surdej
2 dl koldt vand
1 tsk salt
1,5 dl hvedemel
1 dl fuldkornsdurum

Fyld:
Pulled pork eller anden kødrest
8 spsk revet ost
4 spsk kålpesto

Damp kålbladene i 4-6 minutter, så de bliver en smule bløde. Kom kålblade og de øvrige ingredienser til pesto’en i en blender, og blend indtil pesto’en har en lind konsistens. Smag den til med salt og peber, og opbevar din pesto på køl i et rent glas.

Rør gær og surdej sammen – tilsæt vand og salt og rør rundt. Tilsæt mel lidt ad gangen og ælt indtil dejen er smidig. Del dejen i fire dele, og rul dem tyndt ud. Kom fyld på og bag pizzaerne på en bagesten eller en meget varm bageplade. Det er vigtigt, at ovn og plade/bagesten er meget varm, cirka 250 grader. Pizzaerne bages i ca. 8-10 minutter eller indtil de er sprøde, gyldne og boblende.

Inden pizzaerne spises, kan de toppes med spejlæg, koriander, tyndskårede radiser og forårsløg…. Mmmmm!

Frokostpizza med køleskabsrester was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
10 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Cookie-sandwich med stempel!
næste
Speltsnurrer

Mere af det samme

Tarteletter med hvide asparges

28. maj 2015

Sommersvin

23. april 2014

Hurtige hverdagsretter

22. marts 2015

Aftensmad med asparges

1. juli 2011

Grønne måltider

15. maj 2015

Mine bedste falafler

12. april 2014

Eventyrlig couscous

3. februar 2014

Vaffelburgere

28. april 2015

Festlige forårstærter

20. marts 2013

Blomkål & Cabbage Karma

17. oktober 2018

10 kommentarer

Christina Wonsbeck 11. december 2012 at 17:22

Du tager virkelig gode billeder :) Det ser super lækkert ud!!!

Svar
Ditte 11. december 2012 at 18:05

Tak for de søde ord, Christina :-)

Svar
Lærke Borella 11. december 2012 at 18:06

Hej

Hvor er de grå rå tallerkner fra? De er så lækre og seje :)

Mvh Lærke

Svar
Ditte 12. december 2012 at 12:08

De er fra H. Skjalm P :-)

Svar
Birgit 12. december 2012 at 16:38

Uhm…
Lækre rester du har i dit køleskab og wauv en skøn fantasi :))
Kålpesto er nyt for mig.. Manchego er det en slags parmesan eller ???

Svar
Ditte 12. december 2012 at 17:22

Manchego er en spansk ost, som er fast og kompakt, men med en mild og skøn smag. Hvis du ikke kender den, så skal du prøve manchego – min favoritost! Du kan sagtens bruge parmesan i stedet til pesto’en :-)

Svar
Birgit Mathiesen 12. december 2012 at 18:48

Jammen da… så MÅ jeg jo prøve en manchego ost – for den lyder bare super lækker :))
Sikkert også lækker “naturel” til et glas rødvin ;O)

Svar
Ditte 13. december 2012 at 14:49

Manchego og rødvin er et perfekt match… eller en kold øl ;-)

Svar
Rasmus 13. december 2012 at 17:52

Du laver lækkert mad, og har lyst til at spise det hele!
Men de billeder kan altså noget helt specielt, jeg får selv lyst til at spise gulerødderne..

Svar
Ditte 13. december 2012 at 20:21

Tusind tak, Rasmus – dejligt du kan lide min blog og billeder ;-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen