The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadGrøn mandagVegetar

Pakora med yoghurtdip

af Ditte Ingemann 10. april 2017


Selvom jeg skriver dette blogindlæg lidt sent, så passer denne opskrift perfekt under min kategori “Grøn Mandag”. Jeg elsker fingermad og at få brugt mine rester – derfor er pakoras også et hit hjemme hos mig. Pakora er en klassisk indisk snack og en rigtig god måde at servere grøntsager på. Du kan bruge de fleste typer grønt, så det er en let og velsmagende måde at få brugt dine grøntsagsrester.

{ Pakora med yoghurtdip }
4 personer

200 g squash
200 g blomkål
1 rødløg
2 tsk hele spidskommen
1 tsk fennikelfrø
1-2 tsk chiliflager
1 tsk havsalt
½ bdt koriander
ca. 3-3,5 dl vand
300 g kikærtemel
olie til stegning

Dip:
4 dl græsk eller tyrkisk yoghurt
2 fed hvidløg
½ bdt koriander
saft fra 1 lime
salt og peber

Skær squash og blomkål ud i små tern, og hak løget fint. Kom det i en skål med krydderier og koriander. Rør vand og kikærtemel sammen i en anden skål til en dej, vend grøntsagerne rundt i dejen. Varm olie op i en stor pande, og steg små “deller” af grøntsagsblandingen, indtil de er sprøde og gyldne på begge sider.

Rør yoghurt sammen med revet hvidløg og hakket koriander, og smag dippen til med limesaft, salt og peber. Servér de lune pakoras med yoghurtdip.

Tip! Skal det være mere spicy? Du kan sagtens bruge andre typer dip fx chutney eller en sød chilisauce.

Pakora med yoghurtdip was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
1 kommentar
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Hindbærsnitter med hjemmelavet hindbærmarmelade
næste
Indisk suppe med kardemomme & æble

Mere af det samme

Påskepizza

3. april 2012

Falafel-vafler

19. januar 2017

Mexi-burger med sorte bønner og chili mayo

30. oktober 2017

VEGETAR

1. september 2016

Grillede auberginer med tahindressing

2. december 2016

Hurtig og nem hverdagsmad

9. september 2014

Sliding into a new year

1. januar 2013

Ristede pastinakker med sød tahindressing

20. oktober 2016

Grøn Mandag / Greenie

15. august 2016

Tacos med BBQ-blomkål

26. december 2016

1 kommentar

Tina KH 10. april 2017 at 22:12

Bestemt en dejlig sund ret:-)
Skal prøves herhjemme.
Du og dine ønskes en dejlig påske:-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen