The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

BagværkKage

Hindbærsnitter med hjemmelavet hindbærmarmelade

af Ditte Ingemann 7. april 2017

Sidste weekend var jeg på besøg hos mig mor – jeg ankom sent om aftenen og hun stod klar med kaffe og nybagte hindbærsnitter – virkelig sød mor jeg har. Hendes opskrift på virkelig gode hindbærsnitter er denne, som jeg har haft på bloggen længe og er en af de mere populære opskrifter. 

I den klassiske hindbærsnitte er der både hvedemel, sukker og masser af glasur, hvilket jo smager fantastisk, men jeg har udviklet en lidt anden hindbærsnitte, som både er gluten- og sukkerfri og med hjemmelavet hindbærmarmelade.

{ HIMMELSKE HINDBÆRSNITTER }
12 stk

Kokossmør eller creamed coconut er fantastisk som glasur. Det har næsten samme konsistens og smager mildt og lækkert. Giv det et par sekunder i mikroovnen, så er kokossmørret blødt og lige til at smøre på hindbærsnitterne.

Marmelade:
2,5 dl frosne hindbær
½ dl vand
1 tsk ren vaniljepulver
3-4 spsk sukrin gold (eller anden sødemiddel)
2 tsk chiafrø

Dej:
125 g alm. mandelmel
50 g kokosfibermel
75 g blødt smør
1 æg
3 spsk sukrin gold (eller anden sødemiddel)

Glasur:
4-5 spsk kokossmør, creamed coconut

Topping:
frysetørret bær, pistacienødder eller fx tørrede, spiselige blomster

Start med at lave marmeladen. Kom alle ingredienserne i en gryde, og lad det småsimre i ca. 20 minutter. Smag til og tilsæt mere sukker, hvis den mangler sødme, og lad det køle helt af.
Tænd ovnen på 200 grader.

Kom mandelmel, kokosfibermel, smør, æg og sukrin gold i en skål, og ælt det godt sammen. Det er klart nemmest at ælte dejen i hånden. Dejen skal kun lige samles, så pas på med at arbejde for meget med dejen. Lad dejen hvile på køl i ca. 30 minutter, så er den nemmere at rulle ud. Rul dejen ud på et meldrysset bord, til den er ca. 3-4 mm tyk. Udstik dejen som cirkler, stjerner, firkanter eller noget andet sjovt. Læg forsigtigt de udstukne stykker dej på en bageplade med papir, og bag i ca. 8-10 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.

Læg bundene sammen med ca. 1 tsk marmelade, og pynt med kokossmør som glasur og forskellige toppings.

Opbevar kagerne i en tætsluttet dåse.

Hindbærsnitter med hjemmelavet hindbærmarmelade was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
VIND MIN VEGETARBOG
næste
Pakora med yoghurtdip

Mere af det samme

Brød & Blodappelsin

12. februar 2012

Baking Bread

10. april 2012

5 nemme opskrifter med æbler

24. september 2018

Suveræne surdejsboller

25. april 2013

Kongekagen #2

19. januar 2013

hygge-hindbær-muffins

18. april 2013

{ blåbærmåne }

9. september 2013

Manitoba

8. april 2012

Citrontærte

30. juni 2012

Kyskager med choko- mandelhemmelighed

11. august 2011

4 kommentarer

Tori//Gringalicious.com 7. april 2017 at 11:14

Oh, how delicious!

Svar
Iben Tourell Hillingsøe 7. april 2017 at 16:51

MUMS for en fræk opskrift! Den skal jeg helt klart prøve her til påsken, mens jeg leger med en anden fræk snack nemlig, ebogen Direktørens sekretærer! Super mange tak for opskriften :)

Svar
Birgit Mathiesen 11. april 2017 at 08:49

Lyder helt forrygende og fantastisk form for nytænkning :)
Det skal jeg bare prøve.. lyder helt vildt lækre..
Chiafrø i marmeladen er det for at tykne ?? Smart..
God påååske :P)

Svar
Ditte Ingemann 19. april 2017 at 10:31

Ja, det er nemlig smart… og det bliver rigtig godt!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971