Da jeg var i London for nylig, spiste jeg på en mexikansk restaurant, Wahaca, som serverede de lækreste quesadillas. I går aftes fik jeg lyst til at lave en kopi af dem, som endte med at blive rigtig vellykket og som står på menuen inden længe igen.
Quesadillas med kylle-bønnefyld, 2 pers.:
3 tortillas
1 pakke kylling, ca. 300 g.
1 dåse bønner, røde, hvide eller sorte
1 bdt. frisk koriander
2 forårsløg
1 rød peberfrugt
1 fed hvidløg
Jalapenos efter lyst
1 tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
1 tsk. oregano
Salt
Revet lagret cheddar
Start med at svitse kyllingen. Tilsæt hvidløg, spidskommen, paprika, salt, oregano og peberfrugt. Lad det hele simre et par minutter og tilsæt til sidst bønnerne. Tag det hele af varmen. Kom en tortilla på en varm pande og kom fyld på halvdelen af pandekagen. Kom koriander, forårsløg, cheddar og jalapenos ovenpå fyldet og fold pandekagen sammen. Lad den stege på hver side ca. 4-5 minutter indtil den er sprød og gylden. Snit tortillaen i to dele inden den fortæres..med fingrene!
Det gode ved denne slags mad er, at man kan komme alt slags fyld i. Så hvis kylling og bønner ikke lige er sagen, så kom oksekød, svinekød eller vegetarisk fyld i og lav dem milde eller stærke, alt efter temperament.
Her er et link, hvor den ægte vare fra Wahaca kan ses: http://www.foodspotting.com/reviews/370281
2 kommentarer
Lavede disse den anden dag, og de smager fantastisk :)
@Mie: Sejt de blev gode! De bliver ofte lavet i mit køkken.