The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Mexi food

af Ditte Ingemann 9. april 2011

Da jeg var i London for nylig, spiste jeg på en mexikansk restaurant, Wahaca, som serverede de lækreste quesadillas. I går aftes fik jeg lyst til at lave en kopi af dem, som endte med at blive rigtig vellykket og som står på menuen inden længe igen. 

Quesadillas med kylle-bønnefyld, 2 pers.:

3 tortillas
1 pakke kylling, ca. 300 g.
1 dåse bønner, røde, hvide eller sorte
1 bdt. frisk koriander
2 forårsløg
1 rød peberfrugt
1 fed hvidløg
Jalapenos efter lyst
1 tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
1 tsk. oregano
Salt
Revet lagret cheddar

Start med at svitse kyllingen. Tilsæt hvidløg, spidskommen, paprika, salt, oregano og peberfrugt. Lad det hele simre et par minutter og tilsæt til sidst bønnerne. Tag det hele af varmen. Kom en tortilla på en varm pande og kom fyld på halvdelen af pandekagen. Kom koriander, forårsløg, cheddar og jalapenos ovenpå fyldet og fold pandekagen sammen. Lad den stege på hver side ca. 4-5 minutter indtil den er sprød og gylden. Snit tortillaen i to dele inden den fortæres..med fingrene!

Det gode ved denne slags mad er, at man kan komme alt slags fyld i. Så hvis kylling og bønner ikke lige er sagen, så kom oksekød, svinekød eller vegetarisk fyld i og lav dem milde eller stærke, alt efter temperament.

Her er et link, hvor den ægte vare fra Wahaca kan ses: http://www.foodspotting.com/reviews/370281

Mexi food was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
godmorgen smoothie
næste
White Pizza!

Mere af det samme

Grøn gryderet / Chili sin Carne

16. juli 2017

Nem hverdagsmad

21. januar 2015

Verdens bedste falafler

5. september 2018

Fodbold-fritter & gris

9. maj 2012

Farverigt festmåltid

10. juni 2015

Grillede rejer med ananassalsa

10. september 2017

Curry & Cous-Cous

24. juni 2012

Vaffelburgere

28. april 2015

Dobbelt op på salater

14. november 2012

Fredagsfisk

3. juli 2011

2 kommentarer

Mie 29. august 2011 at 12:38

Lavede disse den anden dag, og de smager fantastisk :)

Svar
Ditte 29. august 2011 at 18:39

@Mie: Sejt de blev gode! De bliver ofte lavet i mit køkken.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen