The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadVegetar

Min mageløse Mulligatawny

af Ditte Ingemann 26. oktober 2011

Nu står det vist klart; det er blevet vinter! Og med vinter følger suppe og gryderetter. I hvert tilfælde for mit vedkommende. Jeg har tidligere blogget om Mulligatawny suppe og fortalt hvor skøn den er. Men tænkte jeg lige ville gøre det igen, for så god er den nemlig…. Jeg får min familie på besøg imorgen og har tænkt mig at lave suppe til dem. Er helt sikker på, at de også vil kunne lide den.

Her kommer opskriften igen, så der er ingen undskyldning for ikke at prøve den, også selvom den lange ingrediensliste kan virke overvældende. Den er det hele værd.

Min mageløse Mulligatawny was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Søndag på Riccos
næste
Sommersmoothie

Mere af det samme

Jeg elsker ost!

14. juli 2016

Stegte madbananer

11. marts 2016

Vintersuppe med rødbede

20. november 2013

Så mødes vi igen, Hr. Græskar

22. oktober 2013

Fantastiske Falafel

2. januar 2012

gedegalettes med rødbede & ramsløg

12. august 2012

TACO-FEST

25. februar 2014

Majs -fodbold- fritter

17. juni 2012

Sommersvin

23. april 2014

Grøntsagstærte med gedeost

16. marts 2017

4 kommentarer

Gotte 26. oktober 2011 at 15:03

Hejsa.
Fedt vi kan se menu-kortet for torsdag på nettet. Fagre nye verden.
Den suppe glæder vi os rigtig meget til. Mumme!
E&G

Svar
Solveig 21. marts 2012 at 20:46

Mega lækker suppe ! Tak for opskriften :)

Svar
Marie 5. november 2012 at 16:42

Hvor mange personer er denne suppe til? Ser lækker ud :-)

Svar
Ditte 5. november 2012 at 17:21

Suppen passer til 2 personer og så er der nok en rest til frokost næste dag – suppe er beregnet som aftensmad :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971