The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Min morgen-greenie

af Ditte Ingemann 2. juni 2014

greenie-2

Jeg har investeret i en ny blender, og de sidste mange uger har jeg blendet på livet løs. Jeg starter de fleste morgener med en grøn smoothie, greenie, som kan bestå af alle mulige gode sager, men min favorit er ingefær, masser af spinat, mynte, mango, spirulina og en smule banan. Hvis jeg har en rest broccoli, agurk, grønkål eller avocado, så ryger det også med i blenderen. Hvis du har nogle gode idéer til sunde smoothies, så vil jeg meget gerne have nye tips og idéer. 

Jeg synes min mandag morgen skulle starte en smule festligt, så derfor lavede jeg en greenie pyntet med smukke blomster og nød den i solen.

God mandag ♡

greenie

greenie-1

Min morgen-greenie was last modified: juni 2nd, 2014 by Ditte Ingemann
29 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Mini-guide til Edinburgh
næste
Quinoa-deller

Mere af det samme

Blend Selv-Kassen / Aarstiderne

3. januar 2017

Den bedste morgengrød

27. december 2013

Små pandekager med boghvede

14. marts 2012

Sukkerfri Granola

23. januar 2016

Chiagrød med kokosmælk

11. juli 2014

Rug-pandekager med kanel

4. juli 2012

Den bedste morgenmad

13. oktober 2014

Sommersmoothie

28. oktober 2011

Mmmmm, myslibar!

14. februar 2014

Min Morgenmadsmission

27. oktober 2013

29 kommentarer

Helle 2. juni 2014 at 13:08

Hvor ser det bare smukt ud, fantastiske farver :-)
Tak for god inspiration.

Svar
Ditte 2. juni 2014 at 13:30

1000 tak, Helle.

Svar
Tina 2. juni 2014 at 13:28

Vildt flot billede. Må man spørge hvilken blender du har købt :-)
Synes ikke de blendere jeg har haft købt har holdt længe.

Svar
Ditte 2. juni 2014 at 13:32

Jeg har købt en Vitamix – en ret dyr sag (ca.5200 kr), men som er utrolig stærk og skulle kunne klare alt :-) Jeg har efterhånden også haft en del blendere, så nu besluttede jeg mig for at købe den bedste, og håber på, at den holder i rigtig maaaaaaaaange år :-)

Svar
BeritK 2. juni 2014 at 13:55

Jeg har lige fået en juicer – og er forelsket allerede! Pt hitter ananas, spidskål, limefrugt & mynte.. Den er grøn. Og sund. Og go!

Svar
Ditte 2. juni 2014 at 13:57

Jeg har også en juice, men får den ikke brugt så meget – lige nu skal alting bare blendes :-)

Svar
Anita 2. juni 2014 at 13:56

Lækkert billede! Lige to spørgsmål: hvad kommer du i af væde? Og er spinaten rå eller blancheret?

Svar
Ditte 2. juni 2014 at 13:58

Spinaten er rå :-) Jeg kommer enten en smule vand i, kokosvand, mandelmælk, alm. mælk og som i dag; 1 saftig appelsin :-)

Svar
Anne 2. juni 2014 at 14:20

Ej hvor er den smuk søde Ditte, total sommerstemning, jeg ville dog aldrig blive mæt, tror jeg ikke … sommerkys herfra

Svar
Ditte 2. juni 2014 at 14:49

Jo, du ville :-) Den mætter så dejligt helt indtil frokost… :-)

Svar
Birgitte 2. juni 2014 at 14:44

Det ser super lækkert ud. Jeg elsker også grønne smoothies og i morges var min af: spinat, selleri, citron, chia frø og masser af agurk

Svar
Ditte 2. juni 2014 at 14:49

Mmmmm, lækkert – jeg elsker også citron i min smoothie :-)

Svar
Mette (Mettes Paris) 2. juni 2014 at 15:28

Nej, hvor er den fin din greenie Ditte! Det ligner en sommereng! Min favorit greenie og morgen-kickstarter er med æble, ingefær, lime, spinat – spædet op med lidt usødet økologisk æblejuice. Når den ikke skal være grøn er min favorit: Soyamælk med vanille, appelsin, ingefær, banan + økologisk æblejuice.
Jeg er dybt misundelig på din Vitamix! Er det ikke noget med, at den har så meget power, at den nærmest kan blende en sofa? :)
Ha’ en hyggelig eftermiddag!
Mette

Svar
Ditte 2. juni 2014 at 15:51

Jo, den kan vist både blende grus og alt muligt andet – den er super stærk og jeg er meget glad for den! God eftermiddag til dig :-)

Svar
Tanja Maria 2. juni 2014 at 17:56

Så fint, DItte!

Har lige et hurtigt spørgsmål, som jeg håber at du kan hjælpe med. Er en juice/greenie sundere, hvis den bliver mixet på en blender fremfor at bruge en juicer?

Tak for en skøn blog!!

Kh,
Tanja

Svar
Ditte 3. juni 2014 at 09:01

Hvis du bruger en juicer vil mange af fibrene forsvinde, og du vil optage juicen meget hurtigt, især hvis du kun juicer frugt (det vil give en hurtig blodsukkerstigning). Hvis du blender vil du bibeholde fibrene og få en langsommere blodsukkerstigning. Ofte er en smoothie mere fyldig end en juice, og vil altså derfor også mætter mere og i længere tid :-9

Svar
Mia 3. juni 2014 at 09:40

Hej Ditte

Hvor meget kommer du cirka i af hver ting? Jeg synes aldrig jeg kan ramme et særlig godt blandingsforhold, så det ender altid med at smage lidt mærkeligt :-( Har du et godt tip? :-)

Svar
Ditte 3. juni 2014 at 14:16

Til 2 glas kommer jeg ca. 15 g ingefær, 2 store håndfulde babyspinat, 1 lille banan (frosen), 3-4 spsk frosen mango og ca. 2-2,5 dl væske alt efter hvor tyk jeg ønsker den :-)

Svar
Mia 4. juni 2014 at 16:49

Tak for svar! :-)

Svar
Kristina 5. juni 2014 at 11:46

Her står jeg med noget brændnældemel og tænker at det da også må kunne ryge ned i sådan en greenie. Har dog aldrig prøvet

Svar
Ditte 5. juni 2014 at 11:52

Det kan du sagtens :-) Jeg kommer det også i brød og knækbrød… :-)

Svar
Anna 18. juni 2014 at 12:53

Smukt smukt billede Ditte! Jeg ville lige høre; hvor har du de spiselige blomster fra?
Kh Anna
– anna-mad.blogspot.dk

Svar
Ditte 18. juni 2014 at 13:20

TAK! De små tusindfryd er fra min have, og de lilla blomster er rød surkløver, som jeg har en stor plante af. De store hvide blomster er kun til pynt :-)

Svar
Beathe Schieldrop 18. juni 2014 at 16:12

Spinat(grønnkål), ingefær, hasselnøtter, frosne blåbær, og litt bana.n eller avocado ( for å få den myk). Noen peppermynteblader er aldri feil !

Svar
Helene 23. juni 2014 at 13:13

Ser superlækkert ud! Ved du, om man kan bruge rå frossen øko-spinat? Jeg kan godt lade det lidt kolde gys i mine smoothies.

Svar
Ditte 23. juni 2014 at 13:17

Det kan du sagtens :-)

Svar
Helene 23. juni 2014 at 13:14

*lide det kolde gys

Svar
Inge 8. februar 2015 at 17:49

Hej Ditte Hvor hurtigt skal men drikke en smoothies, før vitaminerne er “fordampet” kan man lave den om aften. mvh. Inge

Svar
Ann 30. juni 2016 at 09:48

Min søn på 10 laver en fantastisk Greenie opfundet efter lidt “fri leg” med blender :-)
Til 3 glas:
2 modne frosne pærer
10-12 kugler frossen spinat
2 tsk hybenpulver
1tsk vanillepulver (eller evt 1 god spsk vanille-proteinpulver)
Mandler
Vand/plantemælk (eller hvad man er til) indtil konsistensen er perfekt
Limesaft

Nogle gange spiser vi det som en greenie-Bowl drysset med hyben, chia, gryn, mandler eller hvad vi har lyst til…

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen