The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Go'Morgen DanmarkMorgenmad

Baconmuffins fra GO’morgen DK

af Ditte Ingemann 6. februar 2015

Bacon Muffins

I går var jeg så heldig at være i GO’morgen Danmark og dele ud af min morgenmadsglæde. Jeg lavede nem morgenmad til at tage med på farten; myslibarer, køleskabsgrød og baconmuffins med ost, og det faldte bestemt i værternes smag. Opskriften på baconmuffins vil jeg naturligvis dele med jer lige her. 

{ Baconmuffins med ost }10 stk.

Hvad stikker en lun muffin til morgenmad? Her er en salt version med sprød bacon og ost – jeg garanterer de er et hit på morgenbordet.

1 æg
2,5 dl mælk
50 g olivenolie
150 g hvedemel
100 g fuldkornsspelt
groft havsalt
2 tsk bagepulver
sort peber
200 g bacontern, sprødstegt
50 g hård, salt ost, f.eks. parmesan
frisk purløg

Rør æg, mælk og olie sammen i en skål. Rør mel, salt, bagepulver og peber sammen i en anden skål. Rør de våde og de tørre ingredienser sammen med en ske indtil dejen er ensartet og glat. Rør sprøde bacontern, revet ost og en smule finthakket purløg i dejen.

Fordel dejen i muffinforme af papir og bag dem ved 200 grader, varmluft, i ca. 18-20 minutter.

Muffins with bacon

Baconmuffins fra GO’morgen DK was last modified: juli 26th, 2016 by Ditte Ingemann
5 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Den bedste Chili Con Carne
næste
Fastelavnsboller med vaniljecreme

Mere af det samme

Buenos dias

15. juni 2013

Havregrød & Lakrids

19. januar 2012

Spinatsmoothie, sommer, sol & søndag

20. maj 2012

Yndlingsgrød

19. februar 2012

Der står 2 (3) smoothies på et...

1. august 2017

Blend dig sund

16. januar 2018

Havregrød til 10 point

8. januar 2012

Grøn Mandag / Greenie

15. august 2016

Suveræne surdejsboller

25. april 2013

Nøddemuffins med squash

16. april 2017

5 kommentarer

La Cucina Nada 7. februar 2015 at 09:36

Nu får jeg jo lyst til snart at invitere på brunch … !
– Kan man mon se klippet et sted? Er sikker og vis på at du gør dig godt som linselus ;-)

Svar
Ditte Ingemann 8. februar 2015 at 11:30

Har ikke kunne finde klippet, medmindre du har adgang til TV2Play :-)

Svar
Inger 7. februar 2015 at 11:14

Lækre baconmuffins, som helt sikker vil være et hit her i huset. Tænker, jeg også vil bruge dem i madpakken sammen med en let salat :-)
Nøj, hvor ville jeg gerne ha set dig i GO’ morgen Danmark, men har hørt fra mange, du gjorde det SÅ godt :-))
Rigtig god weekend.

Svar
Ditte Ingemann 8. februar 2015 at 11:29

God idé at bruge dem til en salat – god weekend til dig, Inger :-)

Svar
Maria 22. maj 2018 at 08:32

Hejsa
Kan man fryse dem?
Hilsen Maria

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen