The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Go'Morgen DanmarkMorgenmad

Morgengrød i GO’morgen Danmark

af Ditte Ingemann 10. marts 2015

Breakfast

I morges var jeg endnu engang i Go’ morgen Danmark, denne gang for at trylle med lakrids. Jeg lavede bl.a denne klassiske havregrød, som jeg pimpede op med æblekompot, ristede hasselnødder og lakrids – en virkelig lækker kombination, som både er mættende og velsmagende.

Havregrød med æble/vaniljekompot, ristede hasselnødder og lakridsdrys, 4 personer:

Grød:
4 dl havregryn
4 dl mælk
4 dl vand

Æblekompot:
2 æbler
ca. 4 spsk vand
vaniljekorn

Topping:
4 spsk hasselnødder
ca. 2-3 tsk RAW lakridspulver (Johan Bülow)

Skær æblerne i små tern og kom dem i en gryde med vand og vaniljekorn – lad det simre under låg i ca. 15-20 minutter eller indtil æblerne er helt møre og kogt sammen.

Rist hasselnødderne i ovnen eller på en tør, varm pande indtil de er gyldne og skallen løsner sig.

Kom havregryn i en gryde med vand og mælk, og bring det langsomt i kog. Lad det simre i ca. 2-4 minutter under omrøring. Smag havregrød til med lidt salt.

Server havregrød med æblekompot, ristede nødder og et drys lakrids på toppen.

Havregrød

Morgengrød i GO’morgen Danmark was last modified: juli 26th, 2016 by Ditte Ingemann
11 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Næsten sunde Snickers
næste
Vind ny kagebog; Copenhagen Cakes

Mere af det samme

Rå cupcakes med saltet choko-top

15. maj 2014

Morgenmad med masser af smag

25. juni 2013

Blend dig sund

16. januar 2018

Ingefær & Ananas-smoothie

3. marts 2012

Rug-pandekager med kanel

4. juli 2012

Mit Morgenmadsbrød

31. marts 2013

Hotcakes – Pandekager

8. januar 2015

Mættende grød med vanilje, hasselnødder & æblekompot

29. september 2016

Rå cashew-yoghurt

27. august 2014

Mmmmm, myslibar!

14. februar 2014

11 kommentarer

Maiken C 10. marts 2015 at 15:50

En skål, tak :-) det ser super lækkert ud … :-) Kh Maiken

Svar
Ditte Ingemann 11. marts 2015 at 11:27

Tak – det smager altså også virkelig godt!

Svar
Sonja {Dagmar's Kitchen} 10. marts 2015 at 20:58

Det låter spännande! Hade nog aldrig kommit på tanken att strö lakritspulver på min havregrynsgröt om jag inte sett ditt recept ;-) Nu måste jag testa! Lakritspulver är mitt bästa “go to” godis när jag är sugen på något… Jag tar bara en tesked direkt från burken och sedan är sötsuget stillat!

Svar
Ditte Ingemann 11. marts 2015 at 11:27

Det er rigtig lækkert og smager dejlig sødt :-) Det må du prøve :-)

Svar
Anna 10. marts 2015 at 23:34

this looks super amazing :)

https://aspoonfulofnature.wordpress.com/

Svar
Ditte Ingemann 11. marts 2015 at 11:26

Thanks, Anna

Svar
The A-Way! 11. marts 2015 at 11:20

Jeg så det godt! Du var super god!! Denne grød skal helt sikkert snart laves!
Kh The A-Way!
https://theawayblog.wordpress.com :)

Svar
Ditte Ingemann 11. marts 2015 at 11:29

Åhhhh, tusind tak :-)

Svar
Lotte 15. marts 2015 at 08:43

Årh! Det ser virkelig lækkert ud! Det må jeg prøve i næste uge. :D

Svar
Ditte Ingemann 17. marts 2015 at 15:30

Den smager rigtig godt, og jeg håber den falder i din smag :-)

Svar
Trine - Klisjéhjemmet 22. marts 2015 at 16:23

Looks delicious :-) Porridge is perfect for trying out new combinations and flavours.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen