The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Køleskabsgrød

af Ditte Ingemann 5. september 2012

Først vil jeg starte med at sige tusind tak for alle de søde og rørende kommentarer forleden dag, på indlægget om mit kogebogsprojekt – nu glæder jeg mig bare endnu mere til at få bogen gjort færdig og få den ud på hylderne. 

Jeg er gået i gang med projekt “dadel”, forstået på den måde, at jeg propper dadler i alt hvad der kan proppes dadler i… Jeg købte et stort parti med hjem fra Egypten og det betyder jeg må være lidt kreativ. I går lavede jeg dadelkugler med havregryn og kanel – opskrift kommer på et senere tidspunkt. Men i sidste uge lavede jeg en ny omgang køleskabsgrød med dadler og yoghurt.

Køleskabsgrød med dadler, 2 personer:

2 dl havregryn
Ca. 2 dl mælk
1 dl yoghurt, naturel
1 tsk ren vanillepulver
1 spsk æblesirup (eller andet sødemiddel)
Ca. 4-6 dadler
Evt. mandler eller andet lækkert til topping

Skær dadlerne i små stykker og bland alle ingredienserne sammen i et glas, som stilles på køl til næste morgen. Rør rundt i grøden inden servering og top den med hakkede nødder eller frisk frugt. Spæd op med mere mælk, hvis grøden er blevet for fast!

Køleskabsgrød was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
10 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Min kogebogsdrøm
næste
Ærtesuppe & Hverdagsmad fra River Cottage

Mere af det samme

Mere morgenmad, tak!

14. oktober 2012

Meget mere morgenmad

25. december 2012

Morgengrød fra køl

2. juni 2013

Mmmmm, myslibar!

14. februar 2014

Bagt morgengrød

5. juli 2017

Mættende grød med vanilje, hasselnødder & æblekompot

29. september 2016

Morgenmadsmissionen

25. november 2013

Grønne Go’morgen Muffins

2. september 2015

Køleskabsgrød med et strejf af jul

7. december 2013

Hverdagsglamour ★ Emily Salomon

6. juli 2015

10 kommentarer

Losarinas mor 5. september 2012 at 19:52

Ej, hvor spændende- du koger den slet ikke op !
Dine billeder er bare så smukke :)

Svar
Ditte 5. september 2012 at 20:00

Nej, ingen kogning ;-) nemt og lækkert.. Og koldt :-)

Svar
Linn/Frk. Kræsen 5. september 2012 at 20:09

Hov, nu fik jeg slet ikke sagt kæmpe tillykke til den bog – selvom den var præcis det jeg tænkte da jeg læste dit sidste indlæg. Jeg glæder mig til den kommer ud på hylderne, så at man kan se og læse endnu mere The Food Club. Jeg synes simpelthen at det er så sejt gået af dig! :)

Svar
Ditte 5. september 2012 at 20:14

Jamen, mange tusind tak Linn! Jeg glæder mig også rigtig meget til at se min egen bog færdig og på hylderne! Tak :-)

Svar
yvonne 6. september 2012 at 16:24

NØJJJ det ser lækkert ud ;)
Har lige smidt en portion i køleskabet, så jeg gjæder mig til imorgen tidligt

Svar
Ditte 6. september 2012 at 16:57

Håber det bliver godt og falder i din smag – god fornøjelse imorgen tidlig ;-)

Svar
Nadja 9. september 2012 at 02:34

Mums det ser lækkert ud.. Et godt alternativ til den varme grød!
Bruger du grovvalsede eller finvalsede havregryn? :)

Tillykke med kogebogen.. Glæder mig til at se resultatet

Svar
Ditte 9. september 2012 at 06:35

Hej Nadja, jeg har kun lavet grøden med finvalsede, men tror sagtens du kan bruge de grove ;-)

Svar
Vicky 22. februar 2013 at 12:13

Ohhhh en lækker lille sag!
Har eksperimenteret lidt videre og prøvet at lave den med grovvalsede fuldkorns havregryn og Skyr i stedet for mælk samt en stor ske vanille proteinpulver. Ameeeen! Himlen bor nu på øverste hylde i køleskabet i fin marmeladekrukke.
Serverede den som dessert forleden med hjemmesyltede æbler på toppen – den gik rent ind!

Tak for alle dine skønne opskrifter og inspirerende billeder!

Svar
Ditte 25. februar 2013 at 20:18

Mmm, det lyder sørme lækkert! Dejligt du følger med :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen