The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

god grød gør godt

af Ditte Ingemann 26. marts 2012

Jeg ved godt, at jordbærsæsonen ikke er over os, men jeg kunne ikke stå for de flotte røde bær, som lå og stirrede på mig i supermarkedet, så de røg i et svagt øjeblik ned i kurven og blev brugt til den dejligste morgengrød. Bærrene var spanske og da jeg meget snart smutter til Spanien, tænkte jeg, at det var retfærdiggjort!

godmorgen-grød med kokos og jordbær

1 person

1 dl. havregryn (jeg brugte grovvalsede)
2 dl. vand
Salt
Vanillekorn
1 spsk. kokosflager, ristede
4-5 søde jordbær
1 spsk. agavesirup

Gryn, vanille og vand hældes i en gryde og bringes stille og roligt i kog. Når havregrynene har forvandlet sig til havregrød, tilsættes en smule salt og der røres godt rundt. Grøden kommes i en skål og toppes med ristet kokos, skiver af friske jordbær og sirup (eller sukker) og nydes bedst i selskab med kaffe og en solstråle!

god grød gør godt was last modified: juli 11th, 2013 by Ditte Ingemann
10 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
The Food Club – nu uden surdej
næste
Iskaffe med et strejf karamel

Mere af det samme

Ingefær & Ananas-smoothie

3. marts 2012

Æble & Spinat

29. december 2011

Boghvedepandekager med blåbær

18. september 2012

Morgendessert

16. april 2015

Baconmuffins fra GO’morgen DK

6. februar 2015

Et æble om dagen….

31. januar 2013

Suveræne surdejsboller

25. april 2013

Mættende grød med vanilje, hasselnødder & æblekompot

29. september 2016

Lav spiselige julegaver

25. november 2018

Vafler på tre måder

17. august 2018

10 kommentarer

Mette 26. marts 2012 at 20:54

… Det var da ærgerligt at jeg lige har købt jordbær i dag! Derudover indeholder gemmerne også nogle kokosflager og havregryn! Det bliver en god dag i morgen :) Tak!

Svar
Ditte 26. marts 2012 at 21:16

Ja, det var sørme ærgerligt… Men jeg lover du har noget godt i vente :-)

Svar
Marian 27. marts 2012 at 09:18

Jeg er fan af både grød OG jordbær. Kombien er perfekt!

Svar
Ditte 27. marts 2012 at 12:17

Jep, det er nemlig en super kombi!

Svar
Katinka 27. marts 2012 at 14:58

Åhrr.. hvor ser det godt ud. Men desværre er det forbudt grund for en glutenallergi som mig. Æv! Nå, men til gengæld kan jeg også se frem til en ordenlig hat fuld af spanske jordbær ‘on location’ i næste uge. Indtil da må jeg prøve ikke at have det alt for skidt, over alt den lækre mad, al’a din, jeg ikke må spise.

Svar
Ditte 28. marts 2012 at 07:34

Øv øv, den er ellers god! Du må nyde alle de jordbær du kan i stedet, hvilket heller ikke er helt dårligt :-)

Svar
Benedikte Capion 28. marts 2012 at 09:40

Virkelig lækkert med kokos på den måde!

Svar
Ditte 28. marts 2012 at 18:46

Ja, meget mere lækkert end almindelig kokosmel :-)

Svar
Kamille 13. oktober 2012 at 15:30

Hvor kan man skaffe kokosflager henne? Det lyder super lækkert, så det må da prøves!

Svar
Ditte 13. oktober 2012 at 15:39

I større supermarkeder, helsekostbutikker eller metro :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen