Jeg ved godt, at jordbærsæsonen ikke er over os, men jeg kunne ikke stå for de flotte røde bær, som lå og stirrede på mig i supermarkedet, så de røg i et svagt øjeblik ned i kurven og blev brugt til den dejligste morgengrød. Bærrene var spanske og da jeg meget snart smutter til Spanien, tænkte jeg, at det var retfærdiggjort!
godmorgen-grød med kokos og jordbær
1 person
1 dl. havregryn (jeg brugte grovvalsede)
2 dl. vand
Salt
Vanillekorn
1 spsk. kokosflager, ristede
4-5 søde jordbær
1 spsk. agavesirup
Gryn, vanille og vand hældes i en gryde og bringes stille og roligt i kog. Når havregrynene har forvandlet sig til havregrød, tilsættes en smule salt og der røres godt rundt. Grøden kommes i en skål og toppes med ristet kokos, skiver af friske jordbær og sirup (eller sukker) og nydes bedst i selskab med kaffe og en solstråle!
10 kommentarer
… Det var da ærgerligt at jeg lige har købt jordbær i dag! Derudover indeholder gemmerne også nogle kokosflager og havregryn! Det bliver en god dag i morgen :) Tak!
Ja, det var sørme ærgerligt… Men jeg lover du har noget godt i vente :-)
Jeg er fan af både grød OG jordbær. Kombien er perfekt!
Jep, det er nemlig en super kombi!
Åhrr.. hvor ser det godt ud. Men desværre er det forbudt grund for en glutenallergi som mig. Æv! Nå, men til gengæld kan jeg også se frem til en ordenlig hat fuld af spanske jordbær ‘on location’ i næste uge. Indtil da må jeg prøve ikke at have det alt for skidt, over alt den lækre mad, al’a din, jeg ikke må spise.
Øv øv, den er ellers god! Du må nyde alle de jordbær du kan i stedet, hvilket heller ikke er helt dårligt :-)
Virkelig lækkert med kokos på den måde!
Ja, meget mere lækkert end almindelig kokosmel :-)
Hvor kan man skaffe kokosflager henne? Det lyder super lækkert, så det må da prøves!
I større supermarkeder, helsekostbutikker eller metro :-)