Nu har jeg fundet frem til min yndlingsgrød, som måske er en smule luksus, men som weekend-grød er den perfekt. Den står nu på min hitliste, så hvis man kan få fingrene i noget karamel, kan man trygt hoppe ud i, at spise det sammen med morgengrøden.
Jeg havde egentlig købt ind til boghvedegrød med karamel, men fandt hurtigt ud af, at jeg ikke kan lide boghvede. Altså virkelig ikke lide! Jeg synes, den havde en underlig smag, konsistens og duft. Så den røg direkte i skraldespanden og så kastede jeg mig over en hirse-havre-grød i stedet. Det blev super super lækkert og karamellen satte lige prikken over i´et. Nu kan jeg i stedet brug boghveden i brød eller i en ny omgang müsli.
Jeg har luret, at de hos GRØD i København, serverer en havregrød med æble og karamel (har desværre ikke smagt den endnu), men det er derfra jeg fik inspirationen til at lave denne grød med karamel på toppen.
10 kommentarer
Jeg ELSKER grød!!
Og har de sidste mange måneder spist en morgenmad bestående af havregrød med banan, mandler, blåbær og kanel.
Den morgenmad er skyld i, at jeg ALDRIG snoozer længere :D
Jeg er derfor stor fan af specielt jeres grødopskrifter, og må i den grad snart have dem afprøvet.
Hvis du endnu ikke har været på GRØD, kan jeg kun anbefale dig, at du skynder dig derind.
De laver nogle virkelig gode sager! (:
Hvor ser det bare lækkert ud… Især med karamel og paranødder. Har lige købt byggryn, så måske kunne jeg prøve en lidt anderledes version :)
Og har lige lavet en GRØDdate – nu må det altså prøves!
@Anne Sofie; Jeg elsker også grød, så derfor må jeg snart se at svinge forbi GRØD. Du kan roligt prøve denne opskrift, hvis du har brug for lidt variation til din morgengrød :-)
@Nana; Sejt du har fået lavet en date på GRØD – det må jeg kopiere!
Uhm altså, det ser godt ud. Jeg tror at jeg vil lave grød til mig og ungerne i morgen tidlig – det er altså en god måde at starte dagen med. (også selvom jeg ikke har karamel… bruger lidt ahornsirup i stedet tror jeg)
Venlig hilsen
Lynne
http://spisekammer.blogspot.com/
@Lynne; Ahornsirup lyder heller ikke dårligt – og grød er dejligt at starte dagen på :-) God fornøjelse med det!
Mmhh, det ser godt ud-og så må jeg fortælle, at vi har lavet dine fastelavnsboller i et væk, og er også blevet helt vilde med ‘pizzasalaten’ med rødbederne. Tak for dine fine opskrifter
@Vibeke; Tak for din kommentar. Dejligt at du har testet mine opskrifter og med succes :-)
Hej Ditte
Hvor køber du det der karamel henne og hvad er prisen?
Kærlig hilsen Maria
ps. det er en helt fantastisk blog!
Hej Maria, Dejligt du kan lide min lille blog. Jeg laver selv min karamel og du kan se hvordan her: http://www.thefoodclub.dk/karamel-paerer-og-pistacie/
Du kan også købe det færdigt i mange supermarkeder, bl.a. laver Urtekram en udemærket karamel ;-)