The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Yndlingsgrød

af Ditte Ingemann 19. februar 2012

Grød med karamel og pærerNu har jeg fundet frem til min yndlingsgrød, som måske er en smule luksus, men som weekend-grød er den perfekt. Den står nu på min hitliste, så hvis man kan få fingrene i noget karamel, kan man trygt hoppe ud i, at spise det sammen med morgengrøden.

grød med karamel-opskrift

Jeg havde egentlig købt ind til boghvedegrød med karamel, men fandt hurtigt ud af, at jeg ikke kan lide boghvede. Altså virkelig ikke lide! Jeg synes, den havde en underlig smag, konsistens og duft. Så den røg direkte i skraldespanden og så kastede jeg mig over en hirse-havre-grød i stedet. Det blev super super lækkert og karamellen satte lige prikken over i´et. Nu kan jeg i stedet brug boghveden i brød eller i en ny omgang müsli.

Jeg har luret, at de hos GRØD i København, serverer en havregrød med æble og karamel (har desværre ikke smagt den endnu), men det er derfra jeg fik inspirationen til at lave denne grød med karamel på toppen.

karamel og grød

Yndlingsgrød was last modified: juli 13th, 2013 by Ditte Ingemann
10 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Rød, gul, grøn…
næste
Simple Raw

Mere af det samme

Cremet boghvedegrød med vaniljeprikker / Mælkefri

26. november 2017

Bagt morgengrød

5. juli 2017

Chiagrød med kokosmælk

11. juli 2014

Morgendessert

16. april 2015

Mere morgenmad, tak!

14. oktober 2012

Buenos dias

15. juni 2013

Køleskabsgrød

5. september 2012

Søndags-smoothie med hindbær

15. januar 2012

Suveræne surdejsboller

25. april 2013

Sprød granola med kardemomme & rosenblade

30. marts 2017

10 kommentarer

Anne Sofie 19. februar 2012 at 12:46

Jeg ELSKER grød!!
Og har de sidste mange måneder spist en morgenmad bestående af havregrød med banan, mandler, blåbær og kanel.
Den morgenmad er skyld i, at jeg ALDRIG snoozer længere :D
Jeg er derfor stor fan af specielt jeres grødopskrifter, og må i den grad snart have dem afprøvet.
Hvis du endnu ikke har været på GRØD, kan jeg kun anbefale dig, at du skynder dig derind.
De laver nogle virkelig gode sager! (:

Svar
Nana 19. februar 2012 at 14:07

Hvor ser det bare lækkert ud… Især med karamel og paranødder. Har lige købt byggryn, så måske kunne jeg prøve en lidt anderledes version :)
Og har lige lavet en GRØDdate – nu må det altså prøves!

Svar
Ditte 19. februar 2012 at 16:29

@Anne Sofie; Jeg elsker også grød, så derfor må jeg snart se at svinge forbi GRØD. Du kan roligt prøve denne opskrift, hvis du har brug for lidt variation til din morgengrød :-)

Svar
Ditte 19. februar 2012 at 16:30

@Nana; Sejt du har fået lavet en date på GRØD – det må jeg kopiere!

Svar
Lynne 19. februar 2012 at 18:57

Uhm altså, det ser godt ud. Jeg tror at jeg vil lave grød til mig og ungerne i morgen tidlig – det er altså en god måde at starte dagen med. (også selvom jeg ikke har karamel… bruger lidt ahornsirup i stedet tror jeg)
Venlig hilsen
Lynne
http://spisekammer.blogspot.com/

Svar
Ditte 20. februar 2012 at 17:24

@Lynne; Ahornsirup lyder heller ikke dårligt – og grød er dejligt at starte dagen på :-) God fornøjelse med det!

Svar
Vibeke Lentz 19. februar 2012 at 20:00

Mmhh, det ser godt ud-og så må jeg fortælle, at vi har lavet dine fastelavnsboller i et væk, og er også blevet helt vilde med ‘pizzasalaten’ med rødbederne. Tak for dine fine opskrifter

Svar
Ditte 19. februar 2012 at 22:18

@Vibeke; Tak for din kommentar. Dejligt at du har testet mine opskrifter og med succes :-)

Svar
maria 14. maj 2012 at 13:48

Hej Ditte
Hvor køber du det der karamel henne og hvad er prisen?

Kærlig hilsen Maria
ps. det er en helt fantastisk blog!

Svar
Ditte 15. maj 2012 at 12:51

Hej Maria, Dejligt du kan lide min lille blog. Jeg laver selv min karamel og du kan se hvordan her: http://www.thefoodclub.dk/karamel-paerer-og-pistacie/
Du kan også købe det færdigt i mange supermarkeder, bl.a. laver Urtekram en udemærket karamel ;-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen